Dejlig service.! Kan altid komme tilbage hvis tingende ikke virker.! Havde FX. KÞbt et headset, et par dage senere, virkede de ikke. Gik ned til butikken, snakkede med ejeren. Og... ãã£ãšèŠã
Har flere gange fÃ¥et repareret telefoner der. Super Êrlig service. Man kommer altid derfra med mere end man kunne forvente. KÞbte 2 brugte iPhones. 3 Ã¥rs garanti. Er ser noget der ikke er 100%,... ãã£ãšèŠã
Super behandling hos Phone2fix Super behandling hos Phone2fix, da jeg havde behov for ny skÊrmbeskyttelse til min Ip 11 pro telefon. Jeg fik rigtig god vejledning i kÞb af rette produkt, og den m... ãã£ãšèŠã
Hold jeres mobiltelefon vÊk. Man afleverer en mobil til skÊrmskift. Man fÃ¥r en telefon tilbage uden kamera. FÃ¥r man nogle penge retur? Erstatning? Noget som helst? Nej. Man fÃ¥r bare e... ãã£ãšèŠã
Hurtig og god service
Hvis jeg kunne ha givet dem 0 stjerneâŠ
Hvis jeg kunne ha givet dem 0 stjerne havde jeg gjordt det, IK Fà R SKIFTET APPLE SKÃRM HOS DEM. Virkelig dÃ¥rlig service, min telefon var bedre i stand fÞr jeg fik "lavet den" hos dem.
ELENDIG SERVICE!!
ELENDIG SERVICE!!!
Tager râŠ. pÃ¥ en 16 Ã¥rig pige, som har brugt sine penge pÃ¥ en ny skÊrm. 2 gange virker den ikke og 3 gang kommer de med alverdens latterlige undskyldninger!! Den skulle haâ fÃ¥et vand og det var hendes egen skyld! Til trods for at der er lavet tjek ved en anden reparatÞr som siger, at telefonen ikke har fÃ¥et vand, men at det er skÊrmen, som ikke virker!!
Latterlige mennesker! Fy for sat*an!!!!
SÃT IKKE JERES BEN DER!!!
Super fin og hurtigt service :)
God betjening
Der gik rigtig hurtigt med skÊrmskift.
Hurtig og venlig betjening
Hurtig og venlig betjening, holder hvad de lover omkring priserne og resultaterne af reperationer er så gode som de kommer
Helt fantastisk service
Helt fantastisk service! Har vÊret derinde og fÃ¥ skiftet min skÊrm (Samsung Galaxy S22 Ultra) to gange, og begge gange var kvaliteten af arbejdet og servicen i top! Ved mit andet besÞg fik jeg endda et gratis panzerglas pÃ¥ skÊrmen ð Kan klart anbefales!
Super god og hurtig service med fuld 3âŠ
Super god og hurtig service med fuld 3 Ã¥rs garanti pÃ¥ produkt og udskift af defekt camera ð.
Fik super god
Fik super god, hurtig og professionel betjening. Kan klart anbefales. ðð»
Rigtig hurtig service og god arbejde!
Rigtig god service
God service og hurtig reparation
god service :)
god service :)
har flergang lavet min mobil hos phone2fix uden problemer
kan helt klart anbefales
Super god service
Super god service! Fik skiftet mit panserglas uden problemer
God kundeservice!!
Dejlig hurtig skift af skÊrm og god service
Dejlig hurtigt og god service