Hurtig levering. Min plakat kom sammenrullet⊠ved godt den nok skal rette sig ud i rammen, men kvaliteten virker billig, ogsÃ¥ selvom jeg har betalt nÊsten 300 kr for et AI genereret billede af mit... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Havde desvÊrre lavet en fejl pÃ¥ bestillingen, og forhÞrte mig om det kunne nÃ¥es at Êndres, men desvÊrre var ordren pakket. Mange andre firmaer havde tilbudt jeg bare kunne kÞbe en ny - men her viser p... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Min stÞrste ros til Plakana. Mit produkt laver helt op til mine forventninger, flot tryk og god kvalitet. Fik lÞben info igennem processen. Lever op til hurtig levering bestilt tirsdag kl. 20 lever... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Imponerende service! Gode priser og Print i skarp kvalitet! Rune redede, lige mors dag herhjemme ved at tage telefonen EN SÃNDAG og sende mig min bestilling som digital fil, pÃ¥ trods af jeg havd... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
En personlig plakat giver dine vÊgge noget som andres vÊgge ikke har. Du kan indrette med din helt egen stil, og det behÞver ikke engang vÊre dyrt! Vores priser er blandt Danmarks bedste og leveringstiden meget kort!
Ebstrupvej 38, 8600, Silkeborg, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç

Plakana ããã®åç
Mine billeder som jeg ville bruge var ikke sÃ¥ gode. SÃ¥ de skrev hurtigt om jeg havde nogle andre jeg kunne bruge. De gav ikke op fÞr vi havde nogle der kunne bruges, sÃ¥ fantastisk at de gik den ekstra mil for at lave et godt produkt ðð»ð

Hurtig levering.
Min plakat kom sammenrullet⊠ved godt den nok skal rette sig ud i rammen, men kvaliteten virker billig, også selvom jeg har betalt nÊsten 300 kr for et AI genereret billede af mit kÊledyr, der ikke var sÊrlig godt lavet.

Plakana ããã®åç
Dejligt med hurtig og effektiv behandling af selv en lille ordre. Tak for det!

Plakana ããã®åç
Udover superhurtig ekspedition af ordre, så skal Plakana.dk også have 5 stjerner for kvalitet og kundeservice.... Jeg hentede selv min fÞrste bestilling, og blev mÞdt med smil, venlighed og hÞj professionalisme - Klar anbefaling herfra

Plakana ããã®åç
Bestilte 3 portrÊtter af hund og var lidt skeptisk med hvordan de ville komme til at se ud. Men min tvivl blev hurtigt smidt ud af vinduet, da jeg modtog. Hold nu op så flotte nogle billeder! Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller hos jer

Plakana ããã®åç
Jeg kan kun klage over én ting⊠At jeg ikke har opdaget jer fÞr!
Hurtig kundeservice, hurtig levering og bare PIV flot og vel pakket plakat jeg har fået hjem. Det kribler i fingrene, for at kunne give den i julegave.
Af hjertet tak! Tak for formidabel service!
Jeg er virkelig tilfreds med portÊttet af vores kÊledyr, simpelthen så flot lavet. Rigtig god kvaltitet!
KÊmpe anbefaling herfra!! Virkelig nem process, hurtig levering og Sà flot billede - og så ovenikÞbet til en virkelig god pris!!
Jeg Elsker mit billede ! Det er bare så sÞdt, og det pynter på min vÊg !
Jeg kan varmt anbefale at fÃ¥ lavet sÃ¥dan et billede af ens elskede kÊledyr â€ïž
Virkelig flot plakat og meget pÊn ramme, hurtig levering og god og venlig kundeservice, så jeg kan kun på det varmeste anbefale Plakana :-).