レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har fÃ¥et lavet alle (4) piercinger i Þret hos City Piercing og har altid vÊret 100% tilfreds. BÃ¥de ejer og personale er super professionelle. Man fÃ¥r god introduktion i den efterfÞlgende behandlin... もっず芋る

Jeg vil gÞre en meget lang historie kort, og bare sige, at magen til arrogance, dÃ¥rlig service og uprofessionel opfÞrsel skal man (heldigvis) lede lÊnge efter! Jeg er fÞr blevet piercet hos City Pi... もっず芋る

Ejeren er utrolig tarvelig og respektlÞs. Fortalte mig min piercing var grim og snakkede utrolig meget ned til mig, som om jeg var 5 Ã¥r, da jeg havde et helt almindelig spÞrgsmÃ¥l. Dette er sket flere... もっず芋る

Fik lavet en helix hos City Piercing. Pierceren virkede enormt vred og agressiv fra vi trÃ¥dte ind ad dÞren, vrissede af sin sÞde kollega ved kassen, og behandlede i det hele taget alle omkring sig vir... もっず芋る

2.5

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

58件のレビュヌ

Hold jer langt vÊk.

Jeg vil gÞre en meget lang historie kort, og bare sige, at magen til arrogance, dårlig service og uprofessionel opfÞrsel skal man (heldigvis) lede lÊnge efter!

Jeg er fÞr blevet piercet hos City Piercing, dog 20 år siden, men jeg sÊtter ikke mine ben der igen og vil på ingen måder anbefale shoppen til andre!

2026幎1月6日

Super tilfreds

Har fået lavet alle (4) piercinger i Þret hos City Piercing og har altid vÊret 100% tilfreds.
Både ejer og personale er super professionelle. Man får god introduktion i den efterfÞlgende behandling af piercingen og hygiejnen er helt i top.
Selv da jeg ville have fjernet en piercing jeg senere havde fortrudt, var de sÞde og hjÊlpsomme.
Vil til enhver tid anbefale stedet og ville ikke selv gå andre steder hen.

2026幎1月14日

Ejeren er utrolig tarvelig

Ejeren er utrolig tarvelig og respektlÞs. Fortalte mig min piercing var grim og snakkede utrolig meget ned til mig, som om jeg var 5 år, da jeg havde et helt almindelig spÞrgsmål. Dette er sket flere gange. Hans medarbejdere piercer dog meget fint og er sÞde, men vil ikke anbefale at stÞtte hans forretning.

2025幎8月8日

Ville ALDRIG anbefale!!

Jeg fik lavet min navlepiercing hos city piercing tilbage i foråret. Jeg kommer ind i butikken og det virkede mega professionelt. Det har jeg nu fundet ud af det ikke er. Når piercingen blev lavet syntes jeg allerede at den sad i for lidt hud, men pierceren sagde at det var mega godt og det stolede jeg på. Nu flere måneder efter hÊnger den fast i det sidste hud tilbage og er konstant betÊndt. Ligemeget hvad jeg gÞr kan jeg ikke redde den. Den gÞr mega ondt og begynder sommetider at blÞde. Efter en lang overvejelse valgte jeg, at jeg gerne ville tage den ud, men da jeg prÞvede var den umulig at få ud. Jeg har kÊmpet med at få den ud og den rykker sig ikke. Nu bliver jeg nÞd til at tage til en professionel for at få den ud og bruge ekstra penge udover de dyre domme jeg betalte hos citypiercing. Jeg er ikke den eneste det her er sket for. Min veninde fik også lavet navlepiercing hos dem og har haft prÊcis den samme oplevelse som mig. hendes piercing er nu faldet ud fordi der ikke var mere hud, at hÊnge fast i. Under ingen omstÊndigheder ville jeg anbefale City piercing!!!!!

2025幎9月1日
自発的なレビュヌ

Vil overhovedet ikke anbefale(HOLD JER VÆK!!)

Vil overhovedet ikke anbefale, har fÃ¥et lavet en conch med ring i, hvilket Ã¥benbart er ulovligt i piercing bogen samt var ringen ikke stor nok. Hvis ham den unge havde anbefalet en stud, havde jeg med glÊde gjort det i stedet. Jeg har store problemer med den nu og fÞler mig meget snydt. Kan ogsÃ¥ hÞre fra andre piercere rundt i kbh, at der mange der kommer og vil have fikset deres piercinger fra city piercing. SÃ¥ vil helt klart ikke anbefale og de lavede slet ik tjek op pÃ¥ om man har fx. Anatomien til den bestemte piercing osv. hvis jeg kunne, ville jeg have min penge tilbage og aldrig komme der igen. HOLD JER VÆK!

2025幎5月12日
自発的なレビュヌ

ham jeg blev piercet af var utrolig sÞd

ham jeg blev piercet af var utrolig sÞd , og stedet er egentlig fint nok i sig selv. Piercer var meget ung , og han var ret grundig med at Line op , men da han skulle pierce var det som om han selv var lidt usikker på det hele. Han virkede nÊsten nervÞs. Min navlepiercing er senere afvist , og her idag fik jeg en second opnion hos en anden piercer , som sagde jeg sket ikke havde anatomi til en navlepiercing og jeg aldrig burde have fået godkendt den! Syntes det er Êrgeligt da man stoler meget på ens piercer med sådan noget.

2024幎8月15日
自発的なレビュヌ

Super sÞde hver gang man kommer

Super sÞde hver gang man kommer! Receptionisten er sÞd og imÞdekommende så snart man kommer ind. De er nemme at snakke med, god humor og så er de super dygtige. Jeg fik revet min ene bryst piercing halv ud (kÊmpe av!) og vi blev enige om at den skulle tages helt ud. Ruben kiggede på den igen og vi fik den lavet. Han er mega dygtig! Det går hurtigt og nemt, men han er også meget proff og informerer undervejs, så man er tryg.

2025幎6月6日

Meget forskel på personalet

Jeg har haft meget blandede oplevelser hos city piercing. Jeg fik lavet en helix piercing derinde for tre år siden som aldrig er helet rigtigt. Jeg gik til en guldsmed, som havde forstand på helix piercinger. Hun kunne se, at den var piercet skÊvt, og den derfor aldrig ville hele.
Jeg har dog også fået lavet en nÊsepiercing af en yngre medarbejder (den eneste grund til den ekstra stjerne), hvor alt gik godt. Men da jeg i dag var derinde for at få skiftet den til en ring, var personalet yderst ubehagelig. Jeg sad undervejs og havde fortrudt, at jeg var gået derind. OvenikÞbet sagde han også at det var min egen skyld med den skÊve piercing, og han kom også med mange ubehagelige transfobiske kommentarer, som kom helt ud af det blå. Det er meget stor forskel i personale, og jeg ville ikke anbefale det medmindre man bliver betjent/piercet af en af de venlige og dygtige piercere, hvilket kan vÊre svÊrt at vide fÞr man sidder i stolen.

2024幎7月29日

Stor ros!

Har fÃ¥et lavet flere piercinger hos City Piercing, og jeg kan kun give stedet mine varmeste anbefalinger! FÞler mig altid i trygge og professionelle hÊnder, og har pÃ¥ intet tidspunkt oplevet komplikationer. Oplever at de giver sig god tid til deres kunder og giver grundig vejledning👌🏌

Stor tak til Simon for at gÞre mig en tragus og en nÊsepiercing rigere i dag, og ikke mindst for den altid gode og venlige service🙏🏌

2024幎7月17日

Anbefaler ikke

Meget, meget stor forskel i attituden på piercerne. Har tidligere haft en ok oplevelse derinde, men den seneste gang var slet ikke god. Pierceren var arrogant og det virkede ikke som om, at han hverken havde tid og lyst. Rummet var ikke trygt, og jeg fortrÞd egentlig undervejs. Der bÞr ikke vÊre så stor forskel i servicen. Anbefaler ikke - der findes massere af andre gode steder i kbh.

2024幎6月5日
自発的なレビュヌ

DÃ¥rligste service jeg nogensinde har oplevet

Indehaveren af stedet var meget sur fra sekundet jeg trÃ¥dte ind. Jeg kom kl 11 (nÃ¥r de Ã¥bner), for at de ikke var midt i prime time. Syntes det er meget dÃ¥rlig service at rulle Þjne, og svarer vrissende som om jeg kunne have fortalt mig selv svaret pÃ¥ mit spÞrgsmÃ¥l. Folk kommer til eksperter fordi de ikke selv ved det, sÃ¥ at blive mÞdt af eksperter med en attitude som om at man er idiot er ikke i orden. “Hej, jeg ville bare lige hÞrer om du kunne svarer pÃ¥ et spÞrgsmÃ¥l jeg har” - “kom nu bare frem til spÞrgsmÃ¥let” var sÃ¥dan samtalen startede. Nogle gange er man heldig og ramme piercerens gode dag, sÃ¥ de har overskud nok til at svare dig anstÊndigt. Men for det meste for du et surt svar tilbage og pÃ¥ ingen mÃ¥de et imÞdekommende svar.
Vil på ingen måde anbefalede dette sted til nogen

2024幎1月30日

Go’ service

Jeg fik en navlepiercing her i gÃ¥r, personale var super sÞde og havde et dejligt stort udvalg af valgmuligheder. Go’ service med rensningtips osv og bare en rar og behagelig oplevelse.

2024幎1月12日

Varmeste anbefalinger :)

Hos City Piercing fik jeg lavet en flot nÊse piercing, vejledningen af smykker og rensning af piercingen var helt i top. Personalet er virkelige sÞde og rare og jeg vil klart anbefale at kÞbe smykker og få lavet jeres piercinger her :)
Mange tak er så glad for mine nÊsesten :)

2023幎9月22日

Kan klart anbefales

Var for et par måneder siden inde og få lavet en daith piercing. Er så tilfreds med den ! Den helede lyn hurtigt

Hele oplevelsen i forretning var også så positiv. SÞde og yderst professionelle mennesker

2023幎5月30日
自発的なレビュヌ

Havde I den grad brug for at blive holdt i hånden hele vejen rent information mÊssigt, og det blev jeg, endda uden at bede om det.
For en som ikke har andre huller end dem jeg er fÞdt med, havde jeg måske nogen underlige/anderledes spÞrgsmål. Der blev svaret på dem, som var det de mest normale spÞrgsmål.

Min datter som skulle have 2 piercinger, blev behandlet super godt fra start til slut.
Som ordblind var det svÊrt selv at lÊse information og udfylde spÞrgeskema, uden at blive utålmodig, fik hun alt den tid hun havde brug for.

Der var intet jeg tÊnker de kunne have gjort bedre, udover måske et stÞrre salgslokale

2023幎5月19日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ