レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Hurtig levering. Min plakat kom sammenrullet
 ved godt den nok skal rette sig ud i rammen, men kvaliteten virker billig, ogsÃ¥ selvom jeg har betalt nÊsten 300 kr for et AI genereret billede af mit... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Havde desvÊrre lavet en fejl pÃ¥ bestillingen, og forhÞrte mig om det kunne nÃ¥es at Êndres, men desvÊrre var ordren pakket. Mange andre firmaer havde tilbudt jeg bare kunne kÞbe en ny - men her viser p... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Min stÞrste ros til Plakana. Mit produkt laver helt op til mine forventninger, flot tryk og god kvalitet. Fik lÞben info igennem processen. Lever op til hurtig levering bestilt tirsdag kl. 20 lever... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Imponerende service! Gode priser og Print i skarp kvalitet! Rune redede, lige mors dag herhjemme ved at tage telefonen EN SØNDAG og sende mig min bestilling som digital fil, pÃ¥ trods af jeg havd... もっず芋る

䌁業情報

1. ポスタヌ店
  2. ギフト ショップ
  3. 額瞁専門店

圓該䌁業による蚘述

En personlig plakat giver dine vÊgge noget som andres vÊgge ikke har. Du kan indrette med din helt egen stil, og det behÞver ikke engang vÊre dyrt! Vores priser er blandt Danmarks bedste og leveringstiden meget kort!

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Nem og hurtig bestilling og levering.

Det var nemt at bestille og indtaste data. Samt man selv kunne have indflydelse på tekst og design til en hvis grad. Blev super positivt overrasket over resultatet da det ankom og der var effektiv og hurtig levering. Gaven gik rent ind, hvor den skulle gives. Virkelig godt og nemt kÞb.

2023幎1月24日

Hej Camilla,
Tusind tak for de fine ord. SkÞnt at hÞre din bestilling gik nemt! Det er vores mål at det skal vÊre nemt og hurtigt!
Vi håber plakaten har fundet en fin vÊg at hÊnge på.

5぀星のうち5の評䟡

Nemt at finde ud af og super service

Dejlig nemt at bestille og finde det rigtige design. Derudover skrev jeg en besked til bestillingen og spurgte om I ville pakke den ind da det var en gave til konen og den kom rigtig pÊnt indpakket og godt beskyttet så 5+ stjerner herfra. Og ja hun blev rigtig glad for den

2023幎1月8日

Hej Eillif,
Fantastisk at plakaten faldt i god jord hos fruen, det er vi rigtig glade for!
Vi håber plakaten har fundet et fint sted og hÊnge og at vi får lov at lave flere til dig i fremtiden!

Fantastisk service!

Bestilte to billeder hos Plakana, men det ene billede var ikke godt nok taget af mig, så Plakana skrev til mig om jeg havde et andet billede da de ikke kunne garantere kvaliteten af slutresultatet og de ventede derfor med at skyde processen i gang så jeg ikke skulle betale for noget som jeg ikke blev glad for.

Vanvittig god service! Kommer helt sikkert tilbage!

Vh. Lasse

2023幎1月8日

Hej Lasse,
Mange tak for de flotte ord! Vi håber helt sikkert at se dig på shoppen igen og glÊder os til at lave flere plakater til dig :-)

5぀星のうち5の評䟡

Super flot plakat og ramme i top

Super flot plakat og ramme i top kvalitet.

2023幎1月6日

Hej Hanne,
Hvor er vi glade for at hÞre at du er tilfreds med plakat og ramme! Vi håber den pynter på din vÊg derhjemme og fÞler sig godt tilpas i sit nye hjem!

Manglende levering

Sendte mig en ny plakat efter Postnord fejlede med leveringen.

2023幎1月4日

Hej Mark,
Tak for din anmeldelse. FÞrst og fremmest er jeg ked af, at det ikke har vÊret muligt at få udleveret din plakat, men også at det giver anledning til en negativ anmeldelse af os, da det jo faktisk er PostNord som ikke kan finde pakken.
Vi sender naturligvis en ny plakat afsted til dig, så du kan få noget nyt på vÊggen derhjemme.
Fortsat god weekend!

God service

Bliver kontaktet, fordi der er tvivl om kvaliteten af det fÊrdige produkt inden afsendelse. Får mulighed for at enten at godkende produktet eller at skulle sende et nyt billede. Vi godkender produktet og er vÊldig glade for resultatet.

2022幎12月28日

Hej Mette,
Tusind tak for de 5 flotte stjerner. Vihåber din plakat har fundet sig godt til rette på din vÊg!

Intet at komme efter

Super oplevelse. Hurtig ekspedering, god kundeservice, super kvalitet på plakat. Alt i alt en god oplevelse :-)

2022幎12月20日

Hej Nanna,
Mange tak for de fine ord! Vi håber din plakat har fundet et fint sted at hÊnge :-)

5぀星のうち1の評䟡

Fejl i systemet og efterfÞlgende elendig kundeservice

Modtog en fin kasse med en ramme der var godt pakket ind - således så godt.

Men til min store overraskelse er printet et mix af dansk, tysk og engelsk.

Da jeg efterfÊlgende forsÞger at gÞre som jeg bestilte finder jeg ud af der er en fejl i deres systemet.

Det du skriver i felterne bliver nÞdvendigvis ikke opdateret eller printet på det fÊrdige produkt, og med en smart henvisning i deres handelsbetingelser til der ikke er reklamationsret fordi produkterne er lavet specifikt til kunden, må jeg desvÊrre gÞre indsigelse i min bank, da jeg nu kan dokumentere ud fra skÊrmprint, at der er en fejl i deres system.

Men de 2 stjerner er for god solid indpakning, de resterende op til 5 er fordi de nÊrmest skrÊmmer kunderne vÊk fra at reklamere over fejl kunderne ikke er skyld i, og med en responstid som er i strid med forbrugeraftalelovens bestemmelser.

---update---

Så faldt anmeldelsen til 1 stjerne eftersom deres kundeservice skriver at de felter man udfylder ikke nÞdvendigvis ikke er den tekst de printer.

Hvor skulle kunder vide der fra?

Samtidig tilbyder de mig at lave et nyt print mod jeg betaler 50%

Går den...så går den må vÊre deres tankegang, fremfor at erkende de fejl der måtte vÊre.
Så en anbefaling herfra - hold dig langt vÊk!!!

2022幎12月18日

Hej Jakob,
Jeg er fÞrst og fremmest ked af du ikke er tilfreds med din plakat dernÊst at du sender os en mail med din klage 24/12 kl. 19.20 og kl. 22 samme aften laver denne anmeldelse af os uden at give os en reel chance for at lÞse dit problem.
At plakaten er på 3 sprog har du selv valgt, i og med det er en tysk adresse og en engelsk tekst du har skrevet. Resten er på dansk. Lige inden du betaler får du et preview af den plakat som bliver trykt.
Som jeg også har skrevet til dig på mail, vil jeg meget gerne kigge på den dokumentation du har og se om der skulle vÊre sket en fejl. I så fald skal vi naturligvis nok finde en lÞsning :-)
Jeg håber du vil vende tilbage på min mail.
Julehilsner Rune
Medejer, Plakana.dk

5぀星のうち5の評䟡

Min fÞrste oplevelse med plakana

Min fÞrste oplevelse med plakana og helt sikkert ikke den sidste. Fik stor og hurtig hjÊlp på chatten her på en sÞndag, da jeg var i tvivl om billedkvalitet og stÞrrelse. Nu glÊder jeg mig bare rigtig meget til at se resultatet.

2022幎12月17日

Fremragende

Mega fedt billede! KÞbt på Black friday så liiidt forlÊnget levering, men så tilfreds da heg så fik det

2022幎11月30日

Hej Annabell,
Mange tak for de rosende ord! Fantastisk dejligt at hÞre du er tilfreds med dit kÞb. Jeg håber du finder flere plakater til dine vÊgge hos os i fremtiden :-)

Det var nemt

Det var nemt, hurtigt og problemlÞst. Benny HÞrdum

2022幎12月1日

Hej Benny,
Tusind tak for de 5 stjerner. Nemt, hurtigt og problemlÞst er det vi arbejder med :-)

5぀星のうち4の評䟡

Super flot produkt og kort leveringstid

Super flot produkt og kort leveringstid MEN
At man samler alt skrald fra arbejdsbordet og putter i en meget stor kasse som man sender det kÞbte i gÞr mig faktisk en smule harm da jeg så skulle sortere det fÞr jeg kunne smide kasse med indhold ud. Og A4 stÞrrelse behÞver vel sådan set ikke en kÊmpe kasse men super i fik ryddet op

2022幎11月11日

Hej Lonny,
Tak for de fine ord om levering og produkt :-)
Jeg er ked af du opfatter det som oprydning/dovenskab at vi har genbrugt emballage (folie og papir fra ramme) som pakkefyld. Vi gÞr det af hensyn til miljÞet for at emballagen bliver anvendt flest mulige gange.
Du har ret i at det er en stor papkasse plakat og ramme leveres i. Da rammerne er med Êgte glas er det en nÞdvendighed med stor kasse, hvor der er plads til god pakkefyld omkring den, så vi undgår at glasset knuses :-)
Alt det bedste
Team Plakana

FANTASTISK!

Pisse gode! Er så glad for at bestille derinde! Elsker dem. De var endda så sÞde og skrive til mig at mit ene billede kunne blive i dårlig kvalitet pga lyset så om jeg ikke havde et andet der var bedre for at det blev pÊnt

2022幎11月16日

Plakana からの回答

Hvor er vi glade for de fine ord! Tusind tak!
Vi håber plakaterne har fundet sig til rette på din vÊg :-)
Mange hilsner Team Plakana

5぀星のうち5の評䟡

Glad for den bestilte plakat

Glad for den bestilte plakat, som blev lavet og hurtigt leveret.

2022幎11月9日

Hej Max,
Super skÞnt at du er glad for den bestilte plakat - vi håber den pryder din vÊg og at du skulle få lyst til at finde mere til vÊggene hos os en anden gang :-)
Bedste hilsner Team Plakana

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス