Jeg har aldrig haft sÃ¥dan en god mad oplevelse! Burgere i verdensklasse! Maden var 100/10 - snasket som den skulle vÊre, fyldig og bare lÊkker! Sweet patato med til menuen, og selvfÞlgelig nogle Buff... ãã£ãšèŠã
Hvis du ikke allerede har vÊret forbi Philly&Burger, sÃ¥ gÃ¥r du seriÞst glip af noget. Jeg har prÞvet mange burgersteder, men det her sted rammer noget helt sÊrligt. KÞdet er saftigt, smagen er on p... ãã£ãšèŠã
Jeg var der inde i dag og fik en sååå lÊkker Philly cheesesteak! Mega lÊkkert kÞd og virkelig hyggelig atmosfÊre! Så dejligt besÞg personalet var så sÞde og imÞdekommende!
Vanvittigt god burger! Har ikke smagt noget lignende i lang tid. En hel menu til 100kr. Personalet kom med gratis vand og spurgte i Þvrigt om jeg manglede noget. Kan kun anbefale dette sted .
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Best smash burger
Best smash burger and strips in the center of Copenhagen and service is top notch ..
Dejligt besÞg hos Philly& burger
Mig og min ven var derinde pÃ¥âŠ
Mig og min ven var derinde på åbningsdagen og ventede 1 time og 5 min på vores mad som var kold. Vi har efter der fået meget dårlig mave og har ovenikÞbet kastet op efter maden.
Oplevelsen var fantastisk
Oplevelsen var fantastisk - maden var god og servicen var endnu bedre.
Ventede foreviget og manglede et item
okay mad. hverken det bedste eller vÊrste vi har fået. dog er servicen utrolig biased. vi blev smidt vÊk fra et bord for deres venner kunne sidde der. de snakker udelukkende med deres bekendte og steder er fyldt med slÊgtninge og venner. de lÞber rundt, så stemningen bliver presset og det er svÊrt at nyde. og så ventede vi i EVIGHEDER på maden og manglede et item
Ekstrem lÊkker mad til en fornuftigâŠ
Ekstrem lÊkker mad til en fornuftig pris midt i KBH