Nie polecam,po latach zamiast przedstawiaÄ lepsze oferty to wciskajÄ badziewia.ZostaÅam zmuszona do wypeÅnienia formularza Nowe otwarcie,pod pretekstem aktualizacji danych,po czym okazaÅo siÄ,ÅŒe podpi... ãã£ãšèŠã
U tego operatora nie ma gadania i korzystania z internetu jednoczenie- zapomnij! W centrum stolicy rzadko kiedy zdarza siÄ 5g. Tak to LTE. Co chwilÄ gubi siÄ sygnaÅ, gdy na drugiej kracie SIM jest ful... ãã£ãšèŠã
JadÄ c pociÄ giem przeÅÄ czyÅem siÄ na WiFi w pociÄ gu, które odziwo okazaÅo siÄ o niebo lepsze i umoÅŒliwiÅo normalne wczytywanie stron w przeciwieÅstwie do operatora Plus który notorycznie pokazywaÅ E, 3... ãã£ãšèŠã
Najgorsza sieÄ telefoniczna w Pl. CzÅowiek placi rachunki, a z zasiÄgiem caly czas problemy... Od piÄ tku 27.03.26 brak kontaktu ze Åwiatem, zgÅaszane kilkukrotnie. CaÅy czas jedna i ta sama Åpiewka "... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ãã¬ã³ãã¥ãã±ãŒã·ã§ã³ ãµãŒãã¹ ãããã€ããŒ
- ã€ã³ã¿ãŒããã ãããã€ããŒ
- ã€ã³ã¿ãŒããã ãµãŒãã¹ ãããã€ã
- é»è©±ã»ã€ã³ã¿ãŒããã ãµãŒãã¹
- 黿°éä¿¡èšåè«è² æ¥è
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Plus. Lider technologii LTE. Plus naleÅŒy do: Polkomtel Sp. z o.o. z siedzibÄ w Warszawie, 02-673 Warszawa, ul. Konstruktorska 4, zarejestrowana w rejestrze przedsiÄbiorców Krajowego Rejestru SÄ dowego pod numerem 0000419430, kapitaÅ zakÅadowy 3 51...
é£çµ¡å
Konstruktorska 4, 02-673, Warszawa, ããŒã©ã³ã
- plus.pl
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Dno i metr muÅu
Ogólnie na infolinii jak siÄ zadzwoni 5 razy z tym samym to 5 razy powiedzÄ inaczej. NiejasnoÅci w fakturach , kaÅŒdy rachunek inny i to nie niÅŒszy. Reklamacja skÅadana 3 razy. 3 razy nieuznana mimo ewidentnych bÅÄdów. Za 4 razem ktoÅ zrozumiaÅ o co chodzi , uznaÅ ale korekty zapÅaconych fv nie ujÄte w ÅŒadnym rozliczeniu. Do osób na infolinii pretensji nie mam , sÅabo pÅacÄ to i chÄci do roboty nie ma ale jak ktoÅ lubi przygody, pÅacenie nie wiadomo za co, dzwonienie do biura obsÅugi co 2 dzieÅ to gorÄ co polecam. SieÄ to dno metr muÅu. Nie polecam
Tragedia!!!
Tragedia!!!! Problemy techniczne tej sieci sypiÄ siÄ jak piasek z dziurawego worka. Rozpatrywanie reklamacji to droga przez mÄkÄ a konsultanci zasÅaniajÄ siÄ regulkÄ ÅŒe nie ma okreÅlonego prawem czasu na rozwiÄ zanie problemów technicznych.Masakra!!!! Ich system to dziurawy ser szwajcarski i wysypuje siÄ na kaÅŒdym kroku a proste problemy ciÄ gnÄ siÄ w nieskoÅczonoÅÄ bez odpowiedzi. W 2026 roku zrobienie e-sima dla tej firmy to przepaÅÄ nie do przeskoczenia. Telefon kupiony specjalnie do e-sima leÅŒy bezuÅŒyteczny. Nie polecam.Zeby daÅo siÄ daÄ zero gwiazdek to takÄ by dostali ocenÄ ZERO!!!
Bezcenne doÅwiadczenie
P Åmierci Taty zadzwoniÅam na infoliniÄ Plusa z informacjÄ o zgonie ich Klienta. DostaÅam propozycjÄ sprzedaÅŒy, ale sprawÄ musiaÅam zaÅatwiÄ w oddziale. UdaÅam siÄ do oddziaÅu, ale po zebraniu wszystkich dokumentów, okazaÅo siÄ, ÅŒe niestety systemy nie dziaÅajÄ . DostaÅam kontakt mailowy do BOK. Po przesÅaniu aktu zgonu, potwierdzono mi, ÅŒe umowa zostaÅa rozwiÄ zana. Zarówno w oddziale jak i w mailu zgÅosiÅam chÄÄ uregulowania wszystkich naleÅŒnych opÅat, bez odzewu. Po dwóch m-ch od swojej Åmierci, Tata dostaÅ rachunek imienny do uregulowania. Na mój iÅcie wkurzony kontakt mailowy, poproszono mnie o poÅwiadczenie dziedziczenia (przecieÅŒ juÅŒ to powinnam ogarnÄ Ä). Brak mi sÅów. Moi Drodzy pracownicy Plusa, wszystkich nas to czeka, ÅŒyczÄ Wam, aby do tego czasu zastÄ piono obsÅugÄ Klienta w Plusie sztucznÄ inteligencjÄ , bo to przynajmniej rokuje na przyszÅoÅÄ.
Najgorszy internet.
Tego jak tragiczne jest moje doÅwiadczenie z internetem ÅwiatÅowodowym z plusa nie da sie opisaÄ, jeÅŒeli chcecie uniknÄ Ä nerwów zwiÄ zanych z kompletnÄ niestabilnoÅciÄ ÅÄ cza, po prostu unikajcie szerokim Åukiem. PoszedÅem do plusa bo chciaÅem uciec od Netii, ale to wÅaÅnie Netia daje internet plusowiâŠ.
800 pingu stabilne 24/7 nie da sie gracâŠ
800 pingu stabilne 24/7 nie da sie grac pÅakac sie chce jak na to patrze
Najgorsza moÅŒliwa sieÄ nie polecamâŠ
Najgorsza moÅŒliwa sieÄ nie polecam nikomu za takie gowno jakie dostarczajÄ . Niestabilna sieÄ i bardzo sÅaba
Nie polecam zmieniliÅmy ruter naâŠ
Nie polecam zmieniliÅmy ruter na droÅŒszy a dziaÅa z 2 razy sÅabiej i jeszcze pÅacimy 2 razy wiÄcej plus jest nienormalny.
ObsÅuga klienta
ObsÅuga w punkcie miÅa i sprawna ale to tyle z pozytywów. PoszÅam do punktu zmieniÄ wÅaÅciciela numeru telefonu. Sprawa zaÅatwiona w 5 minut. Pani przekazaÅa ÅŒe po zmianie wyÅÄ czÄ siÄ wszystkie usÅugi i bÄdÄ musiaÅa wszystko wÅÄ czyÄ od nowa - ok zrozumiaÅe, pierwotnie wystawiÅam pozytywnÄ opiniÄ. Nie otrzymaÅam jednak informacji ÅŒe oprócz wyÅÄ czenia usÅug które miaÅam zmieni mi siÄ automatycznie taryfa i wÅÄ cza inne usÅugi (przyszÅy automatyczne smsy ÅŒe wÅÄ czyÅam jakÄ Å konkretnÄ taryfÄ, wyraziÅam na jakÄ Å usÅugÄ zgodne, wÅÄ czyÅam jakÄ Å usÅugÄ itp.) TaryfÄ udaÅo mi siÄ samej zmieniÄ, usÅugi wyÅÄ czyÄ, ale niesmak pozostaÅ. Ponadto po wyjÅciu z punktu na maila dostaÅam dokumenty dotyczÄ ce jak rozumiem zmiany wÅaÅciciela numeru, których nie miaÅam moÅŒliwoÅci przeczytaÄ na miejscu i które zgodnie z mailem sÄ zabezpieczone hasÅem podanym mi w punkcie (w punkcie nikt ÅŒadnego hasÅa nie podaÅ). Na infolinii oczywiÅcie nie mogÄ mi podaÄ hasÅa, konieczny kontakt bezpoÅrednio z tym konkretnym punktem (ton obsÅugi infolinii teÅŒ pozostawia wiele do ÅŒyczenia).
negatywna opinia
Niestety moja opinia o sieci Plus jest bardzo negatywna. CzÄste problemy z zasiÄgiem i wolnym internetem sprawiajÄ , ÅŒe korzystanie z usÅug bywa frustrujÄ ce, nawet w wiÄkszych miastach. ObsÅuga klienta czÄsto nie potrafi rozwiÄ zaÄ problemu lub udziela sprzecznych informacji. Dodatkowo ceny nie sÄ adekwatne do jakoÅci oferowanych usÅug. Zdecydowanie nie polecam tej sieci osobom, którym zaleÅŒy na stabilnym i niezawodnym poÅÄ czeniu.
Plus nie pokecam
Tragedia nie polecam.
Notoryczny brak internetu i zasiegu.
ZgÅaszajac to na infolini moÅŒna sie nabawiÄ nerwicy. Zgloszona reklamacja po 4 tygodniach okazuje siÄ, ÅŒe nie istnieje. Wszyscy znajomi odchodza z tej sieci z gÅownej przyczyny brak internetu oraz zasiegu
Tragedia
Tragedia. JeÅli ktoÅ zastanawia siÄ nad kupnem internetu domowego z plusa to niech wybije sobie to z gÅowy i to szybko. Internet tragedia. MiaÅem stary modem, zmieniÅem na nowy, zapewniali, ÅŒe 99% zasiÄgu i wg jest mega. I znowu to samo. Chodzi tydzieÅ dobrze, by potem nagle, nie wiadomo skÄ d, chodziÅ niczym ŌóÅw. Problem z zaÅadowaniem strony i tak trwa kilka dni, by potem cudownie znów zasuwaÅ niczym szalony. Place nie maÅo, przeszÅo 100+ zÅ i mam moÅŒe 2 tyg dobrego internetu. Tragedia. Nie polecam, uciekacie z Plusa czym dalej i nigdy, ale to nigdy nawet siÄ nie zastanawiajcie nad wziÄciem czegokolwiek z tej sieci.
Najgorsza sieÄ ÅŒe wszystkich(tak nawetâŠ
Najgorsza sieÄ ze wszystkich(tak nawet gorsza niÅŒ Orange) nigdy nie kupujcie plus na karte
JeÅli nie chcecie byÄ cyklicznie oszukiwani na pieniÄ
dze i mieÄ blokowane konto co parÄ dni
Internet
Tragedia internet plus najgorsza sieÄ jakÄ moÅŒna sobie wymarzyÄ nie polecam wszystkie siÄ zacina router to nie dziaÅa czasami, w telefonie internet gdy jest poÅÄ czony z routerem rozÅÄ cza siÄ w losowej chwili NIE POLECAM
Nie masz kÅopotów, weź pakiet PLUS
CóŌ, Polak mÄ dry o fakcie. Dopiero po bliskim kontakcie z Plus odnalazÅem stronÄ z recenzjami i okazaÅo siÄ ÅŒe nie tylko ja jestem rozczarowany :(. Do plusa przeszedÅem z Orange ze wzglÄdu na lepsze potraktowanie nowych klientów niÅŒ staÅego wieloletniego. JuÅŒ na wstÄpie okazaÅo siÄ ÅŒe ten Internet ÅwiatÅowodowy jest lekko naciÄ gany (ruter po kablu UTP przez jakÄ Å przejÅciówkÄ) monter twierdziÅ ÅŒe niema róŌnicy. Å»ycie pokazaÅo co innego. Spokojne oglÄ danie filmów na platformach srimingowych dobiegÅo koÅca (jeÅli ma siÄ do nich dostÄp). Drugim zimnym prysznicem byÅa telewizja w pakiecie. Po jakimÅ czasie dostaje drugi rachunek od Polsatu i zawiadomienie ÅŒe mam zalegÅoÅÄ. OkazujÄ siÄ ÅŒe umowÄ podpisujesz z Plusem a rachunki wystawia Polsat. Nikt CiÄ nie informuje i myÅlisz ÅŒe ktoÅ próbuje ciÄ naciÄ gnÄ Ä. I to trwa zanim wyjaÅnisz co z czym. NarzekaÅem na obsÅugÄ serwisowa Orange ale Plus bije ich na gÅowÄ. CóŌ, wiedza kosztuje. Mnie jeszcze kilkanaÅcie miesiÄcy uÅŒytkowania sieci PLUS :(.
Nie do Plusa
Witam. Od lat korzystam z usÅug firmy " Plus", byÅem doÅÄ zadowolony, 3 i póŠgwiazdki na 5. Korzystam z dwóch nr telefonów i dwóch poÅÄ
czeÅ internetowych. Problem zaczÄ
Å siÄ kiedy chciaÅem zrezygnowaÄ z jednego internetu: zaczÄÅy siÄ " same schody", mnóstwo problemów, ja to nie ja mimo podania wszystkich danych, ÅÄ
cznie z kodem Pin Plus! Nie, to nie ja, nie wiemy z kim rozmawiamy , itd. ...
Osoby reprezentujÄ
ce Plusa wszystko robiÄ
byÅ nie mógÅ opuÅciÄ ich Sieci, ÅŒenada to delikatne stwierdzenie. Nie Polecam!!!
Kazimierz
Plus to najgorsza sieÄ jaka istnieje
Plus to najgorsza sieÄ jaka istnieje. Nie moÅŒna u nich nic zaÅatwiÄ nie przyjmujÄ
reklamacji choÄ dana ÅŒecz jest na gwarancji i jest to wada fabryczna. A salon plus w Jastrowiu to juÅŒ caÅkiem PORAÅ»KA I PARODIA lenie i tumoki.
Internet domowy 5G z antenÄ zewnetrzÄ âŠ
Internet domowy 5G z antenÄ zewnetrzÄ tragedia. W 95% internet Wacha siÄ z pobieranie od 10mb/s do 45mb/s rzadko kiedy jest miÄdzy 70mb/s a 100mb/s w okreÅlonych godzinach pojedyncze minuty dziaÅania takiej prÄdkoÅci. Infolinia mi mówi ÅŒe to dobry wynik... PoraÅŒka... Za co siÄ pÅaci. Za internet o danej prÄdkoÅci czy za loterie czy internet bÄdzie dziaÅaÅ czy nie. Åmiech na sali i moje 15 telefonów nic nie zmieniÅo... Z caÅego serca nie polecam...
Bardzo czÄsto brak sieci i internetu.
UWAGA na GIGApakiety!
W dniu dzisiejszym (2.12.25) zostaÅa mi pobrana opÅata za GIGApakiet CHILL (30 zÅ na 30 dni). AnulowaÅem subskrypcjÄ, poniewaÅŒ chciaÅem juÅŒ jej nie przedÅuÅŒaÄ w kolejnym miesiÄ cu i tutaj UWAGA usÅuga zostaÅa wyÅÄ czona z dniem dzisiejszym! Czyli wykupione GB przepadajÄ , subskrypcja dziaÅa tylko w jednÄ stronÄ jak trzeba pobraÄ opÅatÄ, natomiast jak wyÅÄ czycie pakiet to mimo, ÅŒe zostaÅ opÅacony przepada. W aplikacji iPlus nie jest to wyraźnie zaznaczone, ÅŒe Årodki przepadnÄ . Reklamacja zgÅoszona, zobaczymy co bÄdzie dalej.
Å»ebym mógÅ daÅabym zero gwizdek
Å»ebym mógÅ daÅabym zero gwizdek. A mianowicie dlatego ÅŒe czas który jest na rezygnacjÄ z usÅugi jest zdecydowanie za krótki. Dopiero moÅŒna coÅ powiedzieÄ na temat internetu po pierwszym miesiÄ
cu. OczywiÅcie reklamacjÄ które pisaÅem nic nie dawaÅy. Pani w punkcie obsÅugi klienta zapewniaÅa ÅŒe bÄdzie ÅmigaÄ. A nie ÅmigaÄ. Kolejna rzeczÄ
jest dekoder. Interet na rok a spÅata rat dekodera na 2 lata. WiÄc teraz za nic pÅacÄ za.nic
OczywiÅcie o tym Pani teÅŒ nie powiedziaÅa. Nie polecam internetu z plusa.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã