Handel annulleret uden nogen forklaring. Fik ordrebekrÊftelse pÃ¥ mail med bekrÊftigelse af at varen var pÃ¥ lager og betaling. Derefter total radiotavshed. Ventede pÃ¥ varen som skulle vÊre en gave. Sk... ãã£ãšèŠã
Scammer. Would not purchase from this individual. Does not respond to emails or phone calls. Check their page and Facebook comments. I ordered weeks ago and have not heard anything, not a shipping not... ãã£ãšèŠã
Bestilt vare d.28/12, afbestiller igen d.30/12 pÃ¥ mail. HÞrer ikke noget tilbage. Skriver flere mails med afbestilling, forsÞger at ringe utallige gange. Uden at fÃ¥ svar pÃ¥ noget tidspunkt. I dag... ãã£ãšèŠã
Jeg bestilte fÞdselsdagsgave til mit barnebarn den 28.12.23 vel vidende, at tidspunktet indebar ventetid. Efter NytÃ¥r rykkede jeg og fik rabatkode som kompensation for ventetiden. SÃ¥ viste Kong Vint... ãã£ãšèŠã
- ããã¡ãå±
- åäŸåãã®ããã¡ãå±
- 眮ãç©åº
- ã²ãŒã å°éåº
- ãããŒã·ã§ãã
- ãã¬ãŒãã£ã³ã° ã«ãŒãå°éåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos pokemonshop.dk har vi et kÊmpe udvalg af enkeltkort og uåbnede produkter. Tag et kig igennem de forskellige kategorier eller brug sÞgefunktionen til at finde lige prÊcis den Pokemon du sÞger. Vi har alt en pokemonsamler kan Þnske sig. Hvis du skal bruge en pakke eller gave til en samler, har vi også en masse pakkelÞsninger og gaveideer til alle niveauer og budgetter.
Jernbane Alle 77, 2720, VanlÞse, ãã³ããŒã¯
- LSJ@pokemonshop.dk
- pokemonshop.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Rigtig fin hjemmeside med rimeligeâŠ
Rigtig fin hjemmeside med rimelige priser.
Super hurtig levering
God kundeservice og hurtig levering!! ð
God kundeservice og hurtig levering!!! ð Fik ogsÃ¥ en en uventet gave med ððŒ FÞrste gang jeg har shoppet hos Pokemonshop, men bestemt ikke den sidste! ð
Den gik lige i pokeballerne
Massere af fede kort
Massere af fede kort, og deres lagerstatus passer :) Fandt hvad vi skulle bruge, og det blev afsendt hurtigt.
Vil klart anbefale at handle der, og kommer selv til at handle der igen.
Bestilt på hjemmesiden
Bestilt pÃ¥ hjemmesiden, nemtð hurtig levering . Kan virkelig anbefalesð
God og informativ hjemmeside og hurtigâŠ
God og informativ hjemmeside og hurtig levering
Fremragende kundeoplevelse
Det er altid en god oplevelse at vÊre i butikken.
Ejeren tager sig altid god tid til hver enkelt kunde, unge som gamle, kendere som nybegyndere.
Meget dedikeret oplevelse.
det er en god butik
God og hurtig service.
Nemt at bestille og kom som lovet.
Hurtig levring super tilfreds
Flot butik og super service
Vi besÞgte den fysiske butik for fÞrste gang i dag og havde et super fint besÞg. Super kundeservice, bredt udvalg og stor hjÊlpsomhed. GlÊder os til at komme igen snart!
Helt ok som ventet
Hurtig levering - Godt og forsvarligt pakket - 100% et sted jeg ville handle igen
Nemt at bestille
Nemt at bestille. Svar med det samme. Lykkelig over de ikke bruger postnord. Varerne hurtigt fremma. alt godt.
Alt foregÃ¥r som aftalt hele vejenâŠ
Alt foregÃ¥r som aftalt hele vejen igennem ð
God oplevelse
Som en slikbutik, alt for meget at vÊlge imellem ð Nem og overskuelig hjemmeside, super service og lynhurtig levering ðHar bestilt hos jer fÞr og vil gÞre det igen.
Super service!
Super service, god hjÊlp og vejledning til at finde den perfekte gave til min nevÞ