Poraenco レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Dementieklok besteld. Eea was niet helemaal duidelijk volgens de aanwijzingen. Contact gehad via email, kreeg direct antwoord. Probleem opgelost. Klok ziet er goed uit, duidelijke vermelding van tijd,... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Levertijd bleek onverwachts bijna drie weken te zijn. Dit werd mij pas meegedeeld nadat ik zelf na 10 dagen informeerde of er wellicht problemen.waren. Had ik dit geweten dan had ik dit artikel ergens... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Draagbare thermische printer gekocht, A4 wit/oranje, fijne stevige opbergtas (én een stoffen) erbij en behoorlijk wat thermisch papier. Snel ontvangen. Tot nu toe alleen ervaring met printen via Bluet... もっず芋る

䌁業情報

1. 電子機噚店
  2. 写真屋
  3. 額瞁専門店

圓該䌁業による蚘述

Pora&Co is een online winkel voor slimme, praktische en moderne producten die het dagelijks leven makkelijker, leuker en efficiënter maken. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment aan innovatieve elektronica en accessoires, zoals digitale fotolijsten, draagbare monitoren, camera’s, mini-printers, dashcams en andere handige gadgets. Onze missie is om technologie toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom kiezen wij voor producten die gebruiksvriendelijk zijn, er goed uitzien en een sterke prijs-kwaliteitverhouding bieden. Of je nu herinneringen wilt vastleggen, foto’s wilt delen met familie, onderweg productiever wilt werken of je auto beter wilt beveiligen: bij Pora&Co vind je producten die aansluiten bij jouw dagelijkse behoeften. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Wij vinden het belangrijk dat je met vertrouwen kunt bestellen en dat je goed geholpen wordt vóór, tijdens en na je aankoop. Daarom besteden we veel aandacht aan duidelijke productinformatie, een soepele bestelervaring, betrouwbare levering en klantgerichte ondersteuning. Bij Pora&Co blijven we ons assortiment continu verbeteren en uitbreiden op basis van trends, kwaliteit en feedback van onze klanten. Zo zorgen we ervoor dat je steeds opnieuw verrassende, nuttige en betaalbare producten kunt ontdekken. Wij waarderen elke klant en iedere review helpt ons om onze service verder te verbeteren. Bedankt dat je de tijd neemt om je ervaring met Pora&Co te delen.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 110ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Een van de leukste kadootjes om te

Een van de leukste kadootjes om te geven ooit. En superhandig in gebruik.

2026幎6月5日

Poraenco からの回答

Hartelijk dank voor uw geweldige review! Wat leuk om te horen dat u dit een van de leukste cadeaus vindt om te geven. We zijn ook blij dat u de fotolijst zo gebruiksvriendelijk vindt.

Veel plezier met het delen van mooie herinneringen en bedankt voor uw enthousiaste aanbeveling!

5぀星のうち5の評䟡

Twee dementieklokken voor mijn moeder

Twee dementieklokken voor mijn moeder gekocht. Een voor in de slaapkamer en een voor in de woonkamer. Ze is bijna 102 en is nog wel eens in de war met de dagen. Ze is heel blij met de klokken. Haar ogen worden minder, maar alles is goed te lezen op de klok.

2026幎6月12日

Poraenco からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat bijzonder om te horen dat de dementieklokken uw moeder helpen met de oriëntatie in de dag en dat zij er zo blij mee is.

Fijn dat de grote en duidelijke weergave ervoor zorgt dat alles goed leesbaar blijft, ook nu haar zicht minder wordt. We hopen dat de klokken haar nog lang comfort, rust en duidelijkheid mogen bieden.

Wij wensen uw moeder veel plezier met de klokken en bedanken u voor het vertrouwen in ons.

5぀星のうち2の評䟡

Heb geen antwoord gekregen op 2 mails.

Heb geen antwoord gekregen op 2 mails.
Heg 4 weken moeten wachten vooraleer mijn bestelling afgeleverd werd
Heb ook niet de bestelling gekregen die ik dacht besteld te hebben.
Wilde de bedtelling cadeau doen aan iemand en was achteraf niet meer nodig.Heb dus nu een overtollig cadeau. Shit

2026幎6月5日

Poraenco からの回答

Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over uw ervaring.

Wij willen wel graag aangeven dat wij uw e-mails hebben beantwoord. Mogelijk zijn onze reacties in uw spam- of ongewenste e-mailmap terechtgekomen. Uiteraard vinden wij het vervelend als onze communicatie u niet heeft bereikt.

Daarnaast betreuren wij de langere levertijd en begrijpen wij dat dit extra teleurstellend was omdat het product als cadeau bedoeld was. Wat betreft het ontvangen product vinden wij het jammer dat dit niet volledig aansloot bij uw verwachtingen.

Mocht u alsnog vragen hebben of samen naar een passende oplossing willen kijken, dan helpen wij u graag verder.

5぀星のうち5の評䟡

Erg tevreden met zowel het product als

Erg tevreden met zowel het product als de service. De digitale fotolijst is eenvoudig in gebruik, heeft een mooi en scherp beeld en maakt het delen van foto’s met familie en vrienden ontzettend gemakkelijk. De levering was snel en alles was netjes verpakt. Ook de klantenservice reageerde vriendelijk en behulpzaam op vragen. Een aanrader voor iedereen die dierbare herinneringen op een moderne manier wil presentere

2026幎6月9日

Poraenco からの回答

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review! Wat geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent met zowel de digitale fotolijst als onze service.

Fijn dat u de fotolijst eenvoudig in gebruik vindt en geniet van de scherpe beeldkwaliteit en de mogelijkheid om gemakkelijk foto's te delen met familie en vrienden. Ook zijn we blij dat de snelle levering, zorgvuldige verpakking en onze klantenservice aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Bedankt voor uw aanbeveling en het vertrouwen in ons. We wensen u nog veel plezier met het delen en beleven van mooie herinneringen!

5぀星のうち5の評䟡

Zeer snelle levering toppie!

2026幎5月31日

Poraenco からの回答

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering. Daar doen we het voor!

Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer.

5぀星のうち5の評䟡

Kreeg een gedeeltelijk defect fotolijst, touchscreen werkte aan twee kanten niet. Balen uiteraard maar klantenservice heeft dit uiteindelijk netjes opgelost. Product verder wel erg mooi en werkt goed met de Frameo app.

2026幎6月3日

Poraenco からの回答

Hartelijk dank voor uw review. Jammer om te horen dat uw fotolijst bij ontvangst een defect aan het touchscreen had. We begrijpen dat dit een teleurstelling was.

Fijn dat onze klantenservice het uiteindelijk naar tevredenheid heeft kunnen oplossen. Daarnaast zijn we blij om te lezen dat u tevreden bent over de fotolijst zelf en de werking van de Frameo-app.

Bedankt voor uw begrip en vertrouwen. We wensen u veel plezier met uw fotolijst!

5぀星のうち5の評䟡

Het is een hele fijne camera

Het is een hele fijne camera, de service is ook helemaal top!

2026幎5月30日

Poraenco からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de camera en onze service. Uw positieve feedback waarderen we enorm en motiveert ons om onze klanten de best mogelijke ervaring te blijven bieden.

Veel plezier met uw camera en we staan graag weer voor u klaar!

5぀星のうち2の評䟡

Artikel besteld

Artikel besteld: zou volgende dag bezorgd worden.
Zonder enige communicatie bleef bezorging uit, na 3 weken kregen we het eindelijk binnen.

2026幎5月13日

Poraenco からの回答

Bedankt voor uw review. Onze oprechte excuses dat de levering aanzienlijk langer heeft geduurd dan aangekondigd en dat u hierover onvoldoende bent geïnformeerd. We begrijpen dat dit erg vervelend is, zeker wanneer u rekent op levering de volgende dag.

We nemen uw feedback serieus en werken eraan om onze communicatie en leveringsprocessen te verbeteren. Fijn dat uw bestelling uiteindelijk is aangekomen, maar we betreuren dat uw ervaring niet aan onze serviceverwachtingen heeft voldaan.

5぀星のうち5の評䟡

Beantwoordt volledig aan wat ik,wou!

Beantwoordt volledig aan wat ik,wou!

2026幎5月11日

Poraenco からの回答

Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles volledig aan je verwachtingen heeft voldaan. We waarderen je feedback enorm en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

5぀星のうち4の評䟡

Prima aan de afspraken gehouden.

Prima aan de afspraken gehouden.

2026幎5月3日

Poraenco からの回答

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen. We waarderen uw vertrouwen en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Alles perfect

Snelle levering, 15" fotolijst ziet er prachtig uit. Frameo werkt top. blij mee

2026幎4月19日

Poraenco からの回答

Bedankt voor uw mooie review! 😊 Fijn om te horen dat de levering snel was en dat u zo tevreden bent met de 15” fotolijst en Frameo. Veel plezier met het delen en bekijken van uw mooiste herinneringen!

Top online winkel !

2026幎4月17日

Poraenco からの回答

Bedankt voor je enthousiaste review! Geweldig om te horen dat je ons als een top online winkel ervaart. Daar doen we het voor! 😊 Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen.

5぀星のうち5の評䟡

Snel telefonisch contact en via een app berichtje goede uitleg over het product met een korte video.

2026幎4月22日

Poraenco からの回答

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je het snelle telefonische contact en de uitleg via de app als prettig hebt ervaren. We vinden het belangrijk om alles duidelijk en persoonlijk toe te lichten, dus goed om te weten dat de video daarbij heeft geholpen. Mocht je nog vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar!

2026幎4月10日

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering. We doen ons best om bestellingen zo snel mogelijk bij onze klanten te krijgen.

5぀星のうち5の評䟡

Goede communicatie toen de levering

Goede communicatie toen de levering iets langer duurde.
De klok werkt goed voor doelgroep.

2026幎4月10日

Poraenco からの回答

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u onze communicatie tijdens de iets langere levertijd als prettig heeft ervaren. We doen ons best om klanten goed op de hoogte te houden, dus het is mooi dat dit gewaardeerd wordt.

Ook geweldig dat de klok goed aansluit bij de doelgroep daar doen we het voor!

5぀星のうち5の評䟡

Makkelijk te bestellen die dementie

Makkelijk te bestellen die dementie kalender/klok. Toen ik een vraag had, werd er per direct gereageerd en mijn vraag beantwoord. Alles naar tevredenheid opgelost!

2026幎4月7日

Poraenco からの回答

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat het bestellen soepel verliep en dat je snel geholpen bent bij je vraag. Daar doen we het voor 😊

We hopen dat de dementie kalender/klok goed bevalt en bijdraagt aan gemak en overzicht. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we natuurlijk graag voor je klaar!

Prima website

Prima website. Bedrijf levert kwaliteit.

2026幎2月10日

Poraenco からの回答

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze website en de kwaliteit van onze producten/diensten. We waarderen uw feedback enorm en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

5぀星のうち5の評䟡

Leuke digitale fotolijstjes voor een goede prijs

Heb twee digitale fotolijstjes, eentje voor hier in huis en eentje bij m'n schoonmoeder. Werkt superleuk om foto's in te kunnen sturen en geeft een helder beeld. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Een van de lijstjes gad onverhoopt een probleem wat snel en sportief is opgelost door de aanbieder

2026幎4月1日

Poraenco からの回答

Bedankt voor het delen van je ervaring! Leuk om te horen dat de digitale fotolijstjes zo goed bevallen, zowel thuis als bij je schoonmoeder 😊 Het is inderdaad een mooie manier om makkelijk foto’s te delen. Fijn ook dat het probleem met één van de lijstjes zo snel en netjes is opgelost dat zegt veel over de service. Bedankt voor je review!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。