レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Postify leverer helt fantastiske plakater og rammer i topkvalitet! Designet er lÊkkert, printet er knivskarpt, og rammerne er virkelig solide og stilrene. Alt kom hurtigt og pÊnt indpakket – man kan v... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Det var virkelig en god oplevelse og ikke mindst kundeservice at handle hos Postify! Jeg bestilte to plakater i ramme, men den ene var stÞdt i kanten under forsendelsen. Samtidig havde jeg fortrudt st... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Postify har ikke bare solgt mig plakater men også givet mig muligheden for helt selv at vÊlge billeder som har gjort jeg kan indrette lige som jeg Þnsker det. 5 store stjerne herfra

5぀星のうち4の評䟡

Jeg kÞbte en plakat og den blev sendt hurtigt og kom hurtigt, sÃ¥ det var jo godt🀩Men trykket pÃ¥ plakaten var ikke helt skarpt.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Lang ventetid på levering

Lang ventetid på levering.
Rammen var defekt.
Sendte billede af den defekte ramme.
Fik hurtig svar, hvor jeg kunne vÊlge at få tilsendt en ny ramme eller kvitteret et belÞb.
Valgte at få kvitteret et belÞb men fik aldrig svar på min mail.
Så det medfÞre at der handler jeg ikke igen.

2026幎3月5日

Meget positiv oplevelse

Meget positiv oplevelse. Hjemmesiden er overskuelig og let at bruge, og jeg oplevede ingen problemer med at bestille.
Resultatet levede fuldt op til mine forventninger 👍🏌 Jeg vil helt sikkert bruge Postify.dk igen – klar anbefaling herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

2026幎2月6日
5぀星のうち2の評䟡

Langsom levering for dyre plakaterne med knap så god kvalitet

Der blev reklameret med “bestil inden x antal timer” og pakken sendes i dag. Jeg bestilte og fik pakken 6 dage efter
. Udover det er plakaterne og isÊr rammerne rigtig dyre. Kvaliteten kunne vÊre bedre for de penge😐

2025幎12月30日
Postify ロゎ

Postify からの回答

Hej Magnus

Tak for din anmeldelse og for at gÞre os opmÊrksomme på din oplevelse.

Vi beklager, at leveringen tog lÊngere tid end forventet. Henover nytÃ¥r har der vÊret ekstra travlt, og med flere helligdage iblandt kan leveringstiden desvÊrre blive forlÊnget – det er vi kede af, hvis det har givet en dÃ¥rlig oplevelse.

Vi er ogsÃ¥ Êrgerlige over at hÞre, at kvaliteten og prisen pÃ¥ plakater og rammer ikke har levet op til dine forventninger. Hvis du er utilfreds med ordren, er du naturligvis altid velkommen til at returnere den – du skal blot kontakte os, sÃ¥ hjÊlper vi dig videre med processen.🙂

Mvh
Sofie fra Postify

Modtag plakaterne ret hurtigt

Modtag plakaterne ret hurtigt, kvaliteten er meget godt. Kan klart anbefales

2026幎1月9日
Postify ロゎ

Postify からの回答

Hej Kajus 😊

Tusind tak for din fine anmeldelse – det er vi rigtig glade for at hÞre!

Dejligt, at du modtog dine plakater hurtigt, og at kvaliteten lever op til dine forventninger. Tak for anbefalingen – det betyder meget for os.

Vi hÃ¥ber, du bliver glad for plakaterne i lang tid fremover ✹

Mvh
Sofie fra Postify