Trzeba przyznaÄ, ÅŒe jakoÅÄ jest niesamowita. Oprawa zrobiona porzÄ dnie, tak jak i grube strony, Åwietnie najdÄ sie na taki album. Nie spodziewaÅam siÄ, aÅŒ tak Åwietnej usÅugi. Projektowanie jest n... ãã£ãšèŠã
Najbardziej co mnie zaskoczyÅo to profesjonalne podejÅcie do klienta bardzo dobry program do tworzenia fotoksiazki i wykonanie na najwyÅŒszym poziomie. MuszÄ przyznaÄ ÅŒe pierwszÄ foto ksiÄ ÅŒkÄ w S... ãã£ãšèŠã
Prosty i przyjazny edytor online, bardzo dobra jakoÅÄ wykonania, profesjonalna jakoÅÄ wydruku. Jako jedna z nielicznych moÅŒliwoÅÄ wydruku na wiÄkszej liczbie stron niÅŒ 120, tu nawet do 160 stron. BÅy... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
JesteÅmy profesjonalnym laboratorium fotograficznym z wielkim entuzjazmem dla fotografii. Nieustannie pracujemy nad rozwojem naszych produktów, aby osiÄ gnÄ Ä wyÅŒsze standardy i sprostaÄ potrzebom naszych klientów. Jako nowoczesny dostawca usÅug online, specjalizujemy siÄ w wysokiej jakoÅci produktach fotograficznych, takich jak FotoksiÄ ÅŒki, Odbitki Fotograficzne, Plakaty, Kalendarze, Kartki Pozdrowieniowe, Dekoracje na ÅcianÄ (Alu Print, SzkÅo Akrylowe, PÅyta PVC, GalleryPrint), a takÅŒe Prezenty Fotograficzne.
é£çµ¡å
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Warto sprawdziÄ i zamówiÄ w Saal digital
MuszÄ przyznaÄ ÅŒe pierwszÄ
foto ksiÄ
ÅŒkÄ w Saal digital zamówiÅem osiem lat temu i mimo upÅywu czasu nadal jest w idealnym stanie co mogÄ potwierdziÄ ja i oglÄ
dajÄ
cy jÄ
inne osoby.
Po upÅywie czasu chciaÅem znów zamówiÄ foto ksiÄ
ÅŒkÄ i po przypomnieniu sobie adresu do Saal digital opracowaÅem i zamówiÅem w waszej firmie.
MuszÄ przyznaÄ ÅŒe posiadam foto ksiÄ
ÅŒki innych wykonawców no cóŌ jednak odbiegajÄ
od jakoÅci porównujÄ
c te wykonywane w Saal digital.
MyÅlÄ ÅŒe nie jest to koniec zamówieÅ bo jak wspomniaÅem wczeÅniej co do jakoÅci wykonania i szybkoÅci realizacji nie moÅŒna mieÄ ÅŒadnych uwag.
PodsumowujÄ
c kaÅŒdemu mogÄ
poleciÄ WaszÄ
firmÄ.
Szczera Recenzja FotoksiÄ ÅŒki XG 28 x 28 od SaalDigital
FotoksiÄ
ÅŒka XG 28 x 28 zrobiÅa na mnie bardzo dobre wraÅŒenie juÅŒ od pierwszego kontaktu. Sam format jest bardzo wdziÄczny, bo daje sporo przestrzeni dla fotografii i pozwala dobrze wybrzmieÄ kadrom, zwÅaszcza wtedy, gdy zaleÅŒy nam na bardziej uporzÄ
dkowanej, estetycznej prezentacji materiaÅu.
Matowa strona przednia okÅadki bez watowania to wybór, który szczególnie mi siÄ spodobaÅ, poniewaÅŒ daje bardzo czysty, nowoczesny i szlachetny efekt. Nie ma tutaj przesady ani zbÄdnych dodatków, dziÄki czemu caÅoÅÄ wyglÄ
da minimalistycznie, ale w dobrym znaczeniu tego sÅowa. Brak kodu kreskowego i brak dodatkowych uszlachetnieÅ teÅŒ dziaÅa na korzyÅÄ, bo nic nie odciÄ
ga uwagi od samego projektu i fotografii.
Bardzo dobrze wypada równieÅŒ jedwabny papier fotograficzny. Ma przyjemne, stonowane wykoÅczenie, które dobrze wspóÅpracuje ze zdjÄciami i daje bardzo elegancki odbiór caÅoÅci. Obraz zachowuje szczegóÅy, kolory prezentujÄ
siÄ estetycznie, a tonalnoÅÄ wyglÄ
da naturalnie i spójnie. To typ papieru, który nie narzuca siÄ efektem, tylko pozwala fotografii mówiÄ wÅasnym jÄzykiem, co w praktyce czÄsto daje lepszy rezultat niÅŒ nadmiar bÅysku czy przesadnej dekoracyjnoÅci.
Przy 12 stronach ten produkt szczególnie dobrze sprawdza siÄ w formie krótkiej, przemyÅlanej selekcji. DziÄki temu caÅoÅÄ nie rozmywa siÄ nadmiarem materiaÅu, tylko ma bardziej zwartÄ
, dopracowanÄ
formÄ. Taki ukÅad dobrze dziaÅa wtedy, gdy chcemy pokazaÄ konkretnÄ
seriÄ zdjÄÄ, maÅy projekt albo po prostu zamknÄ
Ä wybrane kadry w estetycznej i uporzÄ
dkowanej oprawie.
Na duÅŒy plus zasÅuguje teÅŒ opakowanie prezentowe w czarnej ekoskórze. Bardzo dobrze dopeÅnia caÅoÅÄ i sprawia, ÅŒe produkt od poczÄ
tku odbiera siÄ jako dopracowany i gotowy do wrÄczenia lub eleganckiego przechowywania. To detal, ale wÅaÅnie takie detale robiÄ
róŌnicÄ.
PodsumowujÄ
c, FotoksiÄ
ÅŒka XG 28 x 28 to produkt bardzo estetyczny, spójny i dobrze przemyÅlany. Najmocniej wybrzmiewa tu minimalizm, czystoÅÄ formy i elegancki sposób prezentacji zdjÄÄ. To propozycja dla osób, które ceniÄ
prostotÄ, ale w jakoÅciowym wydaniu.
Szybka wysyÅka i jakoÅÄ
Szybka wysyÅka i jakoÅÄ. Polecam! :)
Odbitki
Przed chwilÄ odebraÅam zamówione odbitki i jestem zachwycona ich jakoÅciÄ . A papier soft touch - jestem fankÄ â€ïž
WÅasne logo
Jest jedna kwestia, która nie pozwoliÅa na 5 gwiazdek a mianowicie brak moÅŒliwoÅci dodawania na okÅadkach ksiÄ ÅŒek Professional Line XG wÅasnych znaków w formie JPG lub PDF.
Trzeba przyznaÄ
Trzeba przyznaÄ, ÅŒe jakoÅÄ jest niesamowita. Oprawa zrobiona porzÄ
dnie, tak jak i grube strony, Åwietnie najdÄ
sie na taki album. Nie spodziewaÅam siÄ, aÅŒ tak Åwietnej usÅugi.
Projektowanie jest naprawdÄ Åatwe i przyjemne. DoÅÄ intuicyjne!
Tym bardziej jestem pod warzeniem i zadowolona z racji poprawienia starszych zdjÄc!!!
Cudowna jakoÅÄ i duÅŒa moÅŒliwoÅÄ personalizacji
Bardzo szeroki wybór jeÅli chodzi o personalizacja. MoÅŒna zaprojektowaÄ strony, okÅadkÄ a nawet ukÅad zdjÄÄ wedÅug swojego pomysÅu. Ponadto moÅŒna wybraÄ rodzaj papieru fotograficznego, materiaÅ okÅadki i iloÅÄ stron. Tu nie ma ÅŒadnych ograniczeÅ. Stworzysz album dokÅadnie taki jak chcesz.
Gdy miaÅam kÅopot z realizacjÄ
zamówienia, to nie musiaÅam czekaÄ na odpowiedź ze wsparcia technicznego. WidaÄ ÅŒe zaleÅŒy im na swoich klientach. Dostawa równieÅŒ przyszÅa bardzo szybko.
A teraz najbardziej satysfakcjonujÄ
ca czeÅÄ opinii. Sama foto ksiÄ
ÅŒka. Jest cudowna. OkÅadka jest tak przyjemna w dotyku, ÅŒe aÅŒ chce siÄ jÄ
gÅaskaÄ ð
. Kolory na zdjÄciach sÄ
wiernie oddane a jedwabny papier fotograficzny nie ma sobie równych. Strony sÄ
grube i sztywne. To zdecydowanie jakoÅÄ premium.
ZamawiaÅam foto ksiÄ
ÅŒkÄ profesjonalnÄ
liniowÄ
i zdecydowanie polecam jeÅli ktoÅ siÄ zastanawia czy warto wybraÄ tÄ
firmÄ.

Dobry produkt
Przyjemny kreator, duÅŒo opcji customizacji fotoksiÄ ÅŒki, szybka wysyÅka i naprawdÄ dobra jakoÅÄ druku

Saal Digital Polska ããã®åç
Saal Design to produkty klasy premium
KaÅŒdy z nas, fotografów, zapeÅnia dyski kolejnymi fotkami.Jednak wczeÅniej czy później przychodzi refleksja, ÅŒe warto pochwaliÄ siÄ swoim dorobkiem w bardziej materialnej postaci, czyli tradycyjnymi odbitkami - od paru lat w postaci fotoksiÄ
ÅŒek. Ale gdzie je wykonaÄ, ÅŒeby ich jakoÅÄ nam odpowiadaÅa? A wiadomo, ÅŒe fotografowie przyrody majÄ
szczególne wymagania.
Polecam przygotowanie fotoksiÄ
ÅŒki do wydruku w firmie Saal Digital. Gama oferowanych przez nich produktów fotograficznych, jest ogromna: kubki, kalendarze, plakaty itd. Wszystko oczywiÅcie jest personalizowane w dostÄpnej darmowej aplikacji, moÅŒna wstawiaÄ swoje zdjÄcia, napisy itp. Jednak najchÄtniej wybieranym przeze mnie produktem jest fotoksiÄ
ÅŒka. OczywiÅcie oczekuje siÄ, ÅŒe kaÅŒdy zamawiajÄ
cy przygotuje zamawiany produkt wedÅug swego gustu. Najlepiej to zrobiÄ we wspomnianej juÅŒ aplikacji Saal Design dostÄpnej na stronie firmy. DoskonaÅa, prosta, intuicyjna aplikacja komputerowa, a jednoczeÅnie bardzo rozbudowana w zakresie opcji, pozwalajÄ
ca na peÅna kontrolÄ zawartoÅci publikacji - no i po polsku :-). Posiada wszystko, co projektant chciaÅby mieÄ do dyspozycji. Firma w aplikacji pozwala wybraÄ wiele rodzajów formatów, wykoÅczeÅ okÅadek, rodzajów papierów drukarskich, ba, nawet pudeÅek do tych fotoksiÄ
ÅŒek. A wszystko to w peÅnym wysiwyg ð ( dla niewtajemniczonych: to co widzisz, jest tym co dostajesz). Ale to ostatnie jest akurat nieprawdÄ
, bo wynik ostateczny jest zawsze lepszy..⊠Dysponujemy wyborem nawet tak wyrafinowanych róŌnorakich charakterów okÅadki jak akrylowej czy aluminiowej, stron (rozmiar, papier bÅyszczÄ
cy lub matowy, wydruk premium). Oczywiste, ÅŒe uÅŒyte zdjÄcia moÅŒna dowolnie rozmieszczaÄ, dodawaÄ ramki i inne gotowe lub wÅasne elementy graficzne. A dla zaawansowanych fotografów przygotowano profile barwne moÅŒliwe do uÅŒycia w programów Adobe: Lightroom oraz Photoshop. Ja z profili nie korzystaÅem, a zdjÄcia do fotoksiÄ
ÅŒki obrabiam w darmowym Irfanview. I co? I bajka. ZamówiÅem rozmiar 28Ã19, okÅadkÄ bÅyszczÄ
cÄ
, a druk zdjÄÄ na papierze matowym, klasy XG (bardzo gruby). A jak wyszÅo? Super, super. Wierne oddanie barw w ÅwiatÅach i cieniach, bez refleksów Åwietlnych podczas przeglÄ
dania fotoksiÄ
ÅŒki, która w dodatku zawsze rozkÅada siÄ âna pÅaskoâ.
No i jeszcze dwie kwestie. Cena. Trzeba przyznaÄ, ÅŒe produkty nie sÄ
tanie, ale jakoÅÄ, no i dostÄp do czÄstych i znaczÄ
cych rabatów, Åagodzi tÄ cechÄ. Sprawa druga, niby oczywista, choÄ nie wszÄdzie: ewentualne bÅÄdne przygotowanie produktu przez firmÄ Saal Digital skutkuje bezproblemowym procesem reklamacji.

Profesjonalna fotoksiÄ ÅŒka
MiaÅam przyjemnoÅÄ przetestowaÄ fotoksiÄ
ÅŒkÄ z profesjonalnej linii od Saal Digital i jestem ogromnie wdziÄczna.
FotoksiÄ
ÅŒka jest przepiÄkna! ð Wykonanie, odwzorowanie kolorów i szybka realizacja zachwycajÄ
Proces projektowania byÅ bardzo przyjemny- korzystaÅam z kreatora online, ale dostÄpna jest równieÅŒ aplikacja, wszystko jest bardzo intuicyjne. NajwiÄcej czasu zajÄÅo mi wybranie zdjÄÄ ðAkrylowa okÅadka robi ogromne wraÅŒenie Kolory sÄ
ÅŒywe i realistyczne, a album wyglÄ
da elegancko i nowoczeÅnieð¹
Papier matowy w Årodku jest piÄkny, a grube i sztywne strony sprawiajÄ
, ÅŒe album wyglÄ
da naprawdÄ solidnie ð
Bardzo polecam i na pewno wrócÄ po kolejne produkty.
Jeszcze raz dziÄkujÄ â€ïž
Justyna

Intuicyjny kreator
Intuicyjny kreator, Åwietne materiaÅy, doskonaÅy wydruk, szybka dostawa, kolejny album zrealizowany. Polecam.

PiÄknie wykonana ksiÄ ÅŒka
PiÄknie wykonana ksiÄ ÅŒka, idealne odwzorowanie kolorów, solidnie wykonana oprawa, bardzo starannie dociÄty akryl na okÅadce. CaÅoÅÄ wyglada profesjonalnie i elegancko. Prosty i intuicyjny kreator, bardzo szybki czas realizacji, solidnie zapakowane na czas transportu.

Åwietne doÅwiadczenie
ZupeÅnie inny papier, niÅŒ siÄ spodziewaÅam - duÅŒo lepsza jakoÅÄ wydruku. Zdecydowanie pamiÄ tka na lata. PiÄkna okÅadka skórzana.

Saal Digital Polska ããã®åç
Szybko, sprawnie i dobrze.
Szybko, sprawnie i dobrze. DziÄkujÄ.
Wydruki fine art
Tym razem zamawiaÅem wydruki fine art na wiÄkszym formacie z wymagajÄ
cÄ
kolorystykÄ
Wszystkie wydruki wyglÄ
daÅy tak jak na komputerze przy soft-proofingu. Å»adnych uwag nie mam.
Wykonanie i dostawa jak zwykle perfekcyjna. Towar zapakowany mistrzowsko i dostarczony na czas.
Prawie super ..
Gdyby nie ostanie zamówienie daÅabym piÄÄ gwiazdek.. FotoksiÄ ÅŒki sÄ piÄkne, staranne, dobrej jakoÅci, trwaÅe, z wiernym odwzorowaniem kolorów.. Ostatnia fotoksiÄ ÅŒka niestety z wadÄ ( projekt sprawdzaÅam, jest OK): za bardzo ÅciÄta dolna krawÄdź, zdjÄcia prawie straciÅy ramkÄ, a szkoda ...
Åwietna jakoÅÄ wykonania ksiÄ ÅŒki
Åwietna jakoÅÄ wykonania ksiÄ ÅŒki. Intuicyjny program i szybka obsÅuga. Polecam!
Znakomita jakoÅÄ
Znakomita jakoÅÄ! Jedyny problem to transport do Polski - wykonujecie zamówienie w ciÄ gu jednego dnia, a przesyÅanie trwa ponad tydzieÅ.
Poczta Polska zgubiÅa mi paczkÄ
Todo bien. Recibà el paquete

Album przepiÄkny
Album przyszedÅ przepiÄkny! Åwietne odwzorowanie kolorów, wysoka jakoÅÄ samego albumu i nadruku. Jest co dźwigaÄ, bo z szkÅem z przodu jest doÅÄ ciÄÅŒki, ale dziÄki temu robi fenomenalne wraÅŒenie. Polecam!
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã