レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hele kÞbs oplevelsen var virkelig god. Og leveringstiden blev ogsÃ¥ overholdt til punkt og prikke. Dog kunne vi mÃ¥ske godt have Þnsket os en lidt hurtigere levering, men det er et luksus problem. Grund... もっず芋る

DÃ¥rlig service. Lang svartid. NÊsten umulige at fÃ¥ fat pÃ¥nkundeservice og fÃ¥ svar pÃ¥ henvendelser. En vare udsolgt fra min ordre, og sÃ¥ gik alt i stÃ¥. Har rykket mange gange pÃ¥ mail og telefon, men fÃ¥... もっず芋る

Bestilte en enhjÞrningen kÊphest til min datter i julegave. "Pakken" bestod af en tynd plastik pose, som ankom med huller... indeni havde indholdet det heldigvis hovedsageligt fint, bortset fra en lil... もっず芋る

De gange vi har handlet ved Ponypiger.dk har det kun var positivt. Varerne er kommet hurtigt, intakte og forventningerne indfriet. Ved forsinkelse, er man orienteret lÞbende. Vi har en “ulykkelig” d... もっず芋る

䌁業情報

3.7

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

251件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Forkerte vare og lang levering

Vi bestilte den 25. Dec og til min store overraskelse blev varerne allerede pakket og klargjort til forsendelse samme dag
 Super flot service :-)
DesvÊrre er det måske gået en smule for stÊrkt og enkelte vare var forkerte. Men det kan ske.
Jeg skrev en mail til Ponypiger, hvor jeg forklarede sagen og de svarede hurtigt at de ville sende de korrekte vare samt en retur label
 nu begyndte det så at tage lang tid

Der gik godt en uge fÞr vi modtog besked om at der var pakket og afsendt en ny pakke
 Denne pakke viste sig sÃ¥ ogsÃ¥ at indeholde forkerte vare, den ene ting noget vi slet ikke havde bestilt? Jeg skriver en mail igen og denne gÃ¥r der ca 3 dage fÞr de besvare og skriver de har lavet en fejl og vil sÞrge for at der straks sendes det korrekte til os
 Efter 10 dage mÃ¥ jeg sende yderligere en mail og spÞrge til, hvornÃ¥r de pakker og fremsender de korrekte vare
 INGEN svar men der sendes dog en pakke allerede dagen efter - med de korrekte vare

Alt i alt har det taget lige under en mÃ¥ned at fÃ¥ de korrekte vare og det i 3 forsÞg med ret lange responstider

Endvidere har vi konstateret at de små simili/sten der sidder på pandebåndene er i knap så god kvalitet og på 2 af dem var der faldet sten af ved modtagelsen

2025幎12月25日
自発的なレビュヌ

SÞdeste og mest hjÊlpsomme kundeservice.

Kontaktede ponypiger.dk pr. mail, da jeg havde flere forespÞrgsler inden et kÞb af en hest (bamse) og fik hurtig det venligste svar retur. Skulle efterfÞlgende Êndre i min ordre og det skete også uden problemer og med sÞdeste respons. Det er ikke en selvfÞlge at få så god kundeservice, som jeg fik hos ponypiger og det er noget jeg vÊrdsÊtter. Vil give mine bedste anbefalinger videre.

2026幎1月9日
自発的なレビュヌ

Ikke hele min bestilling blev

Ikke alle varer der var bestilt blev leveret. Af transaktionen fremgik det at en vare var fjernet fra bestillingen, UDEN at ponypiger.dk havde meddelt den ikke kunne leveres 🀔 En kÊphest til 600,-kr. blev bestilt indpakket og ankom i en transparent stofpose 😳 Da jeg kontakter ponypigers kundeservice indenfor deres Ã¥bningstid, bliver mit opkald afbrudt manuelt 😯 Jeg prÞver derefter adskillige gange, med samme resultat. Jeg havde forventet bedre service pÃ¥ trods af mit kÞb kun lige rundede 1000,-kr. Jeg beklager, men mine anbefalinger bliver negative 😒

2025幎12月12日

Bestilte varer 29/11

Bestilte varer 29/11. 1/12 bliver der trukket penge fra min konto . Jeg har stadig ikke modtaget mine varer. Og de svarer hverken på tlf eller mail.
Så nu må jeg nok ud at kÞbe julegaver igen . Handler der aldrig mere

2025幎12月11日

Pas på, anbefales ikke.

Kan desvÊrre se, at jeg ikke er den eneste der har problemer med ponypiger.dk. KÞbte op til Black Friday julegaver til min datter, indholdet i den ene bestilling var ikke min. Det er 14 dage siden jeg fik pakken og har kun fået et enkelt svar, at de vil undersÞge med lageret. Herefter har alt vÊret tavshed. Har dagligt forsÞgt at ringe, men enten svarer de ikke, eller også modtages man af en telefonsvarer der oplyser om Êndrede åbningstider i forhold til hvad der fremgår af hjemmesiden. TÊnker der sidder en og mangler indholdet af min pakke. Jeg kan ikke sende den retur, uden at komme til at betale returporto - hvilket man ikke skal betale efter kÞbeloven, når det er dem der har lavet fejlen. Derudover kÞbte jeg varerne på udsalg, så at kÞbe det samme et andet sted, er ikke en mulighed, hvis gavebudgettet skal holdes. Det er godt nok en trist oplevelse her op til jul og jeg kommer absolut hverken til at benytte, ej heller anbefale, ponypiger.dk igen. Og frygter, at noget i den anden levering skal byttes, det ro er jo slet ikke til at overskue at skulle igennem igen.

2025幎12月11日
自発的なレビュヌ

Jeg bestilte varer ved firmaet og

Jeg bestilte varer ved firmaet og modtog en pakke den 3. December. Pakken er ikke min!! Varerne i pakken er overhovedet ikke noget jeg har bestilt. Jeg sender en mail samme dag jeg har modtaget pakken til Ponypiger. Får ingen svar, har ringet 9 gange til firmaet og ingen tager telefonen, skriver til dem på Facebook, heller ingen svar. Skriver en gang til en mail til kundeservice, uden resultat.
På hjemmesiden står telefonnummeret med en telefontid fra klokken 10-12, når man ringer til firmaet bliver der oplyst en telefontid fra 12-16!
Jeg handler aldrig ved Ponypiger mere!,

2025幎12月3日

Manglende varer

Jeg har modtaget 4 ud af de 7 varer jeg har bestilt og betalt. Jeg har forsÞgt at kontakte kundeservice både på mail og telefon, uden held. Det er meget frustrerende. Pengene er trukket fra kontoen.

Jeg handler aldrig hos ponypiger igen. Man kan jo ikke komme i kontakt med dem. Det er svineri!

2025幎12月5日
自発的なレビュヌ

Jeg har forgÊves forsÞgt at fÃ¥ kontakt

Jeg har forgÊves forsÞgt at få kontakt med webbutikken på telefon (gÊtter på, at jeg har ringet mindst 20 gange) og på mail over 5 dage, for at få vejledning i forbindelse med et kÞb.
Nu tror jeg bare, at jeg kÞber min julegave et andet sted, for jeg vil da nÞdig stå i en situation, hvor jeg faktisk er afhÊngig af at få kontakt.

2025幎12月5日

Kontakt til ponypiger

Jeg har forsÞgt at få kontakt til ponypiger, da jeg har kÞbt en gave til mit barnebarn- min ordre er endnu ikke afsendt og jeg skal faktisk bruge gaven nu.
Jeg har derfor skrevet 2 gange til ponypiger kundeservice uden at få svar, så jeg er dybt skuffet over firmaet

2025幎11月20日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。