Fatalnie. PrzedÅuÅŒony proces weryfikacji, miaÅ siÄ skoÅczyÄ w ciÄ gu doby, po tym jak minÄÅa druga sam zrezygnowaÅem. ZadzwoniÅem na infoliniÄ, usÅyszaÅem ÅŒe trzeba czekaÄ i ÅŒe czas pracy plenti koÅczy... ãã£ãšèŠã
Jestem naprawdÄ bardzo zadowolony JeÅli potrzebujesz danej rzeczy tylko na chwilÄ lub chcesz przetestowaÄ przed zakupem to idealna opcja. DÅugoÅÄ wynajmu elastycznÄ czas wysyÅki szybki. Kontakt z P... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mam za sobÄ juÅŒ 5 wynajmów. Z perspektywy obsÅugi - wszystko w porzÄ dku, bez zastrzeÅŒeÅ. Ale moim zdaniem wartoÅÄ usÅugi, którÄ Åwiadczy Plenti leÅŒy gdzie indziej. Chodzi o moÅŒliwoÅÄ spróbowania drogi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Z Plenti korzystam juÅŒ póÅtora roku i nigdy nie miaÅem ÅŒadnych problemów ze strony obsÅugi. SprzÄt zawsze przychodziÅ sprawny. MoÅŒliwoÅÄ wynajmu sprzÄtu jest cudowna, poniewaÅŒ moÅŒemy wynajÄ Ä go zarówn... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
WypoÅŒyczaj technologiÄ na ÅŒÄ danie. Plenti jest aplikacjÄ dla Ciebie jeÅli wybierasz szybki, Åatwy i bezpieczny dostÄp do elektroniki uÅŒytkowej. Zamawiasz i oddajesz kiedy chcesz.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jest okej
Jest okej, trochÄ sÅaby system pÅatnoÅci i straszenie kancelaria prawnÄ po 6 dniach od nie zapÅacenia, termin spÅaty mam 2 dnia miesiÄ ca a wypÅatÄ 10 dnia miesiÄ ca

Wynajmy
WypoÅŒyczaÅem 2 produkty kierownice logitech g923 na 3 miesiÄ ce oraz oculus quest 3s pierw 1 miesiac teraz mam na 3 nie ma do czego siÄ przyczepiÄ support aktywny nie ma do czego siÄ przyczepiÄ

Brak szacunku do klienta
Sama usÅuga wynajmu ok, ale fakt straszenia kancelariÄ prawnÄ po 5 dniach zalegÅoÅci w pÅatnoÅci (spowodowanÄ problemem z ich systemem pÅatnoÅci), zamiast bezpoÅredniego kontaktu ze mnÄ informujÄ c o zalegÅoÅci sprawia ÅŒe niestety muszÄ odradziÄ wszystkim korzystanie z usÅug Plenti

Plenti pierwszy produkt
Jestem po wypoÅŒyczeniu pierwszego produktu od Plenti i mam bardzo pozytywne wraÅŒenia. WysyÅka byÅa szybka, aplikacja/strona dziaÅa intuicyjnie, a urzÄ
dzenie dotarÅo w peÅni sprawne. DaÅbym 4,5 gwiazdki, ale niestety nie ma takiej opcji â wiÄc zostaje 4.
Dlaczego nie 5? PoniewaÅŒ zamówiÅem dodatkowe akcesorium, którego â jak siÄ później okazaÅo â nie mieli na stanie. Gdybym sam nie napisaÅ do supportu z pytaniem, dlaczego przesyÅka nie zostaÅa wysÅana w ciÄ
gu 24h (tak jak byÅo napisane przy produkcie), to pewnie czekaÅbym dÅuÅŒej bez ÅŒadnej informacji o opóźnieniu. Na szczÄÅcie udaÅo siÄ szybko ustaliÄ zamiennik (kabel 10 m zamiast 3 m) i finalnie wszystko dotarÅo w porzÄ
dku.

Plenti ããã®åç
Super sprawnie szybko tanio bezâŠ
Super sprawnie szybko tanio bez problemów polecam

Plenti ããã®åç
Plentii po ponad roku uÅŒytkowania
PoÅŒyczyÅem juÅŒ cztery rzeczy z Plenti i postanowiÅem w koÅcu napisaÄ opiniÄ. Moje doÅwiadczenie jest pozytywne. KaÅŒdy jeden wynajem odbyÅ siÄ bezproblemowo, dwa razy dostaÅem nowy ofoliowany sprzÄt. Przed wynajmem radzÄ zwróciÄ uwagÄ na czas wysyÅki produktu podany w dniach roboczych, bo ja raz nie spojrzaÅem , ÅŒe 4dni trwa wysyÅka i siedziaÅem obraÅŒony bo pierwsze zamówienie wysÅali w 24h. Dopiero na 4 dzieÅ zadzwoniÅem do Plenti i okazaÅo siÄ ÅŒe to moje niedopatrzenie. Co do wysyÅki w kaÅŒdym jednym razie byÅa dostarczona na czas. Obecnie po ponad roku korzystania z Plenti straciÅem kompletnie ochotÄ na kupowanie samemu drogiego sprzÄtu. Jedyne co bym zmieniÅ to ceny za wynajem laptopów/komputera :)

I place an order
I place an order, only to discover that what they offer on the website is out of stock. So why do they even offer it?
Verification takes several hours, using a bank and ID.
For someone ordering just one item, it might work fine, but for someone who's pressed for time, this site isn't worth considering.

Plenti ããã®åç
JakoÅÄ usÅugi spada z czasem znacznie
Mam wraÅŒenie ÅŒe firma dziaÅa coraz mniej sprawnie. KaÅŒde kolejne zamówienie koÅczy siÄ wiÄkszym opóźnieniem bez ÅŒadnej informacji dlaczego jak i po co. Obecnie po zamówieniu czekam bez absolutnie ÅŒadnej informacji na sprzÄt z opóźnieniem z wiszÄ cym statusem. Aplikacja jak i caÅy portal sugeruje ÅŒe âwynajmij na krótko, dostawa jak najszybciejâ, a w rzeczywistoÅci to tylko mylne wraÅŒenie poprzez brak jasnych informacji i braku konsekwencji trzymania siÄ chociaÅŒ terminów wskazanych gdzieÅ gÅÄboko w sekcji Pomoc.

Szybko i sprawnie odpisujÄ
Szybko i sprawnie odpisujÄ . WysyÅka jest teÅŒ naprawdÄ szybka tylko trzeba trochÄ poczekaÄ na weryfikacjÄ!

Spoko usÅuga
WypoÅŒyczyÅem gogle VR i oceniam bardzo dobrze wynajem. Bardzo szybka i dobra obsluga klienta. Wiadomo dÅugoterminowo nieopÅacalne ale ÅŒeby coÅ wypróbowaÄ to super

dostawa trwa juŌ 3 tygodnie
Bardzo ÅŒaÅujÄ, ÅŒe muszÄ wystawiÄ takÄ ocenÄ, ale inaczej siÄ nie da. MinÄÅy trzy tygodnie (!!!) od momentu, gdy zamówiÅam telewizor w Plenti. Na stronie produktu wyraźnie napisano âdo 7 dni roboczychâ. Nigdzie, NIGDZIE na stronie nie ma informacji, ÅŒe jest to orientacyjny czas oczekiwania i mogÄ wystÄ piÄ opóźnienia (TRZY TYGODNIE!!!). DzwoniÅam i pisaÅam do obsÅugi klienta, pytaÅam, ile jeszcze mniej wiÄcej trzeba czekaÄ i dlaczego podana jest informacja o 7 dniach, skoro to nieprawda â za kaÅŒdym razem otrzymywaÅam tÄ samÄ odpowiedź: ânie wiemy, czekamy na odpowiedź od dostawcyâ. O takich duÅŒych opóźnieniach trzeba informowaÄ i ostrzegaÄ z wyprzedzeniem.

To ze jestem bardzo szczwsliwy
To ze jestem bardzo szczwsliwy

Oszustwo na wykupie !200%
Oszustwo na wykupie !200%
Po 12 mieÅ. Wynajmu Roborock S8 zaplacilem juz 4452zl! ChcÄ
c wykupiÄ oczekiwaÅem kwoty do 2k. UWAGA! ZobaczyÅem propozycje tyle co za Robotocka s10 5.200sl!!! Przebitka 200% na zakupie produktu! BEZCZELNOÅÄ, wystrzegajcie sie!
Nie jesteÅcie transparentni, nie byÅo nigdzie informacji jaka bedzie kwota wykupu, wiem bo szukaÅem jej parÄ razy w apce. Oszustwo, zakrywacie kosztami firmy, co mnie to obchodzi jakie macie koszta, kradniecie od ludzi. To nie koszty tylko chÄÄ zysku 2x sprzedam 1 sprzÄt za te sama cene - o jakie sprytne i ponownie bezczelne. Niepowodzenia jeszcze raz!

Plenti to jakiÅ ÅŒart-córki kontoâŠ
Plenti to jakiÅ ÅŒart-córki konto zablokowane gdzie niby nie przeszÅa poprawnej weryfikacji,a sama sobie córka zdjÄcie robiÅa,a ja mam negatywnÄ
weryfikacjÄ
Åmiech na sali-odradzam,jak tak robiÄ
to wÄ
tpiÄ,ze ktokolwiek dostaje

DuŌy wybór
DuŌy wybór
Dobre ceny
MoÅŒliwoÅ dobrania odpowiedniego czasu wynajmu

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã