Den utlovade leveransen på 1-3 dagar är sen länge förbi. Ganska förvirrande med medlemskapet på 139 kr/månad och oklart vad 30 dagars provperiod innebär. Väldigt svårt att logga in på hemsidan, när ja... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Har inte fått mina varor och det har gått snart 2 v. Stod 2 -3 dagar. Pga av att leverantören inte överlämnat paketet till transportbolaget. Nu är det påvägs och efter 2 dagar kan jag hämta det. Sen s... もっと見る
Varorna var bra, men att bli påtvingad ett medlemsskap utan tydlig förvarning är inte ok. Blev debiterad en månatlig medlemsavgift på 139 kr utan bekräftelse från företagets sida och således utan unde... もっと見る
Kärt barn har många namn sägs det ,precis som företaget i fråga. Har handlat en hel del från detta företag ,dock under andra namn. Samma priser , samma utbud ,samma affärs koncept men under olika namn... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Som medlem hos Plusshop får du adgang til tusindvis af produkter for kun 139 kr/md. Kan opsiges til udgangen af medlemsperioden, første 30 dage er gratis
Lyngvej 1, 9000, Aalborg, デンマーク
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Nöjd med produkterna!
De skapar ofrivillig medlemskap på 139 kr
Jag fick varan men de skapade ett medlemskap på 139 kr som jag hade inte velat ha och det står med små bokstäver. Jag har betalat i flera år utan att märka det. Så alla som har köpt med dem får kolla på sitt konto om de inte betalar medlemskap.
Det gick fort att få hem det beställda.
Ett vidrigt företag som har noll…
Ett vidrigt företag som har noll moralisk ryggrad och saknar empati för vanliga människor som mig själv. Så fort man beställer någonting så ingår ett medlemskap på 139 kr/månad som man inte har någon som helst nytta av. Jag försökte avsluta medlemskapet precis efter jag beställt min produkt enligt deras exakta instruktioner via mail. Fick då inget svar och antog att det avslutades och glömde bort det. 2 år passerar och det är då det kommer till min kännedom att dem fortsatt dragit pengar. Jag är en student som lever paycheck to paycheck och har inte råd att förlora sådana här summor. Försöker kontakta kundtjänster men extremt svårt att nå dem. Skulle dock inte förväntat mig något annat från ett danskt företag.
Har inte fått mina varor än
Scam order did not arrived
Ordered 10 days ago and urens never arrived. Support does not answer emails.
Order id 200147766
Jag har beställt ett paket och det står…
Jag har beställt ett paket och det står att den tar ca 2-3 dagars leverans hem och jag beställde mitt paket den 30 juli och mitt paket har fortfarande inte kommit tills idag och det är 9 augusti
Dem svarar aldrig kundhjälpen
Dem svarar aldrig kundhjälpen, dem la till en medlemskap utan min vilja och vägrar svara på mail för att avbryta det
BESTÄLL INTE HÄR!!!
Har inte fått parfymen jag beställt trots att det är ett tag sedan den beställdes och betalades. Fick en smärre chock när jag på Trustpilot läste att det tas ut en medlemsavgift på 139 kronor/månad när man köpt något hos dem och att det är svårt att avbryta ”kontraktet” Jag TROR dock att jag lyckats avbryta mitt ”medlemskap” nu. Sen får vi se om parfymen någonsin anländer. Sååå trött på mej själv som inte läser omdömen innan jag beställer… Skall bättra mej!!
Har ej fått min perfume i nästan en…
Har ej fått min perfume i nästan en vecka nu,dessutom stog att det skulle ta 1-3 dagar.Undrar var den är eller varför det tar så länge
VARNING VARNING
VARNING VARNING
KÖP INGET AV DESSA !!!
Efter man köpt en vara drar dom sedan varje månad 139kr för ditt konto , det går inte att få tag i dom varje på telefon eller mail
Det ända man kan göra är att ringa sin bank o spärra ditt kort o få ett helt nytt annars kommer dom dra år efter år
Jag är så förbannad på mig själv att jag inte sett detta innan nu , mist mycket pengar på 3 år
Lurendrejeri
VARNING ⚠️
Jag har för ca 3 år sen köpt något på Plusshop. Tydligen blir man automatiskt medlem som kostar 139kr/månaden.
Dessa pengar har dragits automatiskt från mitt konto, sammanlagt ca 4000kr.
Läste att en annan person drivit detta vidare till konsumentverket o polis. Men eftersom det stått i det finstilta texten, så kan dom ingenting göra.
JÄKLIGT DÅLIGT o FULT Gjort, att utnyttja sina kunder på detta sätt. VARNING ⚠️
This is a con
This is a con, I have emailed and messaged this company several times to cancel membership. All correspondence is being ignored and they just keep taking £9.95 a month. The goods I got were priced fairly so I didn't mind them taking the first payment because it specifies it can be cancelled anytime but they don't cancel it.
27 /8/2025 latest update: After contacting my bank to help with this payment being taken Plusshop have refunded me one payment of £9.95 ,subscription has been cancelled
Orderbekräftelse mottaget 4/7
Orderbekräftelse mottaget 4/7, 2-3 dagars leveranstid utlovad. 7 dagar efter orderbekräftelsen,ännu inte fått spårningsnummer.
Snabb service och leverans
Snabb service och leverans. Tyvärr så innehöll min produkt "Mr Muscle" ingen beskrivning på Engelska /Svenska otroligt dåligt. DS. Jag kan ej det Spanska språket 😡
Sålde utgången solkräm
Sålde utgången solkräm, över två år för gammal, var otrevliga och ville inte ge mig pengarna tillbaka. Jag gav upp till slut.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。