Jeg fik desvÊrre en forkert varer i forsendelsen. Da jeg ringede til firmaet blev der straks sendt den rigtige vare uden spÞrgsmål. Alle varerne levede helt op til mine forventninger.
Fine varer, hurtig levering. KÞbte nogle perlearmbånd, one size, det ene er dog lidt til den store side, synes jeg
Er rigtig glad for mine varer fra Planetwize. SÊrligt projekttasken og fletkurve er perfekt til mit strikketÞj og har fået mange komplimenter for dem. KÞber også en til min veninde :)
Helt i top service! Hurtig levering og produkterne er virkelig god kvalitet. Jeg er isÊr vild med loofah svampene til opvasken og de flotte vokspapirer. De har vist sig genielt alsidige.
- ã®ãã ã·ã§ãã
- planetwize.dk
Fine varer
Fuld tilfredshed
Helt i top service
Hurtig respons og stor fleksibilitetâŠ
Hurtig respons og stor fleksibilitet omkring levering :-)
Gode produkter, med god samvittighed
SÞd og hurtig service. God chatterfunktion, men hurtigt svar. Mulighed for afhentning og lokal - gratis, levering.
Gode produkter med god samvittighed.
Wow fantastiske produkter!
Wow! Blev helt overrasket da jeg kom hjem og så at min pakke stod der, det gik så hurtigt. Jeg åbnede den og blev helt glad. Det er nogle super lÊkre produkter. Kan kun anbefales :-)
Vegansk, zero waste, bÊredygtighed
Jeg går meget op i bÊredygtighed, veganske produkter og zero waste. Planetwize leverer på det hele! Flotte og gode produkter uden dårlig samvittighed
Hurtig levering
Hurtig levering. Jeg fik mine varer dagen efter jeg bestilte. Dejligt med et firma, der satser på bÊredygtige produkter.
LÊkre produkter med god samvittighed
God kvalitet. God service!
God kvalitet, og godt design!
Varerne er prÊcis som på billederne.
Alt blev leveret til tiden og service var virkelig god da en af gaverne skulle byttes til en anden farve.
Super service og lÊkre produkter
Denne butik gÞr ikke kun en forskel - produkterne er også virkelig lÊkre. Jeg kÞbte et håndflettet tÊppe og nogle kurve. Stilfuldt og hÞj kvalitet. Her skal jeg helt sikkert handle igen. Tak for jer!
God service og fine produkter
God service og fine produkter - fik mange pluspoint hos min kone for de gaver, jeg kÞbte til hende.
LÊkre produkter
Jeg har kÞbt flere gange hos Planetwize. Alle gangene har jeg modtaget lÊkre produkter leveret hurtigt. De er også super hurtige til at svare på de spÞrgsmål, som jeg har haft.
LÊkre varer
LÊkre varer
Har kÞbt bee wax wraps og synes de er super til kÞkkenet.
Har også kÞbe håndsÊbe og shampoobar, som jeg er meget tilfredse med.
Alle produkter hjÊlper os med at begrÊnse brug sf plastic.
En vare alle burde kende og bruge
Bees Wax Wraps fungerer fint