PouchDirect レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Even though our ordered item wasn’t available for promt delivery, we called the customer service and they managed to send us a small amount beforehand for free! That was very helpful and so kind, so t... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Deze mensen weten van aanpakken. Niettegenstaande mijn bestelling lang op zich laat wachten, door productie problemen, heeft men mij spontaan ingelicht en een alternatief aangeboden. Dit alternatief w... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Voorafgaand aan de bestelling ben ik nog gebeld met de vraag of ik het juiste product had gekozen als proefbestelling. Een heel attent gesprek waarin duidelijk met jou als klant werd meegedacht. Top!... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

2 orders/leveringen (Biodegradable bags) -> 2x onjuiste zakken geleverd (geen ontluchtings ventiel) -> 2x oplossing gegeven en niet juist uitgevoerd -> daarna geen nieuwe oplossing gegeven...... もっず芋る

䌁業情報

1. 包装甚品店
  2. 包装䌚瀟
  3. 包装機械

圓該䌁業による蚘述

PouchDirect is een internationaal leverancier van hoogwaardige hersluitbare stazakken, koffiezakken, flat bottom zakken, zakken met schenktuit en vele variaties bedrukte zakken voor de food en non-food industrie.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

Product bevalt goed

Product bevalt goed, levering is prima.

2023幎2月12日

Beste Vera,

Hartelijk dank voor de bestelling en het achterlaten van deze beoordeling. Hopelijk zien we je snel weer terug op PouchDirect.nl!

Duidelijke website

Duidelijke website. Vriendelijk en deskundig advies n.a.v. vragen.

2023幎1月31日

Beste Bas,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen je onze website duidelijk vindt en dat je tevreden bent over onze hulp wanneer je dit nodig had.
We kijken uit naar je volgende bezoek op onze website!

5぀星のうち5の評䟡

Handige webshop, levering binnen 1 dag.

2023幎1月25日

Beste Daphne,

Hartelijk dank voor het achter laten van deze review. Blij om te horen dat je onze website als handig ervaart. Veel plezier met het verpakken van jullie thee in onze zakken.

5぀星のうち5の評䟡

Zoals ik gewend ben weer een snelle levering.
Ik was niet thuis maar gelukkig hebben mijn buren het aangenomen.
Zodat ik snel verder kon met mijn bestelling maken.
Dank je wel

2023幎1月29日

Beste Brigitte,

Fijn dat je al jaren een tevreden klant bij ons bent en wat super dat je buren het pakket voor je hebben aangenomen!
Bedankt dat je deze positieve ervaring met ons deelt. We kijken uit naar je volgende bestelling bij ons.

Geweldige service

Snelle service, denken graag mee met de behoefte van de klant, scherpe prijzen

2023幎1月30日

Beste Marco,

Bedankt voor je mooie review. We zijn blij dat onze service je bevalt. We zien je als vaste klant graag snel weer terug in onze webshop!

Komt afspraken na

Keurig vriendelijk, snel bedrijf wat goed communiceert en afspraken na komt.

2023幎1月29日

Beste Anja,

Bedankt voor het schrijven van deze review, we zijn blij om te horen dat je onze service op prijs stelt. We kijken er naar uit om je gauw weer te ontmoeten op onze website.

Vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk en behulpzaam klantenservice.
1 telefoontje en wij hadden alle informatie die wij moesten hebben om de juiste bestelling te maken.

Top kwaliteit zakken! wij gaan vaker hier bestellen.

2023幎1月3日

Beste Ivonier,

Hartelijk dank voor het plaatsen van deze mooie review. We waarderen je woorden over onze klantenservice. We helpen je graag!

We kijken dan ook uit naar een mooie samenwerking. Succes en veel plezier met het afvullen en verkopen van de thee en koffiezakken.

5぀星のうち5の評䟡

Fijn contact en snelle levering

Fijn contact en snelle levering. producten zijn top

2022幎11月9日

Beste Susan,

Bedankt voor het plaatsen van de 5 sterren review. Fijn om te horen dat onze service en de zakken voldoen aan de verwachting.
Hopelijk tot gauw op onze website.

Goed geholpen

Goed geholpen , en denken mee aan een oplossing, zodat dat deze op is gelost... dank je wel daarvoor,
Top !!!

Beste Diana,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Fijn om te horen dat we je naar wens hebben kunnen helpen en de juiste oplossing hebben geboden. We streven ernaar dit in de toekomst altijd te blijven doen.

Hopelijk tot gauw op onze website, jullie veel plezier en succes met het afvullen en verkopen van de koffiezakken.

5぀星のうち5の評䟡

Persoonlijk advies en daarna snel

Persoonlijk advies en daarna snel geleverd.

2022幎11月30日

Beste Hans,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen. We streven ernaar om altijd persoonlijk advies te geven, we hopen je daarom ook gauw weer te mogen spreken.

Veel plezier en succes met de koffie verkoop.

Goede kwaliteit snelle verzending

Snelle levering, overzichtelijke site, voorradig en prima geprijsd!

2022幎12月7日

Beste Michel,

Bedankt dat jullie de tijd hebben genomen om deze mooie review te schrijven. We kijken uit naar een prettige samenwerking, tot ziens op onze website.

Heel tevreden!

De medewerkers bij Pouch Direct zijn erg behulpzaam en denken graag mee.

2022幎12月19日

Beste Fanny,

Hartelijk dank voor het achterlaten voor deze review, jij en je fijne team ook bedankt voor het vertrouwen in de afgelopen jaren. We kijken uit naar een blijvende prettige samenwerking.

snelle levering

Beste Sigrid,

Bedankt voor het achterlaten van een review op onze website. Fijn om te horen dat de bezorging in orde was. We hopen de stazakken voor jullie producten ook ;)

We kijken uit naar een langdurige prettige samenwerking.

Snelle verzending en levering

Snelle verzending en levering, het product voldoet aan de verwachting en zal zeker vaker worden besteld.

Beste Mariska,

Bedankt voor de genomen moeite voor deze review. Fijn om te horen dat onze stazakken voldoen aan de verwachting voor jullie producten. Veel succes met de verkoop en hopelijk tot ziens op onze website.

Stipte en correcte levering

Stipte en correcte levering. Prima producten aan scherpe prijzen. Zeer aan te bevelen.

2022幎12月9日

Beste Koen,

Bedankt voor je review op onze bedrijfspagina, we waarderen de genomen moeite. We kijken uit naar een langdurige prettige samenwerking.

Prima service

2022幎11月30日

Beste Peter,

Bedankt voor je review. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service. Dit vinden we erg belangrijk.
We hopen je snel weer in onze webshop te zien.

5぀星のうち4の評䟡

Goed product (maatlepels)

Goed product (maatlepels), snelle levering.
Zoals al eerder geschreven, is de hoeveelheid verpakkingsmateriaal dat gebruikt wordt eenvoudigweg te veel. Hier zou op kosten en materiaal bespaard kunnen worden

2022幎12月1日

Beste Marc,

Hartelijk dank, fijn om te horen dat de maatschepjes naar wens zijn. We kijken uit naar een lange samenwerking en danken je voor je feedback.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。