Jag köpte en skÀrm till min ipad 11. Den kom fort. NÀr den monterades sÃ¥ fungerar inte touchrespons. Jag blir irriterad och tar bort skÀrmen och dÃ¥ spricker glaset pÃ¥ hörnet. Jag skickar tillbaka skÀr... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Handla inte hÀr!!!! Jag förstÃ¥r att detta inlÀgg kommer att tas bort . Men nÃ¥gon kanske hinner lÀsa. BestÀllde ett mobil fodral och fick helt fel fÀrg, och nÀr jag pÃ¥talade detta via telefon sÃ¥... ãã£ãšèŠã
BestÀllde ett skal till min frus telefon som hon ville ha. Skulle fÃ¥ det pÃ¥ 2-3 dagar enligt hemsidan. Efter 2,5 vecka och 3 mail som ej besvarats sÃ¥ ringde jag dom. Fick prata med nÃ¥gon pÃ¥ engelska s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Phonecare levererar högkvalitativa produkter till konkurenskraftiga priser. Alltid nöjd kund garanti samt snabba leveranser.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jag köpte en skÀrm till min ipad 11
Jag köpte en skÀrm till min ipad 11. Den kom fort. NÀr den monterades så fungerar inte touchrespons. Jag blir irriterad och tar bort skÀrmen och då spricker glaset på hörnet. Jag skickar tillbaka skÀrmen och får till svar att garanti inte gÀller för sprickan. Att den inte fungerarde skiter de i. Garanti gÀller ej. Oseriöst
det tok 8 dagar för mitt packet skulleâŠ
det tok 8 dagar för mitt packet skulle komma, garbage, köp inte hÀr och kör vid fixdelar.se istÀllet
Hade problem med telefoner ochâŠ
Hade problem med telefoner och jÀttebÀsta Dennis hjÀlpte mig. Grym service rekommenderar verkligen âïžâïžâïžâïžâïž
JÀttebra service i Kungsgatanbutiken!
JÀttebra service i Kungsgatanbutiken!
Jag var nyligen pÃ¥ servicecentretâŠ
Jag var nyligen pÃ¥ servicecentret âPhonecareâ pÃ¥ Kungsgatan 29 i Stockholm för telefonreparation och batteribyte â jag var mycket nöjd! Allt utfördes snabbt och professionellt, utan onödiga vÀntetider. Jag vill sÀrskilt nÀmna den artiga och trevliga servicen â det Àr tydligt att de bryr sig om kunden. Min telefon fungerar nu som ny. Jag rekommenderar den starkt!
Bought samsung galaxy s21 ultra backâŠ
Bought samsung galaxy s21 ultra back cover...real garbage. Even letters,,samsung" came of with sticky label.
It said 3-4 working days delivery
It said 3-4 working days delivery, I waited for over a week and it wasnât even handed over to PostNord, no answer from customer support either. Terrible
BestÀllde begagnad iPhone som skallâŠ
BestÀllde begagnad iPhone som skall vara i skick som ny. TyvÀrr det mesta reservdelar Àr kopior. Batteri, skÀrm och högtalare. Mobilen blir het och håller inte ens i 2h.
Stay away från denna skojar företag.
NOT ORIGINAL
köpte ett MI T10-batteri (original, som nÀmnts i annonsen) och fick ett icke-originalbatteri efter en lång vÀntan.
bought a MI T10 battery (original, as mentioned in the ad) and received a non-original battery after a long wait.
OBS Handla ej hÀrifrån
OBS Handla ej hÀrifrån. Dem skriver originaldelar. Men det Àr billiga plastiga kopior. S24 ultra original har glas. Så bestÀllde direkt från Samsung istÀllet för 43 euro :)
Defekt produkt
Airpods fodralet jag köpte i (bra skick) gick inte ladda och hade både hål, repor och kÀndes smutsigt nÀr jag fick det. à ngrar djupt att jag inte lÀste hÀr innan köp.
BestÀllde lite dyrare Àn begagnatâŠ
BestÀllde lite dyrare Àn begagnat marknade för Ã¥ fÃ¥ en riktig ja skulle ge i present,det första som hÀnder nÀr ja tar upp den Àr att baksidan lossnar!! Fick erbjudande Ã¥ skicka tillbaka men med den korta tidsfristen fanns det inte tid dÃ¥ ja inte hann skaffa ny present!! Beklagligt fick ja till svar ð€¬
Mycket söndrig skick !
BestÀllde ett par begagnade AirPods "mycket bra skick". TyvÀrr var den ena sönder och lÀt den andra vÀldigt skrÀllig. Dessutom fanns det mycket tydliga anvÀndningsskador. Man undrar hur de AirPods i "bra skick" ser ut. Men för att hålla det kort, köp inte hÀr!
BestÀll inte hÀr ifrån
BestÀll inte hÀr ifrån.
Jag bestÀllde i slutet av juni glas till min mobilkamera och har Ànnu inte fått mitt paket. Skrev till kundtjÀnst och får ingen återkoppling, med andra ord pengar i sjön. Så bestÀll absolut inget hÀr ifrån.
Jag köpte en Penna till min Samsubg TabâŠ
Jag köpte en Penna till min Samsubg Tab 6. Pennan funkar okej men det Àr för dålig Magnet så den blir inte kvar på avsedd på Samsung orginal Fodral. Jag handlade hÀr pga det lite högre Priset jÀmfört med andra Firmor men ack så besviken. Jag kommer inte handla hÀr igen
Handla inte hÀr!!!!
Handla inte hÀr!!!!
Jag förstår att detta inlÀgg kommer att tas bort .
Men någon kanske hinner lÀsa.
BestÀllde ett mobil fodral och fick helt fel fÀrg, och nÀr jag påtalade detta via telefon så fick jag till svar " ja så kan det gå" sen la hen på luren.
Charmigt --nÀ inte det minsta, och dessutom vÀldigt oproffsigt från ett företag som sÀljer sig sjÀlv som det proffsigaste inom branschen
Bedrövligt!!!!!
Köpte en refurbed iPhone 14 pro max
Köpte en refurbed iPhone 14 pro max.
Måste tyvÀrr sÀtta ner betyget nÀr telefonen inte fungerar som den ska och inte original skÀrm och batteri. Vi får se om de gör vad de ska nu ang reklamation.
Hej jag bestÀllde en iphone 14 pro ochâŠ
Hej jag bestÀllde en iphone 14 pro och batterins mobil va dålig och skÀrmen va inte original
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ