レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Postern Àr verkligen superfin och lever upp till de förvÀntningar jag hade. Kanske hade varit bra att man visste att det Àr lite vitt runtom sjÀlv bilden, och att man borde köpa en ram frÃ¥n er med pos... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr supernöjd. Mycket god personlig service. Fick utöver order bekrÀftelsen ett personligt sms med en summering av bestÀllningen och upptÀckte att jag bestÀllt fel. DÀrefter fick jag personlig, sna... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr vÀldigt nöjd med den fina kvaliteten pÃ¥ min poster.Mycket nöjd med snabb Ã¥terkoppling via mail och lösning pÃ¥ min felbestÀllning. Kommer att bestÀlla fler tavlor framöver till min tavelvÀgg!... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Otroligt vackra motiv som jag fick reda pÃ¥ var deras egna bilder som de har tagit. Det kÀnns som att man Àr ett steg nÀrmare motivet nÀr man vet att personer som arbetar pÃ¥ Poppy Àr sjÀlva artistern... もっず芋る

䌁業情報

1. 写真珟像サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Online store for unique posters and prints

4.5

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

W O W - TACK

W O W - TACK
Supersnygg poster, levererades rekordsnabbt, i mitt fall 2 dagar. Fint emballage och nu snygg poster på vÀggen.

2021幎9月8日

Tack sjÀlv Susanne! : )
VÀlkommen tillbaka!
HÀlsningar Moa, Poppy Posters

5぀星のうち5の評䟡

Super nöjd med de nya tavlorna

Super nöjd med de nya tavlorna! Jag jobbar som inredare och vill sÀga att Poppy Posters har super fina tavlor i jÀtte bra kvalitet samt jÀtte bra service och leverans! Tack!

2021幎8月27日

Poppy Posters からの回答

Tack Jessica, riktigt kul att du Àr nöjd! VÀlkommen igen!
Sara, Poppy Posters

5぀星のうち1の評䟡

riktigt dålig upplösning

extremt dålig kvalitet på posters, bilderna ser ut att vara tryckta från en alldeles för lågupplöst fil. Synd för motiven Àr fina. men jag hade kunnat skriva ut den sjÀlv från internet och få ungefÀr samma resultat.

2021幎8月13日

Poppy Posters からの回答

Hej! Det var tråkigt att höra, sjÀlvfallet kan du returnera allt om du inte Àr nöjd. Vet att en av mina medarbetare har försökt nå dig per mail för att se hur vi kan lösa det så du blir nöjd. Hör gÀrna av dig tillbaka till honom så ska vi göra vårt bÀsta för att hjÀlpa dig! Med vÀnlig hÀlsning, Moa

Perfekt

Hög kvalitet, lyxigt förpackat och mycket snabb leverans!

2021幎7月2日

Poppy Posters からの回答

Tack Jenny, vÀlkommen igen! Vi gör vårt bÀsta!
Sara

5぀星のうち5の評䟡

Grym kvalitet och service!

Fantastiskt vacker tavla i vÀldigt hög kvalitet, och otroligt bra kundservice! Svarade snabbt och personligt på mejl, och körde hem tavlan åt mig inom 24 timmar från bestÀllning. Så nöjd och rekommenderar starkt! :)

2021幎6月27日

Poppy Posters からの回答

Tack Frida! HÀrligt att få så bra omdöme! VÀlkommen igen!
Moa, Poppy Posters

Bra service!

Vilken service! Snabba och trevliga, kom till och med hem och lÀmnade tavlan! In och spana på resultatet på Instagram Villa_bero

2021幎6月22日

Poppy Posters からの回答

Tack för det fina betyget! Tavlan såg riktigt fin ut i ert vackra rum!
Med vÀnlig hÀlsning, Sara

Otroligt smidigt

Otroligt smidigt, Àr supernöjd! Snyggt paketerat och perfekt löst hemleverans, kommer absolut bestÀlla mer hÀrifrån!

2021幎6月15日

Poppy Posters からの回答

Tack för det Jessica, du Àr mer Àn vÀlkommen tillbaka!
Ha en riktigt bra sommar!
Mvh Moa, Poppy Posters

bra!

Snabb leverans, bra kvalitet, fin tavla!

2021幎6月14日

Tack Isabella, kul att du Àr nöjd! Mvh Sara, Poppy Posters

5぀星のうち5の評䟡

Än en gång blir jag supernöjd!

Än en gång blir jag supernöjd. Så otroligt fina posters och ramar. Snabb leverans och allt så bra packat dessutom. Stort tack 🙏🏻

2021幎6月12日

Poppy Posters からの回答

Tack för att du Àr en återkommande kund, det betyder mycket för oss! Det Àr bara vi som ska tacka! Ha en fin sommar! Moa, Poppy Posters

5぀星のうち4の評䟡

Got the wrong poster first but

Got the wrong poster first but contacted them and they were very helpful with quick response time and very sweet. Super customer service, fast shipping and beautiful motive. Very pleased with my poster. Good quality! Will order again, once I find something new I like 🙏🏻❀

2021幎5月29日

Poppy Posters からの回答

Thank you Tove, great that youÂŽre pleased!
YouÂŽre more than welcome back!
Best, Moa

Rekommenderas varmt

JÀttebra kvalitet och dessutom supersnabb leverans, Ànda fram till porten!

2021幎5月18日

Poppy Posters からの回答

Tackar Susanne, vÀlkommen igen!
Med vÀnlig hÀlsning, Moa

Snabb och snygg(!) leverans

Snabb och snygg(!) leverans. Bara linda in kartongrullen i födelsedagspapper och ge bort ❀

2021幎5月12日

Poppy Posters からの回答

Kul att höra! Och tack för bra omdöme!
Med vÀnlig hÀlsning, Sara

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス