レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super god og tryg oplevelse. Min datter fik en navlepiercing - hun var meget nervÞs, men ville sÃ¥ gerne have den. Fernando hÃ¥ndterede det helt perfekt, det var tydeligt, at han har mange Ã¥rs erfa... もっず芋る

Nu skal du bare hÞre
 SÃ¥ snart jeg trÊder ind i forretningen, bliver jeg mÞdt af et personale, der var aldeles imÞdekommende og flinke. De kunne besvare alle mine spÞrgsmÃ¥l omkring smykkerne, selve... もっず芋る

FuldstÊndig fantastisk god oplevelse idag hos Wild cat piercing og kan varmt anbefale stedet til alle andre 🙏🏻🀩🀩 Fernando var sÃ¥ professionelle og empatisk og udfÞrte et perfekt stykke arbejde o... もっず芋る

KÊmpe anbefaling herfra. Vi havde en rigtig god oplevelse, da min sÞn skulle have lavet huller i Þrerne. Venligt personale, som havde godt styr pÃ¥ det unge menneske, og som forklarede under h... もっず芋る

䌁業情報

1. タトゥヌ・ピアスショップ

圓該䌁業による蚘述

Professionel piercing og tattoo siden 1994.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

210件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 42に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

Super god og tryg oplevelse!!

Super god og tryg oplevelse.
Min datter fik en navlepiercing - hun var meget nervÞs, men ville så gerne have den.
Fernando håndterede det helt perfekt, det var tydeligt, at han har mange års erfaring. Der er styr på alt inklusive perfekt hygiejne.
Kan klart anbefales!⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

2026幎3月27日

Find et andet sted!!!

Find et andet sted!!!!
Har aldrig oplevet en så dårlig oplevelse på et piercing sted. På deres hjemmeside står der at deres priser med et standard smykke, når man står i butikken skal man så betale ekstra for smykket også selvom det er standard! Man bliver mÞdt af dårlig kundeservice, pierceren har ikke handsker på når han rÞr ved ens lÊber for at tjekke inden og efter piercingen er blevet lavet (kun under). Efter man er blevet piercet så bliver der ikke engang kigget på på den, og han går derefter hurtig ud til front disken - har aldrig oplevet noget lignende. Derudover så er piercingen skÊv, når man konfrontere om dette, så bliver der sagt at det ikke er rigtigt og man kan komme igen efter 4 uger for at finde en lÞsning. - om man gider komme tilbage efter så dårlig behandling, det bliver et stort NEJ!!
Det hjÊlper sgu nok hellere ikke at få nogle penge tilbage, da man gentagende gange kan lÊse de dårlig anmeldelser at de ikke gÞr en skid når de gang på gang laver ét dårligt arbejde.

2026幎2月7日
自発的なレビュヌ

Ikke få lavet tatovering derinde

Mig og mine 2 veninder har fÃ¥et lavet en tatovering derinde, de startede med at se godt ud - men nu er de fuldstÊndig ugenkendelige. BlÊkken i tatoveringen er blevet sÃ¥ tyk med tiden. IKKE FÅ LAVET TATOVERING DERINDE!!! Det er ren scam. Jeg har ogsÃ¥ engang kÞbe en navle piercing derinde for ca. 800kr, sÃ¥ man regner da med at den holder - men for det fÞrste gik den i stykker, og den mistede ogsÃ¥ farve efter et par uger. Manden der arbejder der er sÞd og lavet gode piercinger, men ikke fÃ¥ lavet en tatovering! Min veninde kom ogsÃ¥ og brokkede sig over sin tatovering var blevet helt tyk og ugenkendelig, men de benÊgtede at det var deres vÊrk da hun ikke kunne bevise at hun havde fÃ¥et den lavet der.

2025幎11月12日

UTILFREDS

Fik lavet et tatovering med to årstal og et hjerte, den en side af hjertet blev mega flot men derimod blev den anden side slet ikke perfekt de ligner slet ikke hinanden hjerte er mere til hÞjre op i toppen end rundt.

Var tilbage dagen efter og tatovÞren benÊgtede sin fejl og sagde at det var skabelonen der var sårn, har betalt 1.600kr for 2 årstal også hjertet gratis. Fik ingen penge tilbage men derimod at jeg skulle komme tilbage om 3 uger og han ville lave hjertet tykkere og at jeg havde gjordt hans dag dårlig ved at anklage ham for hjerte som han synes var gjordt perfekt!

Meget utilfreds og et sted jeg ALDRIG ville komme igen!

2025幎10月1日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。