Hvis du ikke allerede har vÊret forbi Philly&Burger, sÃ¥ gÃ¥r du seriÞst glip af noget. Jeg har prÞvet mange burgersteder, men det her sted rammer noget helt sÊrligt. KÞdet er saftigt, smagen er on p... ãã£ãšèŠã
Jeg var der inde i dag og fik en sååå lÊkker Philly cheesesteak! Mega lÊkkert kÞd og virkelig hyggelig atmosfÊre! Så dejligt besÞg personalet var så sÞde og imÞdekommende!
Vanvittigt god burger! Har ikke smagt noget lignende i lang tid. En hel menu til 100kr. Personalet kom med gratis vand og spurgte i Þvrigt om jeg manglede noget. Kan kun anbefale dette sted .
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Hvis du ikke allerede har vÊret forbiâŠ
Hvis du ikke allerede har vÊret forbi Philly&Burger, så går du seriÞst glip af noget.
Jeg har prÞvet mange burgersteder, men det her sted rammer noget helt sÊrligt. KÞdet er saftigt, smagen er on point, og hver eneste bid fÞles gennemtÊnkt. Det er ikke bare en burger â det er en oplevelse.
Og lad os lige snakke om servicen⊠den er fuldstÊndig hjernedÞd god. Man bliver mÞdt med energi, smil og en vibe, der gÞr, at man faktisk har lyst til at blive hÊngende lidt lÊngere. Det er sjÊldent, man finder et sted, hvor både maden og servicen spiller så hårdt sammen.
Philly&Burger er uden tvivl et sted, jeg kommer tilbage til igen og igen. KÊmpe anbefaling herfra ð¥ð
Kan helt klart anbefales
Rigtig god mad samt rigtig venligt personale med hÞjt service niveau. Rigtig hyggelig restaurant. Kan helt klart anbefales.
God mad og fede omgivelser
God mad og fede omgivelser. SvÊrt at finde bedre burgere i kbh i den prisklasse.
Fantastisk mad
Fantastisk mad, og venligt personale.
Genialt at fÃ¥ handsker nÃ¥r man skal spise ð
Meget god service samt mad skal jegâŠ
Meget god service samt mad skal jeg helt sikkert igen
Min familie og jeg fik anbefaletâŠ
Min familie og jeg fik anbefalet restauranten. Vi blev mega overrasket over hvor lÊkkert maden var!
Vi kan klart anbefale det her sted til andre!!
Servicen og maden var over alle forventninger!
KÃBENHAVNS BEDSTE BURGERE
KÃBENHAVNS BEDSTE BURGERE!
Det helt sikker et sted jeg kommer igen!
Saftige og fyldige burgere!!ð
det var så dejlig at spise hos jer
det var så dejlig at spise hos jer, maden smager fornÞjeligt
Det var super hyggeligt
Det var super hyggeligt, vanvittig god smash burger!
Virkelig lÊkker mad
Virkelig lÊkker mad , og super god betjening ð smilende personale dejligt imÞdekommende og deres betjening gik som smurt , maden kom hurtigt og smagte lÊkkert pÃ¥ samme tid! Klart 5 stjerner og kan klart anbefales ð€© ikke sidste gang jeg besÞger dem!
Fantastisk service
Fantastisk service, og mega gode burgere ð»
Det var en lÊkker omgang mad
Det var en lÊkker omgang mad! Helt sikkert noget det skal prÞves igen
Virkelig lÊkre burgere!!
Virkelig lÊkre burgere!!
Kan varmt anbefales og meget venlige medarbejdere
Super hyggelig atmosfÊre og flinkeâŠ
Super hyggelig atmosfÊre og flinke personaler!
Vi havde en baby med og sad nedenunder - men trods travlhed fandt personalet tid til at tjekke ind hos os.
Alt var perfekt kunne ikke sige enâŠ
Alt var perfekt kunne ikke sige en dårlig ting om stedet personalet var sÞd maden var god stemningen var perfekt
Super god mad i forhold til prisen iâŠ
Super god mad i forhold til prisen i KÞbenhavn kan klart anbefales til folk
Og super duper kunde service
Altså WAUW WAUW WAUW!
Jeg har aldrig haft sÃ¥dan en god mad oplevelse! Burgere i verdensklasse! Maden var 100/10 - snasket som den skulle vÊre, fyldig og bare lÊkker! Sweet patato med til menuen, og selvfÞlgelig nogle Buffalo wings som var prikken over iâet!
Servicen var helt perfekt, sÞde og rare personale.
Amazing food
Amazing food , smashburger itâs so tasty fresh food good service nice stuff thank you for experience ..