レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Otrevlig sÃ¥ fort jag började samtalet, ville inte hjÀlpa till nÃ¥got. en kille som man mÀrkte inte brydde sig, pratar snabbt sÃ¥ man inte hör helt klart en dÃ¥lig upplevelse. HjÀlpte ingenting, fattar i... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Glömde helt bort att stÀnga av Playstation Plus en mÃ¥nad och skrev till Support. Skickade kod och anledning till varför efter bara 1 dag efter att det blev köpt.. Fick aldrig nÃ¥got svar och vÀntar... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Otroligt otrevlig bemötande. Redan nÀr han svarade pÃ¥ samtalet sÃ¥ var det besvÀrande och att jag var jobbig som störde typ. Snorig och trött, snöt sig var femte sekund och jag hörde knappt vad ha... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Supporten (om man nu kan kalla det sÃ¥) Àr katastrof! Man fÃ¥r svar men ingen hjÀlp via mail. Telefon Àr det "kö" men man kan komma fram.. Överallt och Hela tiden uppmanas man att besöka deras hemsi... もっず芋る

䌁業情報

1. ビデオゲヌム店
  2. ゲヌミング サヌビス プロバむダヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

The PlayStation Store is a digital media store available to users of Sony's PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita and PlayStation Portable game consoles via the PlayStation Network.

1.7

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Snabb Bra support

Mycket bra support hade blivit hackad och ringde dÃ¥ till support och dom frÃ¥gade om email online id sen sÀkerhets frÃ¥gor sen va det klart mycket nöjd🙂‍↔👍👍

2025幎2月11日
5぀星のうち1の評䟡

Sehr enttÀuschend!! Finger weg von dem GerÀt!

Sehr enttÀuschend!!! Unsere neue Playstation 5 Konsole (Anschaffungswert Ìber 530 Euro) war noch in der Garantiezeit plötzlich nicht mehr funktionsfÀhig, so dass wir diese zurÌckschicken mussten. Als Ersatz erhielten wir B-Ware. Diese hatte aber ebenfalls ein Softwareproblem, so dass wir die Konsole Ìber eine Retoureschein erneut zurÌcksenden mussten. Die Ware ist aber nachweislich (Sendungsnummer DHL) nie bei Playstation angekommen. Playstation wollte dem nun nachgehen und lÀsst uns jetzt bereits zwei Wochen warten, obwohl das Paket sogar nachweislich mit 500 Euro versichert ist. Alles in allem warten wir nun bald Ìber 11/2 Monaten auf eine neue Konsole. Der Service ist absolut ungenÌgend. Man erhÀlt keinerlei Informationen und hÀngt ewig in der Warteschleife am Telefon. Die Mitarbeiter können auch nicht weiterhelfen und geben nur allgemeine Informationen. Bei den Preisen sollte man mit einem besseren Service rechnen dÌrfen. Die nÀchste Konsole wird definitiv keine Playstation!!!
Nachtrag vom 06.02.2025: Mittlerweile habe ich der Firma schriftlich eine zweiwöchige Frist gesetzt, die sie unbeantwortet hat verstreichen lassen. Anschließend bin ich vom Kaufvertrag zurÃŒckgetreten und verlange nun das Geld zurÃŒck. Da die Firma nicht reagiert, werde ich leider gerichtlich ÃŒber meinen Anwalt meine Rechte einfordern mÃŒssen.

2024幎12月24日

Terrible

Terrible. Worst company, cannot reset my password and they won't help. Made a new account and it doesn't work still, their website is broke. I hate this.

2024幎12月8日
5぀星のうち5の評䟡

BÄSTA supporten jag haft att göra med

Har många års historik av att ha med supports att göra. Blizzard, Rockstar, Microsoft och så vidare. Var frihetsberövad i 4 månader och nÀr jag kom hem så hade alla mina mails inklusive mitt PSN blivit hackat och bedragarna hade satt upp 2-stegs verifikation på mitt konto och gjort en del köp.

Jag ringde igår till svenska suppoten för Playstation med förvÀntan att det inte skulle gå att göra något. Ack så fel jag hade!

Mer professionellt bemötande har jag aldrig upplevt på 20 år. Inte bara fick jag hjÀlp med att ta bort 2-stegsverifiering, återfick tillgången till mitt konto utan jag fick Àven tillbaka pengarna som dessa bedragare hade spenderat från min PSN-plånbok. Detta bara genom att uppge serienummret på min konsol och gamla konsol bla.

Ett stort tack till "Linda" på Playstation-supporten. Ge den personen en löneförhöjning!

2024幎11月12日

Reality check

NÀstan omöjligt att kontakta dom. SÀger de sÀljer inte PlayStation 5 i Ryssland men sÀger ingenting om att Ryskarna kan stöder kriget online och vi kan inte Àven få deras krig symboler raderade.

2024幎1月22日

Helt usel service

Helt usel service. Deras återbetalningspolicy utgår från att man enbart kan be om återbetalning under en viss tidsperiod. Smart nog var de sista tre dagar, inom denna tidsram, på en helg för mig. Av någon anledning har de gjort det fysiskt omöjligt att öppna ett Àrende gÀllande återbetalning under helgdagar, så Àven om jag var inom tidsramen var det Àndå inte möjligt att få pengarna tillbaka. Dessutom öppnade jag totalt två Àrenden på de följande vardagarna för att förklara situationen jag hade hamnat i, och de vÀgrade ge någon återbetalning överhuvudtaget.

2024幎1月16日
5぀星のうち1の評䟡

Dålig kvalitet på playstations kundsupport Sverige

Otroligt dåligt bemötande av en operatör på kundtjÀnst. Jag stÀllde frågor om playstation remote och då hade han ingen som helst aning om var det var för produkt jag talade om. Detta trots att det fanns information om den på hemsidan. Operatören sa då att han kan omöjligen ha koll på vad vi har för produkter på gång.
Han sa Àven att han inte sitter på sin fritid och lÀser om playstations produkter..

2023幎9月18日

Playstation accepterar trakasserier!!

Det som hÀnde var att min sambo blev kontaktad av en annan spelare med trakasserier dÀr spelaren kallade min sambo för ”little pussy” och andra riktigt grova ord. Och min sambo svarade. DÃ¥ anmÀlde den personen som skrivit ”little pussy” min sambo till Playstation. Min sambos konto blev helt och hÃ¥llet borttaget. Men han som skrivit trakasserier och kallat min sambo för ”little pussy” fick ha kvar sitt konto? What Playstation hoppas ni skÀms otroligt och ser över
 dÃ¥ menar playstation alltsÃ¥ att det Àr okej att kalla andra mÀnniskor för fi**a och andra fula ord. Tur att vi hade möjlighet att anmÀla den spelaren tillbaka. Hoppas han ocksÃ¥ blir borttagen! Jövla snorunge och fruktansvÀrt dÃ¥lig av playstation.
Det playstation ska göra bÀttre Àr att ta bort båda kontona om anmÀlaren började skriva fula saker och kontaktar en annan spelare privat. och inte bara den som blir anmÀld. Vad håller ni på med? Om anmÀlaren har gjort lika mycket fel SKA den tas bort oxå.

2023幎9月24日
5぀星のうち2の評䟡

Supporten ( om man nu kan kalla det då)

Supporten (om man nu kan kalla det så) Àr katastrof!
Man får svar men ingen hjÀlp via mail.
Telefon Àr det "kö" men man kan komma fram..
Överallt och Hela tiden uppmanas man att besöka deras hemsida för hemhjÀlp..
Man ska alltså försöka lösa problemen sjÀlv..

2023幎8月15日

SÀmsta supporten jag har upplevt under 30 år

SÀmsta kundsupporten jag varit med om. Fick ringa två gånger samma dag och tala med två olika personer och båda va vÀldigt otrevliga, den ena av dom va till och med krÀnkande. Och fick inte ens hjÀlp med det jag ringde för. Fyfan för playstations svenska support alltså.

2023幎6月5日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ