レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kan ikke anbefale Pigen i kÞkkenet og diÊtist Kathrine nok. Hun hjalp mig med at tabe mere end 10 kg pÃ¥ et tidspunkt, hvor jeg helt havde mistet troen pÃ¥, at det kunne lade sig gÞre med min stof... もっず芋る

䌁業が回答したした

Katrine er super god og dygtig til sit job, altid positiv i samtaler og vores ugentlig skriv. LÊkkert mad som er til at gÃ¥ til og der er ingen fÞlelse af sult i hendes planer. Katrine har virkelig fo... もっず芋る

䌁業が回答したした

Et super godt 12 ugers online forlÞb! Jeg fik forlÞbet dÊkket af min sundhedsforsikring i Gjensidige. Kathrine er super dygtig, og laver rigtige gode kostplaner, som er nemme at fÞlge med skÞnne ops... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har vÊret i forlÞb i 4 mÃ¥neder hos Kathrine og har vÊret super glad for hvordan forlÞbet kÞrer. Det har vÊret frivilligt om jeg ville oplyse min vÊgt eller blot lave kommentarer til hvordan ugen e... もっず芋る

䌁業情報

1. 栄逊士

圓該䌁業による蚘述

Jeg hjÊlper hovedsageligt kvinder med at finde en balance i deres livsstil i forhold til kost, motion og velvÊre. Jeg udarbejder kostplaner med stor passion og opskrifter som jeg selv har udviklet i mit eget kÞkken. Mine kostplaner indeholder en buffer med plads til det sociale liv og hyggelige stunder, hvilket skiller mig ud fra andre. Jeg vejleder i at trÊffe valg som fremmer fÞlelsen af velvÊre og godt humÞr. Hos mig handler det ikke kun om at opnå et stort vÊgttab hurtigt, men om at Êndre nogle grundlÊggende vaner og blive bedre til at prioritere uden at gå på kompromis med de ting der skaber glÊde i hverdagen. Et mellemmåltid kan både vÊre chips, mÊlkesnitter, grÞntsager, riskiks, knÊkbrÞd og muffins. Hvad er du mest til?

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

25件のレビュヌ

Varmeste anbefaling

Jeg kan ikke anbefale Pigen i kÞkkenet og diÊtist Kathrine nok. Hun hjalp mig med at tabe mere end 10 kg på et tidspunkt, hvor jeg helt havde mistet troen på, at det kunne lade sig gÞre med min stofskiftediagnose.
Kathrine er utrolig kompetent, og hendes opskrifter og madplaner er både velsmagende og nemme at gå til i en travl hverdag. Hun balancerer de fysiske og mentale aspekter af et forlÞb på en måde, hvor man fÞler sig set, forstået og favnet hele vejen.
Jeg er meget taknemmelig for hele forlÞbet og kan varmt anbefale alle, der overvejer et forlÞb, at kaste sig ud i det!

2025幎12月11日

Pigen i kÞkkenet からの回答

KÊre Ditte. Mange tak for din sÞde anmeldelse. Det varmer mit hjerte at lÊse. Jeg er meget glad for at jeg fik lov til at hjÊlpe dig under dit vÊgttab ♥

Blot en stor anbefaling herfra..

Da jeg startede mit forlÞb hos Kathrine, var jeg i en meget svÊr situation. Min spiseforstyrrelse havde overtaget mit liv, og jeg fÞlte mig fanget i et mÞnster, jeg ikke selv kunne bryde. Ærligt talt er jeg ikke sikker pÃ¥, at jeg ville vÊre her i dag, hvis det ikke var for hendes stÞtte.

Fra starten mÞdte hun mig med en kombination af faglig viden og en varm, menneskelig tilgang. Hun tog sig tid til at forstå min situation og tilpassede sine råd til mine behov og min hverdag. Hun skabte et trygt rum, hvor jeg kunne vÊre Êrlig om mine udfordringer uden at fÞle skam.

Det, der gjorde den stÞrste forskel, var hendes evne til at mÞde mig med empati og tÃ¥lmodighed. Hun hjalp mig med at genopbygge et sundt forhold til mad — skridt for skridt. Der var ingen hurtige lÞsninger, men med hendes vejledning lÊrte jeg at tage smÃ¥ skridt i den rigtige retning, indtil jeg langsomt fik opbygget nye vaner og et mere stabilt forhold til min krop og mine behov.

I dag stÃ¥r jeg et sted, jeg aldrig troede muligt. Jeg har ikke bare fÃ¥et styr pÃ¥ mine mÃ¥ltider — jeg har ogsÃ¥ fÃ¥et vÊrktÞjer til at passe bedre pÃ¥ mig selv og min mentale sundhed. Kathrine har haft en uvurderlig betydning for min rejse, og jeg kan varmt anbefale hende til andre, der kÊmper med spiseforstyrrelser eller andre udfordringer relateret til mad og krop.

Tak, Kathrine, for at have hjulpet mig til at finde vejen tilbage til livet.

2025幎3月20日

Pigen i kÞkkenet からの回答

KÊre sÞde Julie. Tusind tak for de fine ord. Din anmeldelse betyder meget. Vi har fulgtes ad lÊnge og jeg kommer til at savne vores mÃ¥nedlige mÞder og dig 🀍

Den bedste investering i mig selv!

Et forlÞb hos Kathrine er ubetinget det bedste jeg har gjort for mig selv i meget lang tid. Mit forlÞb har vÊret bedre og lettere end jeg nogensinde havde drÞmt om. Hendes kostplaner er flotte, nemme at fÞlge og fyldt med gode opskrifter. Kathrine er en kÊmpe stÞtte, nÊrvÊrende, fuld af ros, god viden og et syn på tingene udefra. Jeg har lÊrt helt utrolig meget og aldrig har jeg haft det så godt i min egen krop.

Jeg ville bare Þnske at jeg havde gjort det noget fÞr 🀍

Et kÊmpe TAK herfra!

2024幎11月22日

Pigen i kÞkkenet からの回答

KÊre Stephanie. Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder utrolig meget. Jeg har vÊret sÃ¥ glad for vores forlÞb sammen hele vejen og jeg synes du har gjort det super godt fra start til slut. Du fortjener alt den ro og glÊde du har lige nu. Tak for denne gang 🀍

Det bedste jeg har gjort!

Mit forlÞb ved Kathrine har vÊret det bedste, som jeg har gjort for mig selv. Jeg har lÊrt, hvad det vil sige at nÊre min krop og alt ikke går ud på kalorier eller vÊgten, men det man fÞler og det man ser i spejlet. Hun giver en gode vÊrktÞjer, hvis man er lidt fortabt i det hele, som giver en motivationen og gejsten tilbage.
Jeg vil anbefale Kathrine til alle 🫶🏻

2024幎10月27日

Pigen i kÞkkenet からの回答

KÊre sÞde Julie. Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget. Jeg har vÊret rigtig glad for vores forlÞb sammen og jeg er glad for at hÞre, at du har fÃ¥et noget ud af det 🀍

100% tilfredshed!

Jeg har haft et forlÞb med Kathrine i omkring et halvt år, som begyndte lige fÞr min tilbagevenden til arbejdet efter barsel. Jeg er virkelig glad for, at jeg besluttede mig for at få hjÊlp til at komme på rette spor med min vÊgt og livsstil. Som mor til to og med en helt ny hverdag var det svÊrt at finde tid til mig selv, men Kathrine gav mig en rÊkke praktiske vÊrktÞjer, som jeg stadig bruger her nÊsten et år senere.

Hun var altid nÊrvÊrende og havde masser af gode idéer til, hvordan jeg kunne skabe tid til eksempelvis madplanlÊgning og forberedelse. Hun hjalp mig også med at forstå mit personlige kaloriebehov, hvilket har givet mig en langt bedre fornemmelse af, hvad min krop har brug for i dagligdagen.

Undervejs Êndrede mit fokus sig fra vÊgttab til en mere balanceret og sund tilgang til mad, da mit liv ogsÃ¥ Êndrede sig, og Kathrine var utroligt forstÃ¥ende og stÞttende hele vejen igennem. Nu hvor mine bÞrn er blevet lidt Êldre, og jeg har fÃ¥et mere overskud i hverdagen, har jeg kunnet vende tilbage til mine madplaner med fornyet energi – og det fÞles fantastisk at have dem som et solidt fundament.

Jeg kan varmt anbefale Kathrine – 100% tilfredshed!

2023幎12月1日

Pigen i kÞkkenet からの回答

KÊre sÞde Marlene. Hold nu op for en sÞd anmeldelse du har lavet 🙏🏌🥺 Jeg bliver helt rÞrt, af hjertet tak ♥ Jeg er sÃ¥ glad for at du har fÃ¥et noget ud af dit forlÞb og fÞler at du har mere at arbejde videre med her efter vores forlÞb. Du er altid velkommen til at kontakte mig til enhver tid 🫶🏌

Tusind tak for dig og din hjÊlp

KÊre Kathrine

Tusind tak for din hjÊlp og stÞtte igennem det sidste 1 œ Ã¥r 🙏 Jeg var slet ikke nÃ¥et sÃ¥ langt, hvis ikke det var for dig, din kostplan og stÞtte hele vejen igennem. Du har virkelig gjort en kÊmpe forskel for mig og klÊdt mig godt pÃ¥ i mit kost-, kcal- og proteinfokus og omlÊgning af livet 💗 Kunne ikke have gjort det uden dig og din kyndige vejledning ved min side, og jeg fortryder ikke et sekund.

Jeg er ovenud glad for resultatet, og spejlet er blevet min ven nu og er ikke lÊngere min fjende, som det har vÊret en del år. Nyder også alle de rosende ord og komplimenter, jeg får fra mine omgivelser.

Take care – du er en ener og er superdygtig 💗 Kan kun give dig mine varmeste anbefalinger!

2024幎10月6日

Pigen i kÞkkenet からの回答

KÊre Mette. Tusind tusind tak for dine sÞde og varme ord. Det gÞr mig sÃ¥ glad at lÊse. Det har vÊret en fornÞjelse at have dig i forlÞb og du vil blive savnet 🀍
Kh Kathrine

NÊrvÊr fra Kathrine og lette kostplaner

NÊrvÊr fra Kathrine og lette kostplaner med luft og masser af valgmuligheder. Synes det var nemt at komme i gang og vedligeholde. Gode opskrifter og meget variation.

2024幎9月2日

Pigen i kÞkkenet からの回答

KÊre sÞde Camilla. Mange tak for dine fine ord. Jeg er rigtig glad for at du synes om forlÞbet og kostplanen. Alt held og lykke til dig fremover 😊🀍

Et super godt 12 ugers online forlÞb

Et super godt 12 ugers online forlÞb!
Jeg fik forlÞbet dÊkket af min sundhedsforsikring i Gjensidige. Kathrine er super dygtig, og laver rigtige gode kostplaner, som er nemme at fÞlge med skÞnne opskrifter. Kostplanerne er bygget op, så man ikke slavisk skal fÞlge planen, men så man kan vÊlge enten selv at sammensÊtte eller bruge nogle af de forhåndsskrevne eksempler. Jeg tabte ca 7 kg på de 12 uger, og der har virkelig også vÊret udskejelser undervejs pga diverse arrangementer. Nu skal jeg selv fortsÊtte og er ikke det mindste i tvivl om at jeg nok skal komme helt i mål med det gode forlÞb i bagagen.

2024幎8月9日

Pigen i kÞkkenet からの回答

KÊre sÞde Betina. Tusind tak for din fine anmeldelse og dine sÞde ord. Det betyder mere end du aner. Jeg Þnsker dig alt held og lykke med at nÃ¥ i mÃ¥l med dit vÊgttab og efterfÞlgende vÊgtvedligeholdelse. Knus 🀍

Yderst kompetent og empatisk

Kathrine er en yderst empatisk og kompetent diÊtist. 😌 Har vÊret i forlÞb hos hende i ca. 1 Ã¥r. Hun gÞr meget ud af at yde hjÊlp til selvhjÊlp pÃ¥ en kÊrlig og stÞttende mÞde sÃ¥ man forstÃ¥r ens mÞnstre og kan handle pÃ¥ dem. Hun praktisere at intet er forbudt og hjÊlper én med at navigere i et vÊgttab hvor der samtidig er plads til sociale stunder. Hun kan kun fÃ¥ mine varmeste anbefalinger. 🌞

2024幎4月27日

Pigen i kÞkkenet からの回答

KÊre Katrine. Tusind tak for din meget meget sÞde anmeldelse. Jeg elsker at have dig i forlÞb og ser altid frem til vores mÞder 🀍

Kan varmt anbefale Kathrine

Jeg har vÊret i forlÞb hos Kathrine i 8 måneder og hende kan jeg varmt anbefale. Kathrine er en rigtig dygtig diÊtist som tager sig rigtig godt om sine klienter. Hun er også meget motiverende og behagelig at snakke med. Kathrine har lÊrt mig at finde madro og hjulpet mig at kom i mål med min vÊgttab. Det gjorde hun på en måde hvor jeg aldrig fÞlte at jeg var på en kur, eller savnede noget i min kost. Hun ser de positive i alle situationer og var god til at lÊre mig at vÊre stolt af mig selv under mit forlÞb. Jeg har fået nogle nye gode vaner i forhold til kost og motion, som har Êndret min livstil.

2024幎4月24日

Pigen i kÞkkenet からの回答

KÊre Sigrun. Mange tak for din sÞde anmeldelse. Den varmer. Jeg er sÃ¥ glad for at du har fÃ¥et sÃ¥ meget ud af vores forlÞb og jeg kommer til at savne vores mÞder. Jeg hÃ¥ber vi ses igen til et nyt forlÞb pÃ¥ et tidspunkt 🀍
Kh Kathrine

Stor anbefaling af Kathrine

Kan varmt anbefale Kathrine, hun er enormt dygtig og forstår at sÊtte sig ind i ens situation og rådgive ud fra den. Jeg har brugt hende i knap et år og har fået en meget stÞrre madro end jeg troede var muligt for mig. Jeg formåede at tabe mig og samtidig nyde hverdagen, som for mig både indeholder god mad og vin engang imellem - uden dårlig samvittighed.
Kathrine er ikke bare en klassisk “Instagram coach” det er tydeligt at mÊrke den kÊmpe faglighed hun besidder samt anerkendelse af hvor man er i livet, hvilket er meget motiverende!

2024幎2月20日

Pigen i kÞkkenet からの回答

KÊre sÞde Julie. Tusind tak for dine sÞde ord. Du beskriver virkelig godt hvordan vÊgttab ogsÃ¥ kan vÊre og hvordan jeg sÃ¥ gerne vil vise isÊr kvinder pÃ¥ vores alder at der er plads til det hele, men selvfÞlgelig med omtanke og prioriteringer. Jeg synes du er sÃ¥ mega sej og jeg har stor respekt for dig. Du vil blive savnet 🀍

KÊmpe anbefaling

Jeg har vÊret i forlÞb hos Kathrine i 1 års tid - fÞrst hendes online workshop og derefter i vÊgttabs- og vÊgtvedligeholdelsesforlÞb.
Kathrine er super sÞd og behagelig at tale med og ikke mindst en utrolig kompetent diÊtist.
Hendes forlÞb tager udgangspunkt i ens livssituation og hjÊlper til at fastsÊtte realistiske mål ud fra denne.
Jeg skulle ikke tabe mange kg, men havde brug for at finde madro og det har jeg fået.

Hun engagerer sig i sine klienter og vil dem det bedste.
Gennem hele forlÞbet er jeg blevet motiveret og stÞtte i at opnå mine mål på en kÊrlig og omsorgsfuld måde.

2024幎2月8日

Pigen i kÞkkenet からの回答

KÊre Majbritt. Mange tak for dine sÞde ord. Det er sÃ¥ mÊrkeligt at du ikke lÊngere er i forlÞb. Jeg kommer til at savne vores mÞder. Du er skÞn! Dine ord varmer helt ind i hjertet ♥

Verdensklasse diÊtist

Jeg har vÊret i et forlÞb ved Kathrine i et Ã¥r og har opnÃ¥et et sundt forhold til mad og tilmed et stort vÊgttab. Kathrine er SÅ omsorgsfuld og dygtig en diÊtist, og det kan kun anbefales at sÞge hjÊlp hos hende, hvad end det handler om vÊgttab eller et Þnske om et bedre forhold til mad og vÊgt. Verdensklasse diÊtist OG person! Hun laver fantastiske kostplaner og tilpasser virkelig forlÞbene til den enkelte person. Helt klart anbefalelsesvÊrdigt

2023幎11月27日

Pigen i kÞkkenet からの回答

KÊre sÞde Signe. Tusind tak for din sÞde anmeldelse. Det betyder så meget de ord du skriver og jeg er virkelig glad for at du har fået så meget ud af dit forlÞb. Jeg kommer til at savne vores mÞder. Du er for sej! Jeg ser frem til at hjÊlpe dig videre i fremtiden <3

Vi sÞgte hjÊlp fra pigen i kÞkkenet

Vi sÞgte hjÊlp fra pigen i kÞkkenet grundet vores datter havde en spiseforstyrrelse. Hun lod os tro at hun havde erfaring med behandling af ortoreksi. Dette var en kÊmpe fejl. I stedet for at hjÊlpe hende ud af sygdommen, trak hun hende lÊngere ned i form af meget mere fokus på kontrol og kalorietÊlling af mad. I bagklogskabens klare lys ser vi nu at hun gjorde mere skade en gavn. Gudskelov fandt vi den rigtige behandling efterfÞlgende ellers havde pigen i kÞkkenet måske vÊret medvirkende til vores datter ikke vÊret rask den dag idag..

2023幎8月3日

Hej Sandie
Hvor er jeg Êrgelig over at du vÊlger at lave denne anmeldelse. DesvÊrre skete der mange misforståelser, da jeg havde din datter i et meget kort forlÞb for over to år siden.
Jeg tager det fulde ansvar for at jeg ikke fra start var tydelig nok omkring hvordan mine forlÞb foregår. Det har jeg lÊrt af siden hen. Jeg har individuelle forlÞb og ikke gruppe- eller familieforlÞb.
Jeg kom aldrig i kontakt med din datter da alt dialog foregik igennem dig. Derfor havde jeg ikke mulighed for at hjÊlpe din datter selvom jeg meget gerne ville. Af denne årsag måtte jeg stoppe vores forlÞb.
DesvÊrre valgte du dengang ligesom nu at reagere meget voldsomt og komme med nogle alvorlige anklager, hvilket jeg virkelig ikke synes du kan vÊre bekendt. Jeg husker tydeligt situationen som har gjort stort indtryk på mig lige siden, ligesom det gÞr nu, når jeg lÊser denne anmeldelse fra dig. Jeg har aldrig oplevet noget lignende.
Jeg har få klienter i forlÞb af gangen og jeg ligger liv og sjÊl i min relation til mine klienter.
Jeg kan ikke hjÊlpe alle kvinder som har en spiseforstyrrelse. For nogle vil det krÊve en helt anden behandling end den jeg kan tilbyde. Derfor tilbyder jeg heller ikke alle et forlÞb. De kvinder jeg har og har haft i forlÞb, som har en spiseforstyrrelse, har vÊret meget taknemmelige for min hjÊlp. Jeg kan ikke udtale mig om din datters situation grundet tavshedspligt, men der var en grund til at jeg tilbÞd hende et forlÞb. Jeg Þnsker alt det bedste for din datter.

Din opfÞrsel bliver jeg dog nÞdt til at udtale mig om da den er så grov og kan have betydning for min forretning. Den lille smule dialog jeg nåede at have med dig under din datters forlÞb var meget ubehageligt. Jeg modtog lange lister med Þnsker til madretter fra dig hver uge. Her blev det meget tydeligt for mig at du havde misforstået betingelserne. Da jeg ville aftale et mÞde med dig for at undgå flere misforståelser vendte du aldrig tilbage indtil jeg pludselig modtog en masse meget hadefulde beskeder fra dig. Her kom du med de samme anklager som i denne anmeldelse. Nogle anklager som er så alvorlige at jeg ikke tror du selv ved hvad det er du siger.
Jeg er meget rystet over at du her to år efter opsÞger mig igen på denne måde. Hvis du på et tidspunkt kan tale ordentligt, vil jeg gerne hÞre din feedback på, hvad du mener, jeg kan gÞre anderledes.

Jeg har vÊret i et lÊngere

Jeg har vÊret i et lÊngere vÊgttabsforlÞb hos Kathrine, og kan KUN anbefale det. Det har vÊret en kÊmpe gamechancer for mig, og fÞrste gang jeg er nÃ¥et i mÃ¥l med mit Þnske om vÊgttab. Kathrine har en helt sÊrlig evne til at give ro og tÊnke i lÞsninger. Hun er stÞttende, anerkendende og opbakkende og har hver uge givet mig tro pÃ¥ processen. Min proces til vÊgttab har vÊret lang, men Kathrine har stÞttet mig i at gÞre tingene pÃ¥ min mÃ¥de. I mine Þjne er Kathrine en gave til mennesker, der Þnsker at skabe forandringer gennem kosten 🫶🏻

2023幎9月22日

KÊre sÞde Kristina. Tusind tak for dine sÞde ord. Du bliver savnet <3

Jeg har haft fornÞjelsen af Kathrine

Jeg har haft fornÞjelsen af Kathrine bÃ¥de fÞr og under min graviditet, og jeg har udelukkende positive ord om mit forlÞb. Kathrine er SÅ dygtig, og laver sine planer 100% ud fra dine behov, hvor der lÞbende bliver rettet til. Jeg er sikker pÃ¥ at Kathrine har haft en meget positiv indvirkning pÃ¥ min gode graviditet uden for meget vÊske i kroppen, minimale skavanker og en vÊgt som er blevet holdt i skak. Kathrine er utrolig lÞsningsorienteret, og kommer gerne med mange forslag til de pump man stÞder pÃ¥ undervejs. Masser af gode rÃ¥d og vejledning under hele ens forlÞb. ForlÞbet har klart oversteget mine forventninger, og jeg glÊder mig til at fortsÊtte vores samarbejde efter fÞdslen!

2023幎8月7日

Pigen i kÞkkenet からの回答

KÊre sÞde Rikke. Tusind tak for din flotte anmeldelse af vores forlÞb sammen. Jeg bruger dig ofte som eksempel i min vejledning med andre gravide da jeg synes du har vÊret så mega sej og inspirerende igennem hele din graviditet. Jeg glÊder mig til at fortsÊtte vores samarbejde efter din fÞdsel <3

Bedste diÊtist ♥

Jeg opsÞgte Kathrine, til et forholdsvist beskedent, men dybt frustrerende vÊgttab, der var gået i stå, mens jeg selv var faret fuldstÊndig vild i vÊgttabsjunglen.
Kathrine er en hÞjtuddannet, hjertevarm, empatisk, humoristisk og nede-på-jorden diÊtist, der formår at lave kostplanerne til en ren fornÞjelse - ingen tÞr kylling og skamkogt broccoli her!!
ForlÞbet hos Kathrine blev for mig af lÊngerevarende varighed, og jeg fÞlger stadig med på Kathrines sociale medier, der bugner af madinspiration og opskrifter.
ForlÞbet her har vist sig at vÊre den bedste (og billigste!!) vÊgttabsinvestering, jeg har nogensinde har gjort - hvorfor jeg hermed giver mine allervarmeste anbefalinger videre ♥

2023幎6月7日

Pigen i kÞkkenet からの回答

KÊre sÞde Louise. Tusund tak for din flotte anmeldelse af vores forlÞb sammen. Jeg sÊtter stor pris på dine sÞde ord. Det har vÊret en fornÞjelse at have dig i forlÞb og jeg savner allerede vores månedlige mÞder.
Du tjekker ind en gang imellem ved jeg og bliv endelig ved med det. Det er dejligt :)

KÊmpe anbefaling

Jeg har vÊret i forlÞb hos Katrine i 6 måneder, og jeg har ikke fortrudt det 1 sekund. Jeg skrev til hende for at hÞre om hun kunne hjÊlpe mig med at knÊkke koden til et vÊgttab, som jeg har forsÞgt adskillige gange fÞr. Det er gået over alt forventning, og jeg har vÊret så glad for forlÞbet. Hun har stÞttet og guidet mig hele vejen igennem, og har altid kunne skrive, hvis jeg manglede noget både til kost, trÊning og bare generelt tips og tricks. Hun har hjulpet mig med at få et sundere forhold til mad, og jeg er nu klar til at stå på egne ben for at gennemfÞre mit vÊgttab, som ikke lÊngere virker så uoverskueligt. Og jeg ved at jeg altid kan skrive til hende i fremtiden, hvis jeg får brug for hjÊlp. Måske får jeg brug for hjÊlp til et andet mål i fremtiden, og så vil jeg til hver en tid vÊlge Katrine. Hun er skide dygtig til sit arbejde, og hun får de varmeste anbefalinger fra mig!
Tusind tak for denne gang⭐

2023幎1月24日

Pigen i kÞkkenet からの回答

KÊre Sofie. Tusind tusind tak for de fine ord. Jeg bliver helt rÞrt. Jeg er bare så glad for at du har kunne bruge min hjÊlp og jeg kommer til at savne dig fremover efter et rigtig godt forlÞb. Du er så sej! Det er helt vildt hvor langt du er kommet !
KÊmpe knus <3

Super godt og lÊrerigt forlÞb

Super godt og lÊrerigt forlÞb. Kathrine er lyttende og virkelig rar at snakke med. Man får et godt indblik i kost og får nogle gode fif med på vejen.
Vil klart anbefale Kathrine :)

2022幎12月12日

Pigen i kÞkkenet からの回答

KÊre Emma. Tusind tak for din sÞde anmeldelse. Jeg siger også tak for et rigtig godt forlÞb. Du er virkelig sej!

Katrine er super god og dygtig til sit job.

Katrine er super god og dygtig til sit job, altid positiv i samtaler og vores ugentlig skriv. LÊkkert mad som er til at gå til og der er ingen fÞlelse af sult i hendes planer. Katrine har virkelig formået at give mig den rette hjÊlp og har altid vÊret forstående over for min egen problematik i forhold til vÊgttab og hvordan vi kommer videre.
Kan varmt anbefale et forlÞb med pigen i kÞkkenet ❀🌞

2022幎11月29日

Tusind tak sÞde Tina. Jeg kommer til at savne dig <3