Super service! Jeg lagde en ordre, hvorefter jeg modtager en besked om jeg Þnsker at få min ordre pakket ind. Jeg modtager ordren meget fint pakket ind kort tid efter :) Kan klart anbefales
Jeg elsker Pistache. Pigerne er sÞde og hjÊlpsomme, og der er et stort udvalg af lÊkkert tÞj i forskellige prisklasser. Jeg gÃ¥r ihvertfald aldrig tomhÊndet derfrað
Havde et bestillings spÞrgsmÃ¥l fra webshoppen og ringede. Venlig service, hurtig afklaring og ligesÃ¥ levering - whats not to like ð€
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Pistache er en modebutik på Rungsted Havn, som er fyldt med gode mÊrker. Kom ned og bliv inspireret, så lover vi en personlig service. Modeforretning beliggende i Rungsted Havn, samt online webshop på www.pistache.dk. Vi tilbyder et bredt udvalg af designerbrands, mode, skÞnhed og accessories både online og i butik.
Rungsted Havn 36, 2960, Rungsted Kyst, ãã³ããŒã¯
- info@pistache.dk
- pistache.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Hurtig og super god bluse fra jer
Hurtig og super god bluse fra jer
God oplevelse
Alt fungerede ved handlen, og bukserne, jeg kÞbte, er perfekte :-)
Lynhurtig ekspedition på webshoppen!
Ingen problemer overhovedet og hurtigâŠ
Ingen problemer overhovedet og hurtig levering ð
EXCELLENT
A lovely shop with excellent service 'in store' and online. Can highly recommend.
Hurtig og nem webshop.
Hurtig og nem betjening på webshoppen.
Godt udvalg og hurtig levering!
Godt udvalg og hurtig levering!
Vare som vist og beskrevet.
Super service og hurtig levering
Super service og hurtig levering.
Jeg havde et spÞrgsmål til produktet og ringede og fik svar med det samme af en meget sÞd sÊlger.
Super service og hurtig levering
Super hurtig ekspedition
Super hurtig ekspedition, levering og fin kommunikation med butikken.
Tryg handel
Det en overskuelig hjemmeside. Bestilte 2 kjoler som hurtigt blev sendt min vej. DesvÊrre fik jeg en kjole som jeg ikke have bestilt. Kontaktede kundeservice, som svarede hurtigt og de sendte straks den kjole som jeg havde bestilt samt en returlabel til fejlleveringen. Super kundeservice. Vil gerne handle der igen.
Dejlig hurtig levering
Dejlig hurtig levering, super fint indpakket og prÊcis den kvalitet vare, jeg havde håbet på. Varmeste anbefalinger herfra.
God og hurtig service og gode mÃ¥l/strâŠ
God og hurtig service og gode mål/str beskrivelse på hjemmesiden.
Hurtigt, smukt og effektivt.
Varen blev flot prÊsenteret og svarede fuldstÊndig til beskrivelsen.
Og sÃ¥ blev den leveret i en smuk juleindpakning ð€©
Godt produkt til fornem pris
Godt produkt til fornem pris. Superhurtig levering og god kommunikation. ð
Snabb service
Snabb service, frakt till Sverige. BestÀllning tisdag, leverans fredag. Mycket nöjd!
Så lÊkker en sweater