PouchDirect レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Even though our ordered item wasn’t available for promt delivery, we called the customer service and they managed to send us a small amount beforehand for free! That was very helpful and so kind, so t... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Voorafgaand aan de bestelling ben ik nog gebeld met de vraag of ik het juiste product had gekozen als proefbestelling. Een heel attent gesprek waarin duidelijk met jou als klant werd meegedacht. Top!... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

2 orders/leveringen (Biodegradable bags) -> 2x onjuiste zakken geleverd (geen ontluchtings ventiel) -> 2x oplossing gegeven en niet juist uitgevoerd -> daarna geen nieuwe oplossing gegeven...... もっず芋る

䌁業情報

1. 包装甚品店
  2. 包装䌚瀟
  3. 包装機械

圓該䌁業による蚘述

PouchDirect is een internationaal leverancier van hoogwaardige hersluitbare stazakken, koffiezakken, flat bottom zakken, zakken met schenktuit en vele variaties bedrukte zakken voor de food en non-food industrie.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

zeer vlotte afhandeling

zeer vlotte afhandeling, kwalitatief product

2024幎10月25日

Beste Frederiek,

Bedankt voor het achterlaten van deze review, fijn om te horen dat jullie de afhandeling en kwaliteit van onze stazakken kunnen waarderen. We kijken uit naar een prettige samenwerking.

Team PouchDiret

Klantgericht & professioneel

Klantgericht, professioneel, vriendelijk en competative prijzen. Fijn bedrijf om mee te werken!

Bedankt tot op heden!

Dutch Passion Seed Company & Aardachtig Organics

2024幎10月24日

Hi Dave,

Bedankt voor je geweldig mooie review! We waarderen het dat je de moeite hebt genomen op dit bericht voor ons achter te laten. We hopen dat jullie product prachtig uitkomt in de stazakken. We wensen jullie een mooie sales.

Zeer vlotte levering

Zeer vlotte levering

2024幎10月16日

Beste Viviane,

Bedankt voor het achterlaten van de review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de levering van de stazakken. Veel plezier met het verpakken van jullie lekkernijen.

Versturen besteling heel snel

2024幎10月2日

Beste Masho,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de bestelling zo snel is verstuurd en je meteen aan de slag kon met het vullen van de koffiezakken. Goede verkoop gewenst en tot de volgende keer.

5぀星のうち5の評䟡

Keurig op tijd weer geleverd onze

Keurig op tijd weer geleverd onze Westfriese Koffie verpakkingen!

2024幎9月24日

Beste Fabian,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om weer een mooie review voor ons te schrijven. We zijn erg blij dat de zakken zo goed bevallen voor jullie Westfriese Koffie.
We wensen je veel succes met de verkoop. Tot snel

5぀星のうち4の評䟡

Zoals altijd snelle levering

Zoals altijd snelle levering, zelfs van producten in backorder die eigenlijk altijd eerder worden geleverd dan de aangegeven 15 dagen.
De enige kleine verbetering is dat de koffiezakken wel in een wat stevigere verzenddoos mogen worden verpakt. De doos had behoorlijk geleden onder het transport, maar gelukkig was er niks uitgevallen.

2024幎9月27日

Beste Dennis,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling en het vertrouwen dat je in ons stelt. We zijn erg blij te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering, ook van producten die op backorder staan!

Wat betreft je opmerking over de verzenddoos: we waarderen je feedback enorm. Het is natuurlijk belangrijk dat de producten in perfecte staat aankomen. We zullen zeker kijken naar stevigere verpakkingsopties om ervoor te zorgen dat ook de doos beter bestand is tegen het transport. We hebben je ook een mail gestuurd hierover, omdat we onze service altijd willen blijven verbeteren.

We hopen je snel weer te mogen helpen!

Prijs/kwaliteit ok

Prijs/kwaliteit ok, vlotte levering.

2024幎9月23日

Beste Chris,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding en de vlotte levering. Onze klanten blij maken, dat is waar we het voor doen. We kijken er naar uit om je vaker van dienst te zijn!

5぀星のうち5の評䟡

Alles liep snel en vlekkeloos ,doe zo

Alles liep snel en vlekkeloos ,doe zo verder
🀘🀘

2024幎9月16日

Beste Francois,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! We zijn blij te horen dat alles snel en vlekkeloos is verlopen. Jouw enthousiasme motiveert ons om zo door te gaan! Als je in de toekomst nog vragen of verzoeken hebt, laat het ons gerust weten.

5぀星のうち3の評䟡

Bestelling en bezorging

De bestelling is prima gegaan en een snelle service.
Alleen de bezorgdienst had het zomaar ergens in de hal neergezet zonder iets te laten weten.

2024幎9月5日

Beste Heleen,
Bedankt voor het delen van je review, dit waarderen we enorm! We zijn blij om te horen, dat je tevreden bent met onze service! We zullen de DPD erop attenderen dat ze zonder neerzettingstoestemming, niet zomaar een pakketje in de hal kunnen achterlaten. Jouw terugkoppeling hierin helpt, om ook de service bij de DPD te verbeteren. Veel plezier met de verkoop en tot de volgende keer! Team PouchDirect

5぀星のうち5の評䟡

De service van PouchDirect is echt top

De service van PouchDirect is echt top! Laagdrempelig, informeel maar vol van kennis. Linda en haar collega's hebben mij al meerdere keren snel kunnen helpen, ookal ging het om kleine(re) bestellingen. Erg blij mee!!

2024幎9月12日

Beste Nova,

Fijn om te lezen dat je zo blij bent met onze service, dit is erg belangrijk voor ons.
We staan altijd voor je klaar als je vragen hebt en hopen je snel weer terug te zien in onze webshop.

2024幎9月9日

Beste Jessica,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten.
We vinden het erg fijn om te horen dat je je bestelling snel hebt ontvangen.

Zien we je snel weer in onze webshop?

snelle levering

snelle levering, kwaliteitsvolle producten

2024幎9月3日

Beste Philip,

Bedankt voor deze mooie review. We vinden het fijn om te horen dat je onze producten waardeert en dat de levering snel was.

Tot ziens in onze webshop!

5぀星のうち5の評䟡

De bestelling was dezelfde dag

De bestelling was dezelfde dag verzonden!

2024幎9月4日
自発的なレビュヌ

Hallo David,

Bedankt voor je leuke reactie! Top om te horen dat je bestelling met paper feel stazakken snel bij je is aangekomen.

We kijken uit naar je volgende bestelling.

Ruud Salomons
PouchDirect

5぀星のうち5の評䟡

Deze mensen weten van aanpakken

Deze mensen weten van aanpakken. Niettegenstaande mijn bestelling lang op zich laat wachten, door productie problemen, heeft men mij spontaan ingelicht en een alternatief aangeboden. Dit alternatief was op zijn beurt iets te duur (omwille van te kleine oplages), maar men heeft terug een week later mij opnieuw spontaan opgebeld om een creditnota op te maken voor het verschil. Bedankt hiervoor!

2024幎8月26日

Beste Karel,

Bedankt voor je mooie woorden! We waarderen je zeer als klant en daar hoort ook een goede service bij.

Succes met het verpakken van jullie koffie in onze verpakkingen. We kijken weer uit naar het volgende contact.

Ruud Salomons
PouchDirect

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen, klantvriendelijk.

2024幎8月8日

Beste Sandra,

Hartelijk dank voor de 5 sterren review. Leuk om te lezen dat je blij bent met onze klantvriendelijkheid. Hierdoor we het uiteindelijk allemaal voor ;)!
Graag kijken we uit naar ons volgende contact.

5぀星のうち4の評䟡

Perfecte service.

Ik had voor de zekerheid eerst wat staaltjes aangevraagd. Al snel kreeg ik een mailtje met enkele bijkomende vragen over welke zakjes het wel zou gaan. Ze stuurden mij de gewenste zakjes op.
Jammer genoeg was de eerste levering foutief, maar dit werd al onmiddellijkecht gezet. Twee dagen later had ik de gewenste zakjes.

2024幎8月12日

Beste Patrick,

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om een mooie review voor ons te schrijven. We streven er altijd naar om onze service zo goed mogelijk te verlenen, we zijn blij dat het gelukt is!
Fijn dat de samples hebben geholpen aan het vinden van de juiste zakken voor jullie kombucha.

Veel plezier en succes met het verpakken en verkopen van je persoonlijke product. Graag tot ziens op onze website.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。