Mijn bestelling werd vlot geleverd. Dat mag ook wel als je verzendkosten moet betalen. âGratis omruilen als het niet pastâ, stond er op de website maar het blijkt in werkelijkheid meer te kosten om... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Goede prijzen en snelle service en eerlijke site Het minpunt is in het begin, het gebruik van de website (je moet hem leren kennen en dan lukt het wel) daardoor heb ik bij het aanmaken van mijn acc... ãã£ãšèŠã
Je suppose comme beaucoup d'autres personnes, j'ai d'abord acheté chez Plutosport via le site Amazon. Puis je me suis rendu compte, que sur leur site s'était légÚrement moins cher. J'ai fait 2 achat c... ãã£ãšèŠã
Snelle levering Goed te bereiken Handig dat je bij verkeerde maat dit gewoon kan aangeven en de andere maat wordt opgestuurd ipv dat je zelf nieuw order moet plaatsen, betalen, wachten op refund ed.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Terugbetalingstermijn té lang
Levering gaat vlot maar terugbetalingstermijnen zijn veel te lang in vergelijking met andere online shops. Ik zal niet meer bij Plutosport bestellen om deze reden
Vlotte levering alles correct verlopen
Vlotte levering alles correct verlopen. En alles past goed.
Jack Wolfskin wandelschoenen
Een tijd geleden Jack Wolfskin wandelschoenen aangekocht (via bol), reuze tevreden over de pasform, waterdichtheid, warmte, ... ja echt tevreden .... behalve 1 dingetje ...
Met deze schoenen heb ik amper 150 km mee gestapt denk ik (door knieoperatie niet kunnen gaan wandelen), en de voering aan binnenzijde is doorgeschuurd. Voor de rest zijn deze nog zo goed als nieuw.
Jack Wolfskin geeft volgens de website 2 jaar garantie, dus informeer ik of dit normale slijtage is (ik denk het niet).
Na enkele mails krijg ik te horen de schoenen gewoon versleten zijn .... na amper 150km ...?
Dus les 1, geen jack Wolfskin schoenen kopen, deze kunnen amper 150 km aan.
En les 2, koop niet bij Plutosport .... maar volgens de reviews ben ik niet de enige :(
Uitstekende ervaring met Plutosport!
Titel: Uitstekende ervaring met Plutosport!
Ik wil graag mijn positieve ervaring delen over mijn recentelijke bestelling bij Plutosport. Ik plaatste mijn bestelling om 21:00 uur en was aangenaam verrast dat het pakket de volgende dag al om 12:00 uur geleverd werd! De snelle levertijd is echt indrukwekkend en getuigt van een uitstekende service.
Het bestelproces op de website was eenvoudig en overzichtelijk, en ik kreeg al snel een bevestiging van mijn order. De producten waren goed verpakt en in perfecte staat aangekomen.
Ik kan Plutosport van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar sportartikelen. Hun snelle levering en klantgerichte aanpak maken het winkelen een plezierige ervaring. Voor mij is het duidelijk: Plutosport is een betrouwbare keuze! Bedankt voor de geweldige service!
Snel en goed......
Top.
Snelle levering, goede prijs
Ook snel en makkelijk van maat gewisseld
Supersnelle levering!
Items zijn heel snel geleverd en waren prima in orde.
Snelle levering.goed product.alleenâŠ
Snelle levering.goed product.alleen binnenvoering geeft witte pluisjes af op ondergoed.helaas.maar toch bedankt
Vlotte levering en heel tevreden overâŠ
Vlotte levering en heel tevreden over m'n product
Snelle en correct
Snelle levering en correcte retour afhandeling
slip on sneaker
Prima prijs. Handige website. De Plutootjes doen het fantastisch.
Super goede en zeer snelle service
Super goede en zeer snelle service!
Goede prijs/kwaliteit
Prima
Prima! Mooie producten aan eerlijke prijzen. Snel en correct.
Ben nogal een moeilijke om online sportâŠ
Ben nogal een moeilijke om online sport bhâs te bestellen. Heb nl. een zwaarder maatje van buste cup.
En ik heb het eens geriskeerd en jawel de bh zit als gegoten, dus er 1tje nodig weet ik waar bestellen. En super gemakkelijk met KBC de volgende dag zit de bh in mijn bus. Dus zeker een klant bij. Mvg Fabienne.ðððð
Snelle en correcte opvolging enâŠ
Snelle en correcte opvolging en levering van de bestelling. Op de foto was de kleur niet waarheidsgetrouw. Het zagen er blauwe skikousen uit en bij levering waren deze paars.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã