Pooloasen kontaktede os pr. tlf og mail og gjorde opmÊrksom pÃ¥ at vi kun behÞvede 2 vinterflydere til vores pool i stedet for de 3 bestilte. Virkelig fedt at de vÊgter service over salg, sÃ¥ vi ikke ha... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
God ekspedition og hurtig levering. Dog meget dÃ¥rlig service efterfÞlgende da man kan ringe 30 gange dagligt i 3 uger fÞr man kan fÃ¥ fat i dem mhp rÃ¥d og vejledning samt nyt der skal kÞbes sÃ¥ det pa... ãã£ãšèŠã
En anderledes anmeldelse: jeg havde bestilt 20 kg klor til levering direkte til hjemmet. DesvÊrre klokkede GLS i det og leverede det til en forkert husstand (andet navn osv - men det er en anden anmel... ãã£ãšèŠã
Var pÃ¥ jagt efter slange pÃ¥ tÞmning af bassin, ved henvendelse til kundeservice fik jeg hurtig og venlig svar. Og et ekstra plus var at prisen var bedre end de andre steder, jeg havde fundet det. E... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Professionel pool-partner med kundeservice i ÞjenhÞjde. Alt i swimmingpools, vildmarksbade og pooltilbehÞr. Ring, skriv eller kig ind - Her er gode råd gratis!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Service over salg
Pooloasen kontaktede os pr. tlf og mail og gjorde opmÊrksom på at vi kun behÞvede 2 vinterflydere til vores pool i stedet for de 3 bestilte. Virkelig fedt at de vÊgter service over salg, så vi ikke har kÞbt for meget.
Varmepumpe kÞb.
God information ved kÞb af luft til vand varmepumpe, men den var så beskadiget ved ankomst. Ser ud til at en truck har ramt kassen to steder, dog kun et sted på varmepumpen.
Jeg skriver til pooloasen på mail med vedhÊftede billeder, og skriver at vi godt kan beholde den, men vil kompenseres for bulen på forsiden, og vi kan selv forsÞge at rette bulen, dog vil det fortsat kunne ses
Vores logik (er jyde) er, at vi beholder varmepumpen i stedet for at sende den retur, og så slipper pooloasen for at få den retur og sende os en ny. Og forventer derfor en kompensation, svarende til hvad de kan sÊlge en vare med fragtskade til.
Men jeg hÞrer ikke fra dem, og efter 2 uger skriver jeg igen til dem for at hÞre om de "bare" ignorere når folk skriver til dem med en klage. De svarer hurtigt tilbage, men virker total ligeglade, og med smileys som jeg tolker som de er ligeglade med os, og nÊsten for det drejet til at det kunne vÊre hvem som helst der har lavet bulen, men at jeg kunne få 300 kr i rabat ved nÊste kÞb...vi kÞbte for 16.000 kr.
Så en stor opfordring til at sende alt retur som har fået fragtbuler, og ikke vÊre så naiv som vi var, at de ville sÊtte pris på vi ville beholde i stedet for at sende den retur.
Har ellers handlet ved pooloasen iâŠ
Har ellers handlet ved pooloasen i mange år. Men pludselig kan jeg ikke vÊlge at afhente min vare tÊt på mig. Men skal helt ud i den anden ende af byen. Jeg kan så vÊlge at få hjemmelevering. Men til 80 kr. Ahhhh det er lige i overkanten syntes jeg. Og så den skide AI assistent. Findes der snart rigtige mennesker i denne verden efterhånden. ???? Nej tak, har heldigvis fundet hvad jeg skal bruge et andet sted hvor priserne er lidt mere normale for levering og tÊt på min bopÊl. Tak for ingenting siger jeg bare. Der mistede i en rigtig god kunde.

super god betjening
super god betjening
da vi stod og skulle skifte vores 25 års gl pool ud var der en god dialog i mellem os
super og hurtig service og et virkelig god pris .og
2-3 uger til lev.
Lene Larsen
Hurtig ekspedition.
Hurtig ekspedition.
Fin service og meget hjÊlpsomme ved henvendelse?
Super service og gode priser
Jeg kÞbt min pool, udstyr og varmepumpe hos PoolOasen og vÊret meget tilfreds. Senest har jeg haft en utrolig positiv oplevelse, da min poolpumpe blev defekt. Personalet har gjort alt hvad de kunne for at skaffe mig en erstatning, da vi skal holde pool-fest, så jeg er yderst taknemlig for den store hjÊlp som har krÊvet meget arbejde fra PoolOasen.
Jeg kan varmt anbefale PoolOasen, til dem der har brug for poolprodukter og rådgivning. Deres viden og rådgivning har vÊret uvurderlig igennem hele mit pool-projekt. Produkterne er af hÞj kvalitet og til rimelige priser, hvilket gÞr det endnu bedre.
Bestilling på liner til pool
Bestilling på liner til pool, der var en på lager stod der hjemmesiden.
Jeg bestilte en liner og får ordere bekrÊftelse på min bestilling.
Bliver kontaktet at den desvÊrre ikke er på lager.
Meget lang tid om at svare på telefon.
Min oplevelse med Pool Oasen kunne vÊre bedre :-(
Der er sket ting siden â¬ïž.
D. 19 juni kunne jeg så hente en klassisk Pool blå liner som Pool Oasen havde gjort en del for at skaffe hjem, så stor succes der.
Håber på i fremtiden at Pool Oasen vil fortsÊtte med at hjÊlpe kunden med de vanskelige opgaver en kunde nu kan komme med.
Men til sidst en stor ros til dem.

Udover et godt produkt
Udover et godt produkt, fik jeg også rigtig mange gode råd omkring min pool ved udlevering på det dejlige landsted firmaet ligger på.
KÞbte en pool sidste Ã¥r og pumpenâŠ
KÞbte en pool sidste år og pumpen drillede fra start og vi havde mange mails med jer om at den drillede- men til sidst lykkes det os. KÞrte i 3 mdr.
Den kom i vinterhi indenfor og da jeg ville have gang i den i påsken virkede den ikke så vi prÞvede at tjekke motoren men uden held så vi skrev til jer med nye billeder og videoer.
I afviser sÃ¥ erstatning fordi vi har haft den Ã¥bnet - vi Ã¥bnede den sÃ¥ vi kunne viser jer den ikke ville kÞre og se om vi selv kunne se en fejl - Typisk firma der finder pÃ¥ latterlige undskyldninger for ikke at erstatte et produkt der er dÃ¥rligt lavet fra start. Men sÞdt af jer at sende et link til en ny pumpe jeg kan KÃBE !!! Det vil sÃ¥ aldrig ske.

Super og hurtig kundeservice
Super og hurtig kundeservice.
Jeg havde ikke fået gennemfÞrt min ordre, de skriver en venlig og ikke pressende sms om jeg vil fÊrdiggÞre den. Jeg kan betale med mobilpay og så sendes pakken. På dagen med forsendelsen opdager jeg at jeg har glemt noget. De svare hurtigt at jeg kan overfÞre for varen og så får de den med i ordren.
Du har ikke råd til at lade vÊrre.
Fra jeg besluttede mig til at kÞbe pool med alt hvad der bimler og bamler, da var pooloasen med hele vejen, og da jeg var helt ny og intet vidste om pool, havde jeg rigtig MANGE spÞrgsmÃ¥l,men de blev de aldrig irriteret over de mange spÞrgsmÃ¥l, heller ingen sure miner da jeg begyndte at installere og igen havde mange spÞrgsmÃ¥l, enda om end ikke flereâŠjeg fik mine pool og tilbehÞr meget tidlig pÃ¥ Ã¥ret, og poolen kom fÞrst i drift smÃ¥ 6 mdr. efterâŠ. Jeg fÃ¥r sÃ¥ en fejl pÃ¥ en komponent her 2 Ã¥r efter, men da komponenten, â tekniskâ er ude af garanti, men oprigtigt ikke har vÊret i brug fÞr 6 mdr. efter, sÃ¥ var pooloasen super flinke til at hjÊlpe, med at komme i hus med reklamationen, om det var under kulance eller andet, ved jeg ikke⊠men det jeg prÞver at sige⊠brug pooloasen hvis du vil vÊre sikker pÃ¥ dit kÞb, de lader dig aldrig i stikken⊠jeg ville pÃ¥ bagkant gerne give lidt mere for tingene, hvis det skulle vÊre tilfÊldet, for den venlighed og hjÊlpsomhed, kan faktisk nÊsten ikke gÞres op i penge..
Fantastisk service
Fantastisk service. Bestilte et par svÞmmefÞdder om aftenen og modtog dem dagen efter indenfor 24timer.
Bestilte den 12/10. Modtog dem allerede dagen efter
Ekstrem hurtig levering
Bestilte forskellige kemiprodukter i går kl. 14.00 og allerede i dag kl. 9.00, kan jeg afhente min pakke ved mit valgte udleveringssted. Jeg har kÞbt 99% af alt til min pool ved PoolOasen, og jeg overvÊldes gang på gang af deres store service niveau.
Super flinke og gode priser
Super flinke og gode priser, plus hurtig og effektiv service når man har en reklamation.
Anbefales
Var på jagt efter slange på tÞmning af bassin, ved henvendelse til kundeservice fik jeg hurtig og venlig svar.
Et lille minus var så at deres hjemmeside ikke fungerede sÊrlig godt, når man skulle fÊrdiggÞre ordre (valg af leveringssted).
Men alt i alt et meget fin shop, som kan anbefales.
Har de overhovedet en kundeservice ????
Har de overhovedet en kundeservice ????
Den tÊller godt nok ned, men jeg tÊnker, at det er for hver gang, at en kunde lÊgger på.
Da det blev min tur, så ringede den stadig videre og sagde "vent venligst". Og sådan fortsatte den lÊnge.
Og så lagde jeg også på. Og de andre, kom et nr. lÊngere ned....

PoolOasen.dk ããã®åç
Det er ikke sidste gang jeg handler hosâŠ
Det er ikke sidste gang jeg handler hos PoolOasen.dk, det er de rareste og mest hjÊlpsomme mennesker. De var hurtige og effektive. Super god service:)
ADVARSEL!
Det er så ringe service.
Har et filter som er kÞbt hos pooloasen for ca 5 uger siden. Det har kÞrt i 3 uger og så revner det. Fair nok det kan ske og jeg tog kontakt da jeg forventede en hurtig ombytning.
Men der tog jeg fejl, de sender reklamationen videre til deres leverandÞr og så skal vi afvente deres beslutning. Det er nu 5 dage siden, min pool har ikke fået filtreret 20.000 liter vand hvilket kun vil give mig yderligere arbejde.
Det er da en form sag at de bare sender en ny og så ordner de efterfÞlgende deres udestående med leverandÞren. Under alt kritik.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ