Otrevlig sÃ¥ fort jag började samtalet, ville inte hjÀlpa till nÃ¥got. en kille som man mÀrkte inte brydde sig, pratar snabbt sÃ¥ man inte hör helt klart en dÃ¥lig upplevelse. HjÀlpte ingenting, fattar i... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Glömde helt bort att stÀnga av Playstation Plus en mÃ¥nad och skrev till Support. Skickade kod och anledning till varför efter bara 1 dag efter att det blev köpt.. Fick aldrig nÃ¥got svar och vÀntar... ãã£ãšèŠã
Otroligt otrevlig bemötande. Redan nÀr han svarade pÃ¥ samtalet sÃ¥ var det besvÀrande och att jag var jobbig som störde typ. Snorig och trött, snöt sig var femte sekund och jag hörde knappt vad ha... ãã£ãšèŠã
Supporten (om man nu kan kalla det sÃ¥) Àr katastrof! Man fÃ¥r svar men ingen hjÀlp via mail. Telefon Àr det "kö" men man kan komma fram.. Ãverallt och Hela tiden uppmanas man att besöka deras hemsi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
The PlayStation Store is a digital media store available to users of Sony's PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita and PlayStation Portable game consoles via the PlayStation Network.
é£çµ¡å
San Mateo, ç±³åœ
- playstation.se
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Usel kundvård och vÀldigt dyr tjÀnst
Usel kundvård och vÀldigt dyr tjÀnst. Sade upp mina två PSN konton och lÀr nog inte aktivera dem mer om inte priset sjunker och kvalitén ökar.
Jag och min son spelar tills vidare på annan plattform.
förstÃ¥r inte syftet med playstationâŠ
förstår inte syftet med playstation online. du betalar för internet. du ska betala för att kunna ansluta till internet via playstation store. spelen vs pc Àr olika versioner för att playstation inte klarar av de.
visst dom bjuder på några billiga spel som de hotat spelutvecklarna till döden för annars försvinner dom från playstation store. men de e ju typ Ànda andledningen man har för att fortsÀtta med online tjÀnsten. och Àndå blir man lika besviken varje månad nÀr de bara e strunt spel man får..
I owned a PS-2 back in the days
I owned a PS-2 back in the days, I was very satisfied back then. We decided to purchase a PS-4 for my kids (7,8 yo) this xmas, mainly to play minecraft.
The first deception was that in order to cross play (mobile and PS4) you have to pay a subscription 600+ kr per year, even with our own server or local network.
The subscription is sold as a game library. However they release a couple of games that you can download every month. None are for kids, none are known games.
You have to claim the games every month or you loose them. Every month a have to search around their website to find them, I keep finding once and again offer to join the subscription, but nothing about using it.
Furthermore, PlayStation keeps blocking your accounts. Asking for password resets, blocking my kids, etc. They seem to have rolled out an AI system that detects families as gestapo criminals or something. I have changed our passwords as lest 10 times in 3 moths and had my kids account blocked permanently several times, needing to PHONE support to enable them. I even gave up trying to purchase a lego game online as it kept denying payment, and went to the store for purchase it.
So, you pay 4000+ Kr for the device 600+ for a subscription to play minecraft and this is what you get.
My recommendation is to stay away from this product, in particular for family / small kids. This company has turned into a nightmare.
Ett stort företag som struntar att ge kundsupport vÀrt namnet!
Att stå 1h 20 min i kö utan att få veta om man snart står i tur Àr inte ok för ett så stort företag! Sedan gav jag upp! Urdålig hemsida dÀr man roteras runt utan att komma till action.
Dom frÃ¥gade om allt möjligt nÀr jagâŠ
Dom frågade om allt möjligt nÀr jag ville Àndra min e-post och skulle skicka ett mail till mej som jag aldrig fick
Inget svar i support efter veckor
Glömde helt bort att stÀnga av Playstation Plus en månad och skrev till Support. Skickade kod och anledning till varför efter bara 1 dag efter att det blev köpt..
Fick aldrig något svar och vÀntar fortfarande efter veckor. Riktigt missnöjd och kunde lÀtt ha varit en 4,5 men nu blir det bara en 2.
Playstation har den bÀsta och snabbasteâŠ
Playstation har den bÀsta och snabbaste kundservice. Behöver hjÀlp går snabbt och effektivt inget strul. Playstation 4 Àr bÀsta och deras konsolen, bÀst för gamers. Har bra rabatter, priser på deras, Playstation Store. Playstation plus Àr ett moste för gamers, för också att vara online. Men du bara betalar på en gång 500kr. Som vara i ett år. Du får 2 nya spel varje månad, gratis för du Àr medlem. Dom Àr bra spel. Du får mer en vad du betalalar. För brukar alltid vara kÀnda spel och Àr vÀrda. Tillsammans 300kr eller mer så varje månad i 12 månader har du fåt 24 spel gratis. Sparat pengar på att köpa massa spel och kan köpa vad du vill ha om du Àr i en ont om pengar eller intressant.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã