Scam. I was charged for a monthly membership even though I never signed up for one. There is no option on the website to cancel the membership, and I received no response through email or the contac... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Det var en vÀldigt bra snabb leverans. Det hÀr medlet Àr vÀldigt starkt. Men det kommer nog att hjÀlpa i avloppsröret i köket nog.
Den utlovade leveransen pÃ¥ 1-3 dagar Àr sen lÀnge förbi. Ganska förvirrande med medlemskapet pÃ¥ 139 kr/mÃ¥nad och oklart vad 30 dagars provperiod innebÀr. VÀldigt svÃ¥rt att logga in pÃ¥ hemsidan, nÀr ja... ãã£ãšèŠã
Köpte 2 permanenta markeringspennor dÃ¥ det Àr slutet pÃ¥ odlingssÀsongen. Hade massor av fryspÃ¥sar att mÀrka upp. SÃ¥ köpte ett tvÃ¥pack pennor. DessvÀrre va dom uttorkade sÃ¥ kunde bara skriva pÃ¥ ett par... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Som medlem hos Plusshop får du adgang til tusindvis af produkter for kun 139 kr/md. Kan opsiges til udgangen af medlemsperioden, fÞrste 30 dage er gratis
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Undvik
BestÀllning och leverans gick nÀstan enl plan endast en dag sen. Problemen började vid returen som inte verkar lösas. VÀntat i över 30 dagar på att lösa mitt Àrende. Långsam kundtjÀnst inga svar.
Varan kom snabbt
Hudvårdsingredienserna fungerar verkligen
Ljudkvaliteten Àr faktiskt riktigt bra för 149 kr. Batteriet håller hela dagen och ansluter direkt till min telefon. Mycket bÀttre Àn förvÀntat för priset.
Nöjd med produkterna!
De skapar ofrivillig medlemskap på 139 kr
Jag fick varan men de skapade ett medlemskap på 139 kr som jag hade inte velat ha och det står med små bokstÀver. Jag har betalat i flera år utan att mÀrka det. Så alla som har köpt med dem får kolla på sitt konto om de inte betalar medlemskap.
Lite problem med att hitta saker manâŠ
Lite problem med att hitta saker man ville ha.
Det gick fort att få hem det bestÀllda.
Ett vidrigt företag som har nollâŠ
Ett vidrigt företag som har noll moralisk ryggrad och saknar empati för vanliga mÀnniskor som mig sjÀlv. Så fort man bestÀller någonting så ingår ett medlemskap på 139 kr/månad som man inte har någon som helst nytta av. Jag försökte avsluta medlemskapet precis efter jag bestÀllt min produkt enligt deras exakta instruktioner via mail. Fick då inget svar och antog att det avslutades och glömde bort det. 2 år passerar och det Àr då det kommer till min kÀnnedom att dem fortsatt dragit pengar. Jag Àr en student som lever paycheck to paycheck och har inte råd att förlora sådana hÀr summor. Försöker kontakta kundtjÀnster men extremt svårt att nå dem. Skulle dock inte förvÀntat mig något annat från ett danskt företag.
Har inte fått mina varor Àn
Scam order did not arrived
Ordered 10 days ago and urens never arrived. Support does not answer emails.
Order id 200147766
Jag har bestÀllt ett paket och det stÃ¥râŠ
Jag har bestÀllt ett paket och det står att den tar ca 2-3 dagars leverans hem och jag bestÀllde mitt paket den 30 juli och mitt paket har fortfarande inte kommit tills idag och det Àr 9 augusti
Dem svarar aldrig kundhjÀlpen
Dem svarar aldrig kundhjÀlpen, dem la till en medlemskap utan min vilja och vÀgrar svara på mail för att avbryta det
Have send wrong thinksð€Š
BESTÃLL INTE HÃR!!!
Har inte fÃ¥tt parfymen jag bestÀllt trots att det Àr ett tag sedan den bestÀlldes och betalades. Fick en smÀrre chock nÀr jag pÃ¥ Trustpilot lÀste att det tas ut en medlemsavgift pÃ¥ 139 kronor/mÃ¥nad nÀr man köpt nÃ¥got hos dem och att det Àr svÃ¥rt att avbryta âkontraktetâ Jag TROR dock att jag lyckats avbryta mitt âmedlemskapâ nu. Sen fÃ¥r vi se om parfymen nÃ¥gonsin anlÀnder. Sååå trött pÃ¥ mej sjÀlv som inte lÀser omdömen innan jag bestÀller⊠Skall bÀttra mej!!
Har ej fÃ¥tt min perfume i nÀstan enâŠ
Har ej fått min perfume i nÀstan en vecka nu,dessutom stog att det skulle ta 1-3 dagar.Undrar var den Àr eller varför det tar så lÀnge
VARNING VARNING
VARNING VARNING
KÃP INGET AV DESSA !!!
Efter man köpt en vara drar dom sedan varje månad 139kr för ditt konto , det går inte att få tag i dom varje på telefon eller mail
Det Ànda man kan göra Àr att ringa sin bank o spÀrra ditt kort o få ett helt nytt annars kommer dom dra år efter år
Jag Àr så förbannad på mig sjÀlv att jag inte sett detta innan nu , mist mycket pengar på 3 år
Lurendrejeri
VARNING â ïž
Jag har för ca 3 år sen köpt något på Plusshop. Tydligen blir man automatiskt medlem som kostar 139kr/månaden.
Dessa pengar har dragits automatiskt från mitt konto, sammanlagt ca 4000kr.
LÀste att en annan person drivit detta vidare till konsumentverket o polis. Men eftersom det stått i det finstilta texten, så kan dom ingenting göra.
JÃKLIGT DÃ
LIGT o FULT Gjort, att utnyttja sina kunder pÃ¥ detta sÀtt. VARNING â ïž