POWER.dk - Haderslev レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

Nordhavnsvej 2, 6100 Haderslev, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg oplever at Power er villige til at lave en fornuftig handel for begge parter. I højere grad end andre udbydere af elektronik på markedet. Købte et TV onsdag den 15.07. til en pris som jeg synes... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Beste service nogensinde i en powerbutik. Købte kogeplade og ovn og fik en rigtig god pris og grundig gennemgang. Han gav sig god tid og vi følte os mødt. Ikke mindst næste dag dag vi måtte købe en ny... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Dette har intet med Power Haderslev at gøre. Det omhandler Power generelt. Total misvisende produktbeskrivelse og billeder af en aircondition. Der står intet under produktbeskrivelse/specifikation... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi var først i Kolding det var til at lukke op og skide i så var vi Haderslev ders kundeservice var bare heldt i top så der handle vi

企業情報

(2,030)

過去12か月のレビュー数: 33,943

レビューを書く

5つ星のうち2の評価

deres internet var gået ned

deres internet var gået ned. i en internet forretning ??

2026年5月22日

Hej Jørgen

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse i butikken.

Jeg kan godt forstå din frustration over, at tekniske problemer som nedbrud på internetforbindelsen har påvirket dit besøg – især i en butik, hvor netop det spiller en central rolle i den daglige drift.

Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og jeg forstår godt, at det har været både besværligt og irriterende.

Din feedback bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre driftsstabilitet og kundeoplevelsen i butikkerne.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

5つ星のうち4の評価

Hurtig levering men mangler instruktion…

Hurtig levering men mangler instruktion af hvordan man indstiller indstiller den.

2026年5月18日

Hej Elsabet,

Tak for anmeldelsen. Det er dejligt at høre, at leveringen var hurtig.

Hvis du mangler vejledning til opsætning og indstilling, kan du som regel finde en digital brugervejledning under “Produktvejledning” på produktsiden. Der står typisk både opsætning, funktioner og fejlfinding.

Hvis du vil, kan du også skrive den præcise model her, så kan jeg hjælpe dig med næste skridt.

5つ星のうち5の評価

Flink og behagelig medarbejder som en…

Flink og behagelig medarbejder som en ydede en god service

2026年5月20日

Hej Marion,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik en flink og behagelig oplevelse og god service i Haderslev.

Det kan gøres bedre!

En halv time efter online bestillingen, fik jeg en mail om at min reservation nu var klar til afhentning!
Næste formiddag ville jeg så afhente mine vare! - Men der var ingen reservation klar til mig!!-Den skulle så først findes!!
Jeg behøvede jo ikke en reservation! - de fandt først varen frem da jeg var der fysisk !!

2026年5月21日

Hej der,

Tak for din anmeldelse og for den konkrete beskrivelse.

Det er godt, at du hurtigt fik besked om, at reservationen var klar, men oplevelsen i butikken lyder unødigt besværlig, når varen først skulle findes frem ved afhentning.

Det er bestemt feedback, der peger på, at afhentningsforløbet kan fungere bedre i praksis.

Hvis du ønsker hjælp videre med den konkrete oplevelse, er du velkommen til at skrive til [kundeservice@power.dk](mailto:kundeservice@power.dk).

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Hej Kaj,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var så god, og at hjælpen blev oplevet som både flink og kompetent.

Super god sælger

2026年5月17日

Hej Susanne,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var så god.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

5つ星のうち5の評価

Fin service, altid i godt humør, intet bliver ikke gjort halvt.

Det var bare alle tiders service forsøgt at redde min telefon, det er også gået fint indtil videre. Den fungerer bare ikke efter hensigten, jeg mangler bl.a. screenshots.
Og så har man igen trukket noget de mener jeg har modtaget igen. Men ellers er jeg godt tilfreds med servicen.

2026年5月6日

Hej Rasmussen,

Tak for den flotte anmeldelse og for de pæne ord om servicen i Haderslev. Det er virkelig dejligt at læse.

Det er også godt at høre, at der blev gjort et godt forsøg på at redde telefonen.

Når der samtidig mangler funktioner som screenshots, og du også nævner en opkrævning, vil det være en god idé at kontakte kundeservice direkte, så de kan se nærmere på det konkrete forløb og hjælpe videre.

Alt OK med betjening

Alt OK med betjening

Hej Irene,

Tak for anmeldelsen.

Det er dejligt at høre, at alt var OK med betjeningen.

Hej Maho,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var høflig, hurtig og forståelig. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Service i top

2026年5月19日
自発的なレビュー

Hej Lars,

Mange tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse i Haderslev, og at servicen var i top.

5つ星のうち4の評価

Jeg har netop købt mit Garmin Fenix 7x…

Jeg har netop købt mit Garmin Fenix 7x pro. Solar ur, som jeg var så heldig at få til en rigtig god pris, og jeg har allerede fået en rigtig god fornemmelse af købsoplevelsen. Bestillingen var let, og jeg ser frem til at modtage uret den 26. maj.

2026年5月19日

Hej Michael,

Det er dejligt at høre, at købsoplevelsen har været god, og at bestillingen var let.

Tak for den flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi håber, at du bliver rigtig glad for uret, når du modtager det.

Hej Steffen,

Det er dejligt at høre, at Click & Collect fungerede godt, og at oplevelsen levede op til forventningerne.

Tak fordi du tog dig tid til at dele den positive feedback. Det sætter vi stor pris på.

God betjening

God betjening

2026年5月14日

Hej Birthe,

Mange tak for de fine ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at betjeningen levede op til forventningerne.

5つ星のうち4の評価

Søde unge mennesker som var meget…

Søde unge mennesker som var meget hjælpsomme 🤗

2026年5月12日

Hej Anette,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var så god, og at hjælpen gjorde en forskel.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

2026年5月13日

Hej Lisbeth,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

god betjening

Hej Egon,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at betjeningen levede op til forventningerne.

Godt hjælp

Godt hjælp, billig varer

Hej LASZLO,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at hjælpen var god, og at varerne levede op til forventningerne.

Go Services

Go Services

2026年5月8日

Hi Tommy,

Tak for din vurdering! Vi sætter stor pris på de 5 stjerner og på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med POWER Haderslev.

Det er dejligt at se, at du har haft en god oplevelse med Go Services og din ordre Web-227152139.

Lynhurtig ekspedition og hjælp

Lynhurtig ekspedition og hjælp. God forklaring undervejs og minimalt pres for at købe mere end det jeg kom for

2026年5月10日

Hej Rasmus,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik hurtig hjælp, en god forklaring undervejs og en behagelig oplevelse uden unødigt pres.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

5つ星のうち3の評価

Jeg gider simpelthen ikke anmelde Power…

Jeg gider simpelthen ikke anmelde Power og gentagne beskeder/mails om at give stjerner. Jeg købte for småpenge. Det er noget plat...

2026年5月10日

Hej Karin,

Det forstår jeg godt, og tak for den ærlige tilbagemelding.

Det skal selvfølgelig ikke føles som noget, der bliver ved og ved efter et lille køb.

Vi tager din feedback med videre, for den slags henvendelser skal gerne opleves mere passende.

Tak fordi du gjorde opmærksom på det.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。