2.1

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Porazka

Porazka. Firma wylogowuje mnie sama co tydzien i blokuje dostep do plstformy. Konto znika i nie moge sie do niego logowac. W tym czasie korzystajac z dostepu do mego konta bankowego podmiot wielokrotnie pobiera pieniadze ponad wysokosc naleznisci. Finisz jest taki ze place wielokrotnosc abonamentu za konto ktore nie istnieje. Zwrot kasy mial miejsce dopiero w nastepstwie raklamacji i tylko dzieki mojej czujnosci. Kontakt z cda to dramat. Telefonu brak a na odpiwiedz mailem czeka sie w nieskonczonosc.Problem z dubbingiem ktory odbiega od akcji filmu.

2025幎10月28日

PoraÅŒka!!

PoraÅŒka!!! Nie polecam to za mało.... Pakiet za 50 zl i prawie nic nie mogę obejrzeć, nie dziwi mnie 2,5 gwiazdki ocena ludzi.... nie kupujcie tej telewizji!!! Aaa pamiętajcie ze jeśli nawet kupicie pakiet na miesiąc, to musicie z niego zrezygnować w ustawieniach konta ,bo inaczej co miesiąc będą wam pobierać pieniądze z karty kredytowej... OSZUŚCI!!!!

2025幎4月24日
5぀星のうち1の評䟡

Biuro obslugi Player - zle doswiadczenia!

Jako staly klient ten platformy jestem zawiedziony, rozczarowany i wreszcie zaÅŒenowany tym w jaki sposob zostalem potraktowany.

Posiadajac dosyc szeroka subskrybcje w player chcialem wykupic dostep do kanalow canal+, na ktorych wyswietlana jest Liga Mistrzow.

Wybralem opcje połącz pakiety by na wprost zwiekszyc obecny pakiet o owe kanaly. Zreszta sama aplikacja to sugerowala w ofercie.

I mimo dokonania platnosci ok miesiac temu nie zostala mi owa usluga wlaczona.
Kontakowalem sie z biurem obslugi telefonicznie - za kazdym razem nikt nie potrafil udzielic mi odpowiedzi ani zaproponowac alternatywnego rozwiazania.

Przez caly okres to ja musialem zabiegac o kontakt i pomimo tego, ze wrecz sugerowalem, aby dostawca dokonal jakiegos zadośćuczynienia bylem zbywany i UWAGA: w komunikacji unikano odpowiedzi na moje zapytania nadal jak mantra powtarzając swoj przekaz..

ZaÅŒadalem zwrotu srodkow poniewaÅŒ usluga nie zostala mi włączona.

Dostawca zrealizowal owy zwrot i stwierdzil, ze zwrot srodkow to jest zadoscuczynienie poniewaz ja korzystalem w tym okresie z tego pakietu co nie jest prawda gdyz korzystalem z uslug ktore mialem juz wykupione od bardzo dlugiego czasu wiec nie aktywujac tej oferty nadal posiadalbym owy pakiet i powyzsze na oficjalnej drodze udokumentuje! Pakiet ktory poszerzylem nie byl aktywowany i to jest fakt.

Podsumowujac jako osoba, ktora od 20 lat pracuje z Klientem uwaÅŒam cala sytuacja i postepowanie dostawcy za niedopuszczalne podejscie do Klienta. Zbywanie komunikatami, brak wiedzy w kontaktach tel, brak podejscia pro do Klienta.

Niestety takie w ostatnim miesiacu mialem doswiadczenia z tym dostawcą :(

2024幎9月24日

PoraÅŒka

Niestety, moje doświadczenie z serwisem Player.pl pozostawia wiele do ÅŒyczenia. Dwukrotnie wykupiłam płatny pakiet bez reklam i potwierdziłam płatność, jednak mimo to, nie mogłam korzystać z wykupionych usług. Przez dwa dni, po dokonaniu płatności, na stronie pojawiał się błąd, uniemoÅŒliwiający dostęp do pakietu bez reklam.

Zgłosiłam ten problem do obsługi technicznej, ale nie otrzymałam ÅŒadnej pomocy ani odpowiedzi. Taki brak reakcji ze strony wsparcia klienta jest niezwykle frustrujący i rozczarowujący, zwłaszcza gdy chodzi o usługi płatne. Mam nadzieję, ÅŒe Player.pl poprawi swoje podejście do obsługi klienta i zajmie się problemami, które zgłaszają uÅŒytkownicy. Obecnie nie mogę polecić tego serwisu osobom, które oczekują sprawnego działania i profesjonalnego wsparcia.

2024幎9月6日

Masakra!!!

Masakra!!!! Oszuście!!!!! Wczoraj zapłaciłam subskrypcję premium!!!!!Å»eby pooglądać furjoza mad max!!!! A oni raz i wycofali po dokończeniu opłaty!!! Masakra!!!! Gdzie cały internet podają,ÅŒe oczywiście jest dostępny na cda!!!! Kłamcy,i oszuści!!!!

2024幎7月2日
5぀星のうち1の評䟡

Filmy offline nie do sciagniecia.

Filmy offline nie do sciagniecia. 10 sekund do zakończenia ściągania filmu i zonk. "Nie udało się pobrać pliku". PoraÅŒka. Cenę mają za wysoka jak na ilość filmów. Konkurencja robi robotę, dlatego nigdy więcej marnowania forsy dla cda.

2024幎5月1日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ