Dejlig service.! Kan altid komme tilbage hvis tingende ikke virker.! Havde FX. KÞbt et headset, et par dage senere, virkede de ikke. Gik ned til butikken, snakkede med ejeren. Og... ãã£ãšèŠã
Har flere gange fÃ¥et repareret telefoner der. Super Êrlig service. Man kommer altid derfra med mere end man kunne forvente. KÞbte 2 brugte iPhones. 3 Ã¥rs garanti. Er ser noget der ikke er 100%,... ãã£ãšèŠã
Super behandling hos Phone2fix Super behandling hos Phone2fix, da jeg havde behov for ny skÊrmbeskyttelse til min Ip 11 pro telefon. Jeg fik rigtig god vejledning i kÞb af rette produkt, og den m... ãã£ãšèŠã
Hold jeres mobiltelefon vÊk. Man afleverer en mobil til skÊrmskift. Man fÃ¥r en telefon tilbage uden kamera. FÃ¥r man nogle penge retur? Erstatning? Noget som helst? Nej. Man fÃ¥r bare e... ãã£ãšèŠã
Super god og venlig behandling
Super god og venlig behandling.
Skiftede min panserskÊrm på 5 min og ikke noget med mersalg.
Rigtig god oplevelse skulle skifte minâŠ
Rigtig god oplevelse skulle skifte min skÊrm, tog 20 minutter maks og fik enda gratis panserglas, bÃ¥de til mig og min sÞster som bare var med, hun havde ik kÞbt noget ððŸððŸâºïžâºïžðð
God service og priser
God service og priser , jeg kom ind med min telefon som ikke ville lade uden besvÊr, han fixede den i lÞbet af kort tid, andre jeg havde vÊret ved var der ingen grÊnser for hvad der var galt og hvad der skulle skiftes , så kan helt klart anbefale phone2fix til andre og jeg vil bestemt også bruge ham igen en anden gang
Virkelig dårlig service, nÊgter at tage ansvar for fejl på en fejl, som jeg har betalt 1000 kr for
Virkelig dårlig service! Skulle skifte en skÊrm på min one plus nord 4. Det skulle ikke vÊre noget problem og vi aftaler hvilken dag jeg skal komme med den. SkÊrmen bliver skiftet og så går der 3-4 timer, og så går der en streg igennem.. jeg henseender mig til ham igen, og siger der er gået et eller andet galt.. men han begynder at sige at det fordi jeg har tabt den og at han ikke vil gÞre noget ved det.
Det har jeg ikke, og hvis jeg havde så havde jeg sku også self Êdt den fejl, men det er noget de har gjort forkert. DesvÊrre nÊgter han at vil gÞre noget ved det, så det syntes jeg andre folk skal gÞres opmÊrksom på. Dårlig service og en telefon der nu har 2 lysende streger gennem skÊrmen, i stedet for en flÊnge som egentlig genererede mig mindre ..
Dejlig, fantastisk, hurtig service.
Dejlig service.!
Kan altid komme tilbage hvis tingende ikke virker.!
Havde FX. KÞbt et headset, et par dage senere, virkede de ikke.
Gik ned til butikken, snakkede med ejeren. Og fik et nyt sÊt.!
Hurtig, god, gode priser.
Ãrlig butik.!
FortÊller om tingende kan svare sig at blive lavet eller kÞbe nyt.!
Ãrlighed, loyal, hurtig, god service.
Kan STÃRKT ANBEFALDES.!
Fantastisk service
Fantastisk service. Min telefon var gået i stykker og de endte med at give mig et godt alternativ. Rigtig sÞde at snakke med og hjÊlper hele vejen.
God Service
Byens bedste og billigste service af mobil telefoner
God og hurtigt service
God og hurtigt service
God og hurtigt service, de holder de tidsfrister de lover kan klart anbefales
Hvis man kunne give -0 stjerner havdeâŠ
Hvis man kunne give -0 stjerner havde jeg gjort det. Havde afleveret min iPhone 13 i grÞn til reparation, da jeg henter den får jeg afvide der er original skÊrm på og alt er som nyt. En ting er jeg får en hvid telefon tilbage?? Og snakkede med Apple support fordi face id ikke virker så han har overhovedet ikke fikset den også betalte jeg 3500kr for det bras. Aldrig kom der igen!
Hold jeres mobiltelefon vÊk.
Hold jeres mobiltelefon vÊk.
Man afleverer en mobil til skÊrmskift.
Man får en telefon tilbage uden kamera.
FÃ¥r man nogle penge retur? Erstatning?
Noget som helst?
Nej. Man fÃ¥r bare et "Ãrgerligt "
FÞj for ****** en dårlig service og virkelig ubrugelig sted.
Kunne man give minus, så var det gjort.
Min datters mobil har vÊret inde for atâŠ
Min datters mobil har vÊret inde for at få skiftet skÊrm, den nye skÊrm fungerer upåklageligt, men hendes kamera i mobilen er totalskadet efter skÊrmskiftet, mobilen blev selvsagt genindleveret til reparation, men skaden kan ikke udbedres! Altså, afleverede vi en mobil der trÊngte til et skÊrmskift og intet andet! Mobilen vi fik tilbage er ny uden mulighed for at tage billeder, hvilket ellers er en af de funktioner på mobilen min datter anvender mest.
Kan på ingen måde anbefale at anvende phone2fix til mobil reparation.
Elendig service.
God serviceâºïž
Hurtig og venlig at fÃ¥ min skÊrmâŠ
Hurtig og venlig at få min skÊrm repereret
TrÊls
TrÊls!
Får lavet min skÊrm den 8. jan, og har aldrig tabt min skÊrm så stille fÞr på et tÊppe, som så gÞr at skÊrmen gå i stykker. Ingen mulighed for at gÞre noget, Þv.
Fin service han fixet min telefon pÃ¥ etâŠ
Fin service han fixet min telefon på et kvarter
Super service og mange gode produkter.
Super service og mange gode produkter.
Installerede panzerglas og det blev gjort med stor grundighed og omhygge!
Hurting betjening som altid
Hurting betjening som altid. Venlig og professionel ejer!