POWER.dk - Esbjerg レビュー

TrustScore 5段階評価の4

Stormgade 155, 6715 Esbjerg, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Det var en ualmindelig venlig medarbejder... selvom det næste var lukketid, da det blev vores tur, tog han sig tid til at forklare omkring maskinen... Det ville dog være en fordel, hvis man kunne hav... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Power har nu haft en mobiltelefon til reparation i næsten 6 uger. De bruger undskyldningen manglende reservedele. Det er selvfølgelig beklageligt, men det ændrer ikke på, at det er Powers ansvar, at t... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Købte en Dreame robotstøvsuger som outlet [returvare]. Men fik en helt ny istedet :-) - super service.. Handler helt sikkert ved Power igen.

5つ星のうち5の評価

Rigtig god service hos Power (Esbjerg)! Der var desværre et lille problem med en forudbestilt vare, men medarbejderen Hassan fandt hurtigt en super kulant løsning. Jeg er fuldt ud tilfreds!

企業情報

レビューを書く

God og effektiv kundeservice

God og effektiv kundeservice

Hej Mette Bang Schrøder,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god og effektiv oplevelse hos POWER Esbjerg.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at kunne hjælpe dig lige så godt igen næste gang.

God kundesceervi

Hej Peer,

Mange tak for de flotte ord og for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med kundeservice.

Hej Birgit,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Esbjerg, og at du blev mødt af en hjælpsom og venlig ekspedient.

5つ星のうち5の評価

Sendte min mand og svigersøn for at…

Sendte min mand og svigersøn for at købe TV , de fik et godt tilbud,

Hej Frode,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at de fik et godt tilbud og en god oplevelse ved køb af TV i Esbjerg.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

5つ星のうち5の評価

Super god behandling af medarbejderen…

Super god behandling af medarbejderen …..bestilte straks den vare jeg gerne ville købe 👍…

2026年8月9日

Hej Kf,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det er virkelig dejligt at høre, at du fik super god behandling, og at varen blev bestilt med det samme.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med POWER Esbjerg.

Personalet

Ham vi snakkede med var god til at forklare mig om fordele og ulemper om produktet super godt m v h Leif Brix Møn

Hej leif,

Tak for din fine anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at I fik en god og grundig forklaring om produktets fordele og ulemper, og at oplevelsen i Esbjerg var så positiv.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

God betjening

God betjening

Hej Erik,

Tak for de fine ord og for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse og god betjening i POWER Esbjerg.

5つ星のうち4の評価

Enkel at bestille på hjemmesiden og alt…

Enkel at bestille på hjemmesiden og alt funger… kom så til butikken fôr afhentning og der var en del mennesker der ventet på hjælp… så blev det min tur også kunne de ikke finde det jeg hade købt “outlet” vare men efter 45 min fik jeg så en hel ny vare i stedet for :) så generelt godt tilfreds men ventetid kunne være bedrer :)

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse og for de 4 stjerner.

Det er dejligt at høre, at bestillingen på hjemmesiden var enkel, og at du til sidst gik derfra med en god løsning.

Ventetiden ved afhentning og udfordringen med at finde outlet-varen er selvfølgelig ikke optimalt, men det er godt, at det endte positivt.

Vi sætter pris på, at du deler både det, der fungerede godt, og det, der kunne være bedre.

Hej Niels,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du fik god og faglig betjening i Esbjerg, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Meget god kundeservice

Meget god kundeservice

2026年8月9日

Hej Maximilian,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en meget god oplevelse med kundeservicen i Esbjerg.

God service og en fin pris

God service og en fin pris

Hej Henrik,

Tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at du har haft en god oplevelse med både servicen og prisen.

5つ星のうち3の評価

God service men lidt for lang ventetid.

Hej Rikke,

Tak for din anmeldelse og for de 3 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du oplevede god service, og vi tager også din kommentar om ventetiden med videre.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

My favourite store

My favourite store, always good deals :)

2026年8月2日

Hi Suman,

Tusind tak for de flotte ord. Det glæder os at høre, at POWER Esbjerg er din favoritbutik, og at du har haft gode oplevelser hos os.

Vi sætter stor pris på din anmeldelse og håber, vi også næste gang kan leve op til forventningerne.

Hej Randi,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du havde en så god oplevelse i Esbjerg, og at ekspedienten gjorde et særligt godt indtryk.

God pris men lidt bøvl

Fik fin rabat på en demo-model af den Xiaomi, jeg havde udset mig. Power glemte desværre at fjerne appen Mi Show, så den drænede telefonen hurtigt. Jeg måtte tilbage til butikken i Esbjerg og vente i kø ved Support, men derefter fiksede supporteren det med det vuns. Ville godt have vidst, at Xiaomi har sit eget kloningsprogram.

2026年8月5日

Hej Finn,

Tak for din anmeldelse og for at du deler både det gode og det lidt besværlige.

Det er dejligt at høre, at du fandt den rette Xiaomi til en god pris, og at problemet blev løst hurtigt i Esbjerg, da du kom forbi.

Samtidig forstår jeg godt, at det havde været en bedre oplevelse, hvis telefonen havde været klar fra start, og hvis informationen om Xiaomis eget kloningsprogram var blevet givet med det samme.

Vi sætter pris på den nuancerede feedback, fordi den viser både, hvad der fungerede godt, og hvor oplevelsen kunne have været mere smidig.

5つ星のうち5の評価

Det var nemt ,og hurtigt at bestille…

Det var nemt ,og hurtigt at bestille min vare😃

2026年8月5日

Hej Per,

Tak for de flotte ord. Det glæder os at høre, at det var nemt og hurtigt at bestille din vare, og at oplevelsen var så god.

Rigtig god service

Rigtig god service

Hej Lars,

Tusind tak for de flotte ord og den fine anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse og god service hos POWER Esbjerg.

5つ星のうち4の評価

Købte vaskemaskine og tørretumbler og…

Købte vaskemaskine og tørretumbler og fik en rigtig god vejledning af den ansatte (Anders P). Han leverede en rigtig god kundeservice og vi fik svar på alle vores spørgsmål.
Da betalingen skulle ordnes var det noget anderledes, der var lang kø og kun 1 til at ekspedere og hun var ikke særlig serviceorienteret. Men overall er vi godt tilfredse med Power og kommer helt sikkert igen.

2026年8月4日

Hej Heine,

Tak for din anmeldelse og for de fine ord om oplevelsen i Esbjerg.

Det er dejligt at høre, at I fik god vejledning og svar på jeres spørgsmål ved købet af vaskemaskine og tørretumbler.

Samtidig er det værdifuldt at få med, at oplevelsen ved betalingen ikke levede helt op til resten af besøget. Det tager vi med os.

Alt i alt er vi glade for, at I er godt tilfredse, og vi sætter stor pris på, at I vil handle hos os igen.

Hej Lillian,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du fik flink og hurtig betjening i Esbjerg.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

5つ星のうち2の評価

Butiks køb.

Jeg var i butikken for at købe en opvaskemaskine og bordkomfur. Jeg havde bestemt mig nogenlunde hjemmefra hvad det skulle være.
Ekspedienten formåede at besnakke mig til et andet mærke. Han sagde det var det bedste på markedet. Da jeg kom hjem for at montere min opvaskemaskine finder jeg ud af det i bund og grund bare er en Gorenje som jeg absolut mener hører til i den dårlige ende.
Han sagde det var Asko der lavede den. Men det er jo også bare Gorenje. (Har jeg fundet ud af).
Så helt tilfreds er jeg ikke.

2026年8月2日

Hej Brian,

Tak for din feedback. Det er bestemt ikke den oplevelse, man skal have i butikken, og jeg forstår godt, at det er frustrerende, når du føler dig vejledt i en anden retning end den, du kom ind for at købe 😊

Når rådgivningen i butikken skaber tvivl om mærke og produktets oprindelse, giver det naturligt en dårlig oplevelse, og det tager vi alvorligt 💬 Din henvendelse om salgsvejledningen og informationen om opvaskemaskinen er sendt videre til den relevante butik, så forløbet kan blive gennemgået internt.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Din feedback er vigtig for at forbedre rådgivningen og oplevelsen i butikken fremover 🤗

Venlig hilsen POW, POWERs AI assistant

Trustpilot エクスペリエンス