Otrevlig sÃ¥ fort jag började samtalet, ville inte hjÀlpa till nÃ¥got. en kille som man mÀrkte inte brydde sig, pratar snabbt sÃ¥ man inte hör helt klart en dÃ¥lig upplevelse. HjÀlpte ingenting, fattar i... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Glömde helt bort att stÀnga av Playstation Plus en mÃ¥nad och skrev till Support. Skickade kod och anledning till varför efter bara 1 dag efter att det blev köpt.. Fick aldrig nÃ¥got svar och vÀntar... ãã£ãšèŠã
Otroligt otrevlig bemötande. Redan nÀr han svarade pÃ¥ samtalet sÃ¥ var det besvÀrande och att jag var jobbig som störde typ. Snorig och trött, snöt sig var femte sekund och jag hörde knappt vad ha... ãã£ãšèŠã
Supporten (om man nu kan kalla det sÃ¥) Àr katastrof! Man fÃ¥r svar men ingen hjÀlp via mail. Telefon Àr det "kö" men man kan komma fram.. Ãverallt och Hela tiden uppmanas man att besöka deras hemsi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
The PlayStation Store is a digital media store available to users of Sony's PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita and PlayStation Portable game consoles via the PlayStation Network.
é£çµ¡å
San Mateo, ç±³åœ
- playstation.se
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snabb Bra support
Mycket bra support hade blivit hackad och ringde dÃ¥ till support och dom frÃ¥gade om email online id sen sÀkerhets frÃ¥gor sen va det klart mycket nöjdðââïžðð
My ps5 exploded as soon as it turnedâŠ
My ps5 exploded as soon as it turned on, please give me a refund. Or send me one.
dont trust sony i cant recover youâŠ
dont trust sony i cant recover my account
Playstation Sverige vÀntat i telefonköâŠ
Playstation Sverige vÀntat i telefonkö i 1.5 timme man bara ger upp finns ingen på det företaget som kan svara idag heller
svarar aldrig i Sverige
svarar aldrig i Sverige. De bara klickar dig efter 2 timmar i kö
Sehr enttÀuschend!! Finger weg von dem GerÀt!
Sehr enttÀuschend!!! Unsere neue Playstation 5 Konsole (Anschaffungswert Ìber 530 Euro) war noch in der Garantiezeit plötzlich nicht mehr funktionsfÀhig, so dass wir diese zurÌckschicken mussten. Als Ersatz erhielten wir B-Ware. Diese hatte aber ebenfalls ein Softwareproblem, so dass wir die Konsole Ìber eine Retoureschein erneut zurÌcksenden mussten. Die Ware ist aber nachweislich (Sendungsnummer DHL) nie bei Playstation angekommen. Playstation wollte dem nun nachgehen und lÀsst uns jetzt bereits zwei Wochen warten, obwohl das Paket sogar nachweislich mit 500 Euro versichert ist. Alles in allem warten wir nun bald Ìber 11/2 Monaten auf eine neue Konsole. Der Service ist absolut ungenÌgend. Man erhÀlt keinerlei Informationen und hÀngt ewig in der Warteschleife am Telefon. Die Mitarbeiter können auch nicht weiterhelfen und geben nur allgemeine Informationen. Bei den Preisen sollte man mit einem besseren Service rechnen dÌrfen. Die nÀchste Konsole wird definitiv keine Playstation!!!
Nachtrag vom 06.02.2025: Mittlerweile habe ich der Firma schriftlich eine zweiwöchige Frist gesetzt, die sie unbeantwortet hat verstreichen lassen. AnschlieÃend bin ich vom Kaufvertrag zurÃŒckgetreten und verlange nun das Geld zurÃŒck. Da die Firma nicht reagiert, werde ich leider gerichtlich ÃŒber meinen Anwalt meine Rechte einfordern mÃŒssen.
Une bonne console de jeux avec desâŠ
Une bonne console de jeux avec des bonne cÄlite
Terrible
Terrible. Worst company, cannot reset my password and they won't help. Made a new account and it doesn't work still, their website is broke. I hate this.
BÃSTA supporten jag haft att göra med
Har många års historik av att ha med supports att göra. Blizzard, Rockstar, Microsoft och så vidare. Var frihetsberövad i 4 månader och nÀr jag kom hem så hade alla mina mails inklusive mitt PSN blivit hackat och bedragarna hade satt upp 2-stegs verifikation på mitt konto och gjort en del köp.
Jag ringde igår till svenska suppoten för Playstation med förvÀntan att det inte skulle gå att göra något. Ack så fel jag hade!
Mer professionellt bemötande har jag aldrig upplevt på 20 år. Inte bara fick jag hjÀlp med att ta bort 2-stegsverifiering, återfick tillgången till mitt konto utan jag fick Àven tillbaka pengarna som dessa bedragare hade spenderat från min PSN-plånbok. Detta bara genom att uppge serienummret på min konsol och gamla konsol bla.
Ett stort tack till "Linda" på Playstation-supporten. Ge den personen en löneförhöjning!
Absolut sÀmsta företags supporten iâŠ
Absolut sÀmsta företags supporten i vÀrldshistorien .
StÀmning kommer ske inom snar framtid då jag fortfarande inte fått hjÀlp med hdmi kabel efter över 3 månader , avtalsbrott.
Reality check
NÀstan omöjligt att kontakta dom. SÀger de sÀljer inte PlayStation 5 i Ryssland men sÀger ingenting om att Ryskarna kan stöder kriget online och vi kan inte Àven få deras krig symboler raderade.
Helt usel service
Helt usel service. Deras återbetalningspolicy utgår från att man enbart kan be om återbetalning under en viss tidsperiod. Smart nog var de sista tre dagar, inom denna tidsram, på en helg för mig. Av någon anledning har de gjort det fysiskt omöjligt att öppna ett Àrende gÀllande återbetalning under helgdagar, så Àven om jag var inom tidsramen var det Àndå inte möjligt att få pengarna tillbaka. Dessutom öppnade jag totalt två Àrenden på de följande vardagarna för att förklara situationen jag hade hamnat i, och de vÀgrade ge någon återbetalning överhuvudtaget.
Jag har aldrig blivit sÃ¥ illa ochâŠ
Jag har aldrig blivit så illa och otrevligt bemött av en kundtjÀnst någonsin.
Dålig kvalitet på playstations kundsupport Sverige
Otroligt dåligt bemötande av en operatör på kundtjÀnst. Jag stÀllde frågor om playstation remote och då hade han ingen som helst aning om var det var för produkt jag talade om. Detta trots att det fanns information om den på hemsidan. Operatören sa då att han kan omöjligen ha koll på vad vi har för produkter på gång.
Han sa Àven att han inte sitter på sin fritid och lÀser om playstations produkter..
Aldrig pratat med en så otrevlig mÀnniska
Så Àckligt otrevliga. Pratade med en kille som heter Simon som jobbar kundsupport. Han hade en otrevlig ton genom HELA samtalet, extremt nedlåtande och bör på riktigt hitta jobb dÀr han kan få vara bitter ifred. Jobba inte kundtjÀnst om du inte kan prata med folk.
Playstation accepterar trakasserier!!
Det som hÀnde var att min sambo blev kontaktad av en annan spelare med trakasserier dÀr spelaren kallade min sambo för âlittle pussyâ och andra riktigt grova ord. Och min sambo svarade. DÃ¥ anmÀlde den personen som skrivit âlittle pussyâ min sambo till Playstation. Min sambos konto blev helt och hÃ¥llet borttaget. Men han som skrivit trakasserier och kallat min sambo för âlittle pussyâ fick ha kvar sitt konto? What Playstation hoppas ni skÀms otroligt och ser över⊠dÃ¥ menar playstation alltsÃ¥ att det Àr okej att kalla andra mÀnniskor för fi**a och andra fula ord. Tur att vi hade möjlighet att anmÀla den spelaren tillbaka. Hoppas han ocksÃ¥ blir borttagen! Jövla snorunge och fruktansvÀrt dÃ¥lig av playstation.
Det playstation ska göra bÀttre Àr att ta bort båda kontona om anmÀlaren började skriva fula saker och kontaktar en annan spelare privat. och inte bara den som blir anmÀld. Vad håller ni på med? Om anmÀlaren har gjort lika mycket fel SKA den tas bort oxå.
Supporten ( om man nu kan kalla det dÃ¥)âŠ
Supporten (om man nu kan kalla det så) Àr katastrof!
Man får svar men ingen hjÀlp via mail.
Telefon Àr det "kö" men man kan komma fram..
Ãverallt och Hela tiden uppmanas man att besöka deras hemsida för hemhjÀlp..
Man ska alltså försöka lösa problemen sjÀlv..
SÀmsta supporten jag har upplevt under 30 år
SÀmsta kundsupporten jag varit med om. Fick ringa två gånger samma dag och tala med två olika personer och båda va vÀldigt otrevliga, den ena av dom va till och med krÀnkande. Och fick inte ens hjÀlp med det jag ringde för. Fyfan för playstations svenska support alltså.
SÀmst Ã¥ngerrÀtten och supporten iâŠ
SÀmst ångerrÀtten och supporten i branschen. Köper du ett spel och ens börjar ladda ned det, dvs inte ens fått ned eller starta det får du inte pengarna tillbaka.
NÀsta gång blir det en Xbox.
Tydligen hets mot folkgrupp att skrivaâŠ
Tydligen hets mot folkgrupp att skriva norrbagge till en grabb som e toxic, Àr bannad i en vecka nu... j*vla skirföretag
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã