レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hurtig levering. Min plakat kom sammenrullet

䌁業が回答したした

Havde desvÊrre lavet en fejl pÃ¥ bestillingen, og forhÞrte mig om det kunne nÃ¥es at Êndres, men desvÊrre var ordren pakket. Mange andre firmaer havde tilbudt jeg bare kunne kÞbe en ny - men her viser p... もっず芋る

䌁業が回答したした

Min stÞrste ros til Plakana. Mit produkt laver helt op til mine forventninger, flot tryk og god kvalitet. Fik lÞben info igennem processen. Lever op til hurtig levering bestilt tirsdag kl. 20 lever... もっず芋る

䌁業が回答したした

Imponerende service! Gode priser og Print i skarp kvalitet! Rune redede, lige mors dag herhjemme ved at tage telefonen EN SØNDAG og sende mig min bestilling som digital fil, pÃ¥ trods af jeg havd... もっず芋る

䌁業情報

1. ポスタヌ店
  2. ギフト ショップ
  3. 額瞁専門店

圓該䌁業による蚘述

En personlig plakat giver dine vÊgge noget som andres vÊgge ikke har. Du kan indrette med din helt egen stil, og det behÞver ikke engang vÊre dyrt! Vores priser er blandt Danmarks bedste og leveringstiden meget kort!

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

201件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

En helt igennem fantastisk hjÊlp

Mine billeder som jeg ville bruge var ikke sÃ¥ gode. SÃ¥ de skrev hurtigt om jeg havde nogle andre jeg kunne bruge. De gav ikke op fÞr vi havde nogle der kunne bruges, sÃ¥ fantastisk at de gik den ekstra mil for at lave et godt produkt 👍🏻😊

2025幎2月5日

Plakana からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse Camilla!
Det sÊtter vi stor pris på. Jeg er glad for at vi lykkedes med at skabe et godt portrÊt til dig :-)

Hurtig levering - ringe kvalitet

Hurtig levering.

Min plakat kom sammenrullet
 ved godt den nok skal rette sig ud i rammen, men kvaliteten virker billig, ogsÃ¥ selvom jeg har betalt nÊsten 300 kr for et AI genereret billede af mit kÊledyr, der ikke var sÊrlig godt lavet.

2025幎2月5日

Hej Allan,
Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os :-)

Jeg er ked af at hÞre at du ikke er tilfreds med det leverede produkt. Men jeg er virkelig også ked af at du ikke har kontaktet os omkring din utilfredshed, så vi kunne finde en lÞsning.
Alle vores kunder skal have en femstjernet oplevelse.
Jeg har sendt dig en mail, så vi kan finde en lÞsning :-)
Medejer

hurtig og effektiv

Dejligt med hurtig og effektiv behandling af selv en lille ordre. Tak for det!

2025幎2月3日

Plakana からの回答

Tak for de fine ord Christine. Alle kunder uanset ordrestÞrrelse skal have den bedste service. Vi lever af alle vores kunder store som små :-)

Meget flotte rammer de har 👌

Meget flotte rammer de har 👌
Rigtig god kvalitet

2025幎1月16日

Plakana からの回答

Tusind tak for den fint anmeldelse. Det sÊtter jeg stor pris på :-)

Jeg er rigtig glad for at hÞre, at du har lagt mÊrke til kvaliteten af vores rammer. Alle vores rammer er af massivt egetrÊ med rigtig glas - og så er de produceret her i Danmark :-)

....

Jeg fik min ordre rimelig hurtigt og den var intakt og korrekt ved ankomst.

2025幎1月7日

Plakana からの回答

Dejligt at hÞre. Tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde os :-)

Helt i top

Udover superhurtig ekspedition af ordre, så skal Plakana.dk også have 5 stjerner for kvalitet og kundeservice.... Jeg hentede selv min fÞrste bestilling, og blev mÞdt med smil, venlighed og hÞj professionalisme - Klar anbefaling herfra

2025幎1月12日
自発的なレビュヌ

Plakana からの回答

Tusind tak for de flotte ord Lars!
Vi glÊder os til at lave din ordre :-)

Bestilte 3 portrÊtter af hund og var

Bestilte 3 portrÊtter af hund og var lidt skeptisk med hvordan de ville komme til at se ud. Men min tvivl blev hurtigt smidt ud af vinduet, da jeg modtog. Hold nu op så flotte nogle billeder! Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller hos jer

2024幎11月29日

Plakana からの回答

Hvor er det dejligt at hÞre Gitte!
Jeg glÊder mig til at sende din nÊste ordre afsted :-)

Stjernehimmel

Jeg kan kun klage over én ting
 At jeg ikke har opdaget jer fÞr!

Hurtig kundeservice, hurtig levering og bare PIV flot og vel pakket plakat jeg har fået hjem. Det kribler i fingrene, for at kunne give den i julegave.

Af hjertet tak! Tak for formidabel service!

2024幎12月1日
自発的なレビュヌ