Den utlovade leveransen pÃ¥ 1-3 dagar Àr sen lÀnge förbi. Ganska förvirrande med medlemskapet pÃ¥ 139 kr/mÃ¥nad och oklart vad 30 dagars provperiod innebÀr. VÀldigt svÃ¥rt att logga in pÃ¥ hemsidan, nÀr ja... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Leverans utlovad 1-4 arbetsdagar- efter 5 dagar Ànnu inte fått varan, tyvÀrr Så nu måste jag köpa en ny present eftersom inte kom itid
Har inte fÃ¥tt mina varor och det har gÃ¥tt snart 2 v. Stod 2 -3 dagar. Pga av att leverantören inte överlÀmnat paketet till transportbolaget. Nu Àr det pÃ¥vÀgs och efter 2 dagar kan jag hÀmta det. Sen s... ãã£ãšèŠã
KÀrt barn har mÃ¥nga namn sÀgs det ,precis som företaget i frÃ¥ga. Har handlat en hel del frÃ¥n detta företag ,dock under andra namn. Samma priser , samma utbud ,samma affÀrs koncept men under olika namn... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Som medlem hos Plusshop får du adgang til tusindvis af produkter for kun 139 kr/md. Kan opsiges til udgangen af medlemsperioden, fÞrste 30 dage er gratis
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
No cumplen los plazos de entrega queâŠ
No cumplen los plazos de entrega que ellos mismos dan al momento de la compra
Förutom att jag köpte parfym av dig togâŠ
Förutom att jag köpte parfym av dig tog du mer pengar från mig utan min vetskap. 12.12.25 139 kronor togs kl. 23.23 . Varför??
Jag Àr vÀldigt upprörd.
SCAM!
Företag som in i det dolda lurar in dig i ett medlemskap. Sen skickar de inte ut varorna samt kundtjÀnst svarar inte alls på mail!
This is the worst site ever used
This is the worst site ever used. No customer focus, impossible to get in contact with if you have any complaints.
Two hours in telephone qued as no 1 and no answer.
The way the connect membership to purchase and charge a fee every month is close to fraud.
Fel vara
Fick en vara fel. Försökt få kontakt med kundtjÀnst. Inget svar på mejl eller telefon .
Okay but doesnât state that they areâŠ
Okay but doesnât state that they are gonna charge you for membership
Riktigt svinig sida
Riktigt svinig sida. BestÀllde en parfym. Har inte bett om någon j-vla medlemskap. Drog 189.- 14 dagar senare. Riktigt j-vla bluffskit. STOR VARNING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
klarar inte av att kÀnna till sina egnaâŠ
klarar inte av att kÀnna till sina egna regler för uttrÀde som medlem, bedrövligt!
Jag vÀntar fortfarande pÃ¥ minâŠ
Jag vÀntar fortfarande på min bestÀllning msilade ert fick ingen svar
Ni skrev inte mitt namn och adress somâŠ
Ni skrev inte mitt namn och adress som mottagare så jag har inte kunnat hÀmta ut paketet, skrev till er 2 gånger igår men har inte fått svar, eftersom jag redan betalat så kÀnner jag mig lurad
Bra och snabb leverans!
Jag trodde inte jag skulle få varan
Jag trodde inte jag skulle fÃ¥ varan. Ni hade skickat förfrÃ¥gan pÃ¥ mitt köp flera dagar innan jag fick varan. Nu Àr jag nöjd och glad för den kom idag ððð
VÀldigt bra service
NödvÀndigheter för studentrum
Evenemanget för förberedelser inför college presenterade praktiska artiklar för studentrum till kraftigt rabatterade priser. Kompletta rumsset var paketerade med ytterligare rabatter utöver rabatterna på enskilda artiklar. Tekniktillbehör och små apparater ingick i kampanjen, till skillnad från konkurrenterna som sÀljer dessa kategorier till fullt pris.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ