Nie polecam! Dwa razy korzystaÅam z usÅug tej firmy- dwukrotnie zamawiaÅam fotoalbum- podsumowanie roku. Raz siÄ rozwaliÅ podczas przeglÄ dania-po prostu wypadÅy strony, drugi raz dostaÅam pomylone s... ãã£ãšèŠã
JakoÅÄ druku - fatalna ZdjÄcia sÄ w dobrej rozdzielczoÅci, natomiast literki i cyferki totalnie rozmazane i nie wiem kto uznaÅ, ÅŒe to nadaje siÄ na wysyÅkÄ do klienta (mówiÄ o kalendarzu biurkowym).... ãã£ãšèŠã
Dwukrotnie pobrana pÅatnoÅÄ kartÄ za realizacjÄ albumów do czasu wyjaÅnienia wystawiam 1. Sklep pomimo wielu prób kontaktu nadal nie zwróciÅ Årodków.
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Zdecydowanie NIE polecam!
dania-po prostu wypadÅy strony, drugi raz dostaÅam pomylone strony, zdjÄcia, miesiÄ
ce nie po kolei. ZdjÄcia z wrzeÅnia wydrukowane w kwietniu, a po lutym byÅ listopad.
Pomijam juz fakt ze dwukrotnie firma miaÅa opóźnienie w wysyÅce i fotoalbumy nie dotarÅy na czas, przez co zostaÅam bez prezentów.
Ostrzegam przed tÄ
firmÄ
i nie polecam!
Dwukrotnie pobrana pÅatnoÅÄ kartÄ zaâŠ
Dwukrotnie pobrana pÅatnoÅÄ kartÄ
ZdjÄcia sÅabej jakoÅci
ZdjÄcia sÅabej jakoÅci. Wszystko blade i rozmyte, twarze bez ostroÅci rozjaÅnione tak ÅŒe zatarÅy siÄ rysy twarzy. Byli w stanie zepsuÄ nawet zdjÄcia robione przez fotografa w bardzo wysokiej jakoÅci. CaÅe zamówienie do Åmieci
JakoÅÄ druku
JakoÅÄ druku - fatalna
ZdjÄcia sÄ
w dobrej rozdzielczoÅci, natomiast literki i cyferki totalnie rozmazane i nie wiem kto uznaÅ, ÅŒe to nadaje siÄ na wysyÅkÄ do klienta (mówiÄ o kalendarzu biurkowym). Szkoda bo to byÅ kalendarz na prezent.
super kreator
Nie jestem dobra w estetyczne ukÅadanie zdjÄÄ, a kreator w pixbooku pozwala automatycznie to zrobiÄ, nie tracÄ czasu i ksiÄ ÅŒka wyglÄ da lepiej niÅŒ jakbym sama zrobiÅa, na pewno zamówiÄ ponownie :)
Najlepsi!
Jestem bardzo zadowolona juÅŒ z kolejnej ksiÄ ÅŒki ze zdjÄciami. Przekonuje mnie prostota tworzenia, a multum wzorów, tapet, wklejek pozwala na personalizacjÄ albumu. Åwietny wydruk, konkurencyjne ceny, szybka realizacja zamówienia. SÄ najlepsi!!!!
Warto do nich zaglÄ daÄ
Warto do nich zaglÄ daÄ, to Åwietne prezenty dla najbliÅŒszych. Zawsze w ÅwiÄta spÄdzamy z rodzinÄ czas na przeglÄ daniu przygotowanych fotoksiÄ ÅŒek, a fotokalendarze to juÅŒ tradycyjny prezent na dzieÅ babci i dziadka. Polecam!
Polecam kaÅŒdemu
Korzystam juÅŒ od kilku lat. Zarówno kalendarze, jak i foto ksiÄ ÅŒki sÄ Åwietne jakoÅci. Bardzo fajnie siÄ je projektuje, ceny sÄ Åwietna, a jakoÅÄ rewelacyjna. Zamówienia realizowane sÄ bardzo szybko. W tym roku wrÄcz z dnia na dzieÅ otrzymaliÅmy swoje zamówienie, co jest niesamowite zwaÅŒywszy na okres ÅwiÄ teczny. Polecam kaÅŒdemu, my zostaniemy z nimi na kolejne lata.
NajwyÅŒsza jakoÅÄ druku i obsÅugi, korzystam co roku :)
Po raz kolejny zamawiaÅam w tym roku kalendarze dla babÄ i prababÄ. Jak zwykle dziÄki intuicyjnemu edytorowi przygotowanie pliku do druku poszÅo sprawnie i przyjemnie, a samo zamówienie zostaÅo zrealizowane bardzo szybko. Super jest to, ÅŒe w okresie wzmoÅŒonej iloÅci zamówieÅ (Gwiazdka, DzieÅ Babci) pojawia siÄ informacja, do kiedy zÅoÅŒyÄ zamówienie, aby zdÄ ÅŒyÅo ono dojÅÄ w terminie. Jeszcze nigdy siÄ nie zawiodÅam :) Zdecydowanie polecam!
Super szybka tealizacja
KsiÄ ÅŒka jest przeÅliczna
KsiÄ ÅŒka jest przeÅliczna, bardzo dobrej jakoÅci, bÄdÄ wracaÄ do pixbookð
Super aplikacja i obsluga
Zadowolona
KorzystaÅam juÅŒ 3x, zawsze zadowolona. Strona bardzo intuicyjna, ze zdjÄciami mogÅam zrobiÄ wszystko, co chciaÅam. DuÅŒa iloÅÄ klipartów do wyboru, moÅŒliwoÅÄ napisów w róŌnyvh wersjach. Szybka wysyÅka.
Bardzo fajna fotoksiÄ ÅŒka
Bardzo fajna fotoksiÄ ÅŒka. Za te pieniÄ dze naprawdÄ warto.
Polecam za dobre fotoksiÄ ÅŒki
Polecam za dobre fotoksiÄ ÅŒki. DuÅŒo efektów, ramek, itd
PiÄkny
Kalendarz przyszedÅ piÄknie wydrukowany, dokÅadnie tak samo jak go utworzyÅem
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã