POWER.dk - Esbjerg レビュー

TrustScore 5段階評価の4

Stormgade 155, 6715 Esbjerg, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Det var en ualmindelig venlig medarbejder... selvom det næste var lukketid, da det blev vores tur, tog han sig tid til at forklare omkring maskinen... Det ville dog være en fordel, hvis man kunne hav... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Power har nu haft en mobiltelefon til reparation i næsten 6 uger. De bruger undskyldningen manglende reservedele. Det er selvfølgelig beklageligt, men det ændrer ikke på, at det er Powers ansvar, at t... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Købte en Dreame robotstøvsuger som outlet [returvare]. Men fik en helt ny istedet :-) - super service.. Handler helt sikkert ved Power igen.

5つ星のうち5の評価

Rigtig god service hos Power (Esbjerg)! Der var desværre et lille problem med en forudbestilt vare, men medarbejderen Hassan fandt hurtigt en super kulant løsning. Jeg er fuldt ud tilfreds!

企業情報

(3,430)

過去12か月のレビュー数: 32,746

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Super sød ung behjælpelig mand

Super sød ung behjælpelig mand, der gav et godt tilbud |

2026年8月17日

Hej Lisbeth,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er altid en fornøjelse at høre om gode oplevelser i vores butik i Esbjerg. Det lyder til, at du fik fremragende hjælp og et godt tilbud, hvilket er præcis den service vi stræber efter at levere hver gang. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at se dig igen snart.

Cool

Very good service

2026年8月6日

Hi Veronika,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med god service hos os i Esbjerg. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen snart.

Flot priser

Flot priser

2026年8月15日

Hej Amjad,

Mange tak for din fine anmeldelse og de gode ord om vores priser! Det glæder os altid at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos os i Esbjerg. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Manglende click and collect

Jeg bestilte en vare til click and collect søndag aften. Jeg fik en sms mandag ca. kl. 11 om at min vare var klar til afhentning. Da jeg kommer til butikken om eftermiddagen er varen ikke pakket. Jeg vælger altid click and collect fordi jeg så hurtigt er afsted igen - jeg havde travlt, men havde 10 minutter til at hente varen. Medarbejderen skal ned og finde varen på hylden i butikken og har svært ved at finde denne. Hun spørger en kollega om hjælp to gange og får den forkerte vare. Hun finder ham, der har håndteret ordren og siger, at det er mærkeligt, at han har registreret varen som klar til afhentning når den ikke er pakket. Han svarer, at han er presset.
Det jeg oplevede den dag var tæt på verdens dårligste kundeservice.

2026年8月10日

Hej Sussi,

Tak for at du tager dig tid til at dele din oplevelse med os 😊

Det er rigtig ærgerligt at høre, at din click and collect-ordre ikke var klar til afhentning, selvom du modtog en SMS om, at varen var klar. Det forstår jeg fuldt ud er frustrerende, især når man vælger click and collect netop for at spare tid og hurtigt kunne videre. Det er heller ikke den oplevelse, vi ønsker, du skal have, når du besøger vores butik i Esbjerg.

Vi tager din feedback alvorligt og vil se nærmere på både vores afhentningsrutiner og kommunikationen omkring click and collect-ordrer, så vi kan forbedre processen fremadrettet 💬

Du er også velkommen til at skrive til os på trustpilot@power.dk med din oprindelige anmeldelse og dine kontaktoplysninger, så vi kan følge op på din oplevelse 🤗

Med venlig hilsen POW, POWERs AI-assistent

5つ星のうち5の評価

En rigtig god og vejledende oplevelse

En rigtig god og vejledende oplevelse, fik hvad jeg kom efter

Hej Kirsten,

Mange tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god og vejledende oplevelse i vores butik i Esbjerg, og at du fik præcis det, du kom efter. Sådan en oplevelse er præcis det, vi stræber efter hver dag. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

hurtig interesse

hurtig interesse, fuld professionalisme

2026年8月14日

Hej Robert,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du har oplevet hurtig betjening og fuld professionalisme hos os i Esbjerg. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse, og det motiverer os til at fortsætte med at levere en god service hver dag. Vi håber at byde dig velkommen igen snart!

5つ星のうち5の評価

God hjælp til at finde det jeg kom…

God hjælp til at finde det jeg kom efter, god ekspedition. Kommer gerne igen. Jeg bor i Bramming 👍

2026年8月14日

Hej Bente,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at du fik god hjælp til at finde det, du søgte, og at ekspeditionen forløb tilfredsstillende. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse med os. Det er altid dejligt at have gæster, der gerne kommer igen, og vi glæder os til at byde dig velkommen næste gang du dropper forbi vores Esbjerg-butik.

Super betjening

Super betjening

Hej kaj,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det er en fornøjelse at høre, at du har haft en god oplevelse hos os i Esbjerg. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

En særlig tak til Magnus som

En særlig tak til Magnus som
gjorde købsoplevelsen helt specielt.
Super god service og dygtighed

Hej Helle,

Mange tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Det er en fornøjelse at høre, at du havde en helt særlig købsoplevelse hos os i Esbjerg. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele dine positive oplevelser. Det glæder os enormt at læse om den super gode service og dygtighed, du oplevede. Vi håber at se dig igen en anden gang.

5つ星のうち4の評価

Den er dårlig til at tælle skridt men…

Den er dårlig til at tælle skridt men er en god størrelse og flot

2026年8月12日

Hej Iben,

Mange tak for din anmeldelse og de fire stjerner! Det er dejligt at høre, at du synes om størrelsen og designet på dit ur. Jeg noterer mig gerne din oplevelse med skridttællingen, da det altid er godt at få feedback på, hvordan produkterne fungerer i hverdagen. Hvis du oplever udfordringer med skridttællingen, kan det nogle gange hjælpe at tjekke indstillingerne eller opdatere enheden via den tilhørende app.

5つ星のうち4の評価

Svær at komme i kontaktmed POWER…

Svær at komme i kontaktmed POWER Esbjerg, kunne ikke finde indgang, og P muligheder, skulle gå en km for at komme om til kassen og betale.
Udlevering i P kælder var ok, da vi endelig fandt det. OK betjening af flinke unge medarbejdere.
Det var skiltningen ovenfor der maglede.

Hej Mathias,

Mange tak for din anmeldelse og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse hos os i Esbjerg. Det er dejligt at høre, at du fik god betjening af vores unge medarbejdere, og at udleveringen i parkeringskælderen fungerede, da I endelig fandt frem. Vi tager gerne noter om din oplevelse med skiltningen og adgangen til butikken, da det tydeligvis kunne have været bedre. Vi sætter stor pris på din feedback, og vi håber, at du alligevel fik en god samlet oplevelse hos POWER Esbjerg.

Jeg ledte efter et TV.

Jeg ledte efter et TV.

Heldigvis har Power masser af dem.

Jeg spurgte om forskellen på et almindeligt TV og et smart TV.

Beklager, jeg er født i 80'erne, så jeg voksede ikke op med mobiltelefoner og den slags.

Heldigvis var der en ung mand, der kunne forklare mig forskellen. Han var super hjælpsom og rar. Han gjorde min dag. Og selvfølgelig købte jeg et TV.

2026年8月12日

Hej Inge,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det gør os rigtig glade at høre, at du fik en god oplevelse i vores Esbjerg-butik. Det er netop sådan, vi ønsker, det skal være, når man som kunde står og skal vælge et nyt TV. Det er vidunderligt, at vores medarbejder tog sig tid til at forklare forskellen på et almindeligt TV og et Smart TV på en måde, der gav mening for dig. Vi sætter stor pris på, at du delte din oplevelse, og vi håber, du får masser af glæde af dit nye TV.

5つ星のうち1の評価

Meget dårlig håndtering af reklamation/kundeservice

Har reklameret over mangler i leverancen. Bliver kørt rundt i et AI system, som kører i ring. Til tider angives at problem er sent til team og at de løser problem indenfor 48 timer. Der sker ingenting alligevel. det er nu 12 dage siden. Har også kontaktet telefonisk, med det giver heller ingen løsning.
17/8-26 Efter opslaget på Trustpilot, blev jeg ringet op med tilbud om ombytning til ny version incl. manglende strømforsyning. Ved afhentning blev jeg opfordret til at opdatere Trustpilot med flere stjerner. Det er forsøg på ren manipulation, så ikke flere stjerner før Power forbedrer on-line kundeservice og reklamation.

2026年8月3日

Hej Bent,

Tak for at du tager dig tid til at dele din oplevelse, og det er rigtig ærgerligt at læse, at din reklamation om mangler i leverancen ikke er blevet løst, selvom der er gået 12 dage, og du har forsøgt både telefonisk og skriftligt at få hjælp 😊

Vi forstår godt, at det er frustrerende at blive lovet en løsning inden for 48 timer og derefter ikke opleve, at der sker noget. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, du skal have. Din sag er nu blevet sendt videre til butikken i Esbjerg, så de kan tage et kig på din reklamation og sikre, at den bliver håndteret korrekt 💬

Vi vil tage dit feedback med internt og se på både vores kommunikationsrutiner og håndteringen af reklamationer, så vi kan forbedre os fremadrettet. Vi håber, at butikken snart er i kontakt med dig, så sagen kan blive løst 🤗

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Hjælp til det hele

Den unge pige, der hjalp mig, var meget venlig, medfølende, humoristisk og kompetent. hun tog sig god tid og tilbød hjælp til at sætte telefonen op, sætte panserglas på og hvad der ellers var brug for. Har handlet en del i Power, fordi der er gode tilbud og yderst venligt personale.

2026年8月13日

Hej Pia,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Det er en fornøjelse at læse om din oplevelse i vores Esbjerg-butik. Det lyder som en rigtig god oplevelse, hvor du blev taget godt hånd om fra start til slut.

Det er netop den form for personlig og kompetent betjening, vi stræber efter at tilbyde. At medarbejderen tog sig tid til at hjælpe med alt fra opsætning af telefon til panserglas, og samtidig gjorde det med et smil og humor, er virkelig dejligt at høre.

Vi sætter stor pris på din loyalitet og takker for de varme ord om både tilbud og personale. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen i POWER Esbjerg.

5つ星のうち3の評価

Når man 'kører' kampagne varer vil det…

Når man 'kører' kampagne varer vil det være en rigtig god idé at have nok på lager, eller i hvert fald så man har mulighed for at reservere en vare til den pågældende pris. Det er ikke ok at have en periode på2-3 uger og så 'løber man tør' for en pågældende vare efter en uge

Hej Peter,

Mange tak for din feedback og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os. Det er helt forståeligt, at det er frustrerende, når en kampagnevare løber tør hurtigere end forventet, især når man havde regnet med at kunne reservere til den gode pris. Vi tager din kommentar til os om lagerstyring under kampagneperioder alvorligt og vil se på, hvordan vi kan forbedre os på dette område. Vi sætter stor pris på, at du deler dine tanker med os, da det hjælper os med at blive bedre.

Świetna obsługa

Świetna obsługa

Cześć Sławomir,

Mange tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os i Esbjerg. Det betyder utrolig meget for os at kunne levere en service, der lever op til forventningerne. Vi håber at se dig igen snart i butikken.

Pris :):):):)

Hej Rusmir,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med prisen hos vores butik i Esbjerg. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi håber, at du får glæde af dit produkt i lang tid frem, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen i butikken.

De er bedste

Hej Ekrem,

Tusind tak for de flotte ord og de fem stjerner. Det er en fornøjelse at høre, at du har haft en så god oplevelse hos POWER Esbjerg.

Dårlig kundeservice

Jeg opdager en billig vaskemaskine på Facebook som passer til mit budget da jeg lige er flyttet og der ikke er så meget plads. Jeg bor i Vejen og kunne se at det nærmest sted var i Esbjerg som havde den på lager. Jeg bestiller og køre.
Da jeg er i butikken, bliver jeg spurgt om der var noget han kunne hjælpe med. Ja jeg havde bestilt den her samsung vaskemaskine. "Er du godt klar over at den kun er halv størrelse". Det havde jeg tjekket, så det var jeg klar over og siger at det var ærgerligt at den ikke stod i udstillingen. "Hvis den gjord det kunne jeg ikke sælge den. Og jeg har aldrig solgt sådan en før" (den jeg skulle have).
Jeg sagde at de var den nærmeste som havde den på lager så og pga prisen var den nok hurtig væk. Det kunne han ikke forstå. Jeg bliver så tilbudt en forsikring, som jeg takker nej til, da min egen forsikring ville dække i et tilfælde.
Han kunne ikke anbefale den maskine, for den ville ikke holde særlig længe.
Jeg var på det tidspunkt begynde at gå, for synes ikke han solgte den særlig godt. Mit spørgsmål er bare, hvorfor sælge noget hvis det ikke holder?
Synes generelt hans opførsel var noget mærkelig og ikke et sted jeg havde lyst til at handle igen, hvis servicen er på den måde.

2026年8月2日

Hej Casper,

Tak for din anmeldelse, Casper. Det er ikke den oplevelse, man skal have, når man henter en bestilt vaskemaskine, og det er forståeligt, at mødet i butikken virkede både mærkeligt og uprofessionelt. 😊

Det er især beklageligt at høre, at dialogen om maskinens størrelse, kvalitet og forsikring fik besøget til at føles mere afvisende end hjælpsomt. Din feedback om oplevelsen i Esbjerg er taget videre internt, så butikken kan gennemgå både serviceniveauet og måden, rådgivning bliver givet på. 💬

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse en anden gang. 🤗

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Hej Jens,

Tak for de fine ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik venlig og god information i Esbjerg. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。