Jeg oplever at Power er villige til at lave en fornuftig handel for begge parter. I højere grad end andre udbydere af elektronik på markedet. Købte et TV onsdag den 15.07. til en pris som jeg synes... もっと見る
企業が回答しました
Beste service nogensinde i en powerbutik. Købte kogeplade og ovn og fik en rigtig god pris og grundig gennemgang. Han gav sig god tid og vi følte os mødt. Ikke mindst næste dag dag vi måtte købe en ny... もっと見る
企業が回答しました
Dette har intet med Power Haderslev at gøre. Det omhandler Power generelt. Total misvisende produktbeskrivelse og billeder af en aircondition. Der står intet under produktbeskrivelse/specifikation... もっと見る
企業が回答しました
Vi var først i Kolding det var til at lukke op og skide i så var vi Haderslev ders kundeservice var bare heldt i top så der handle vi
Nordhavnsvej 2, 6100, Haderslev, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super flink ekspedient ,
Meget omhyggelig med at fortælle om rabatordninger, uden at presse på

POWER.dk - Haderslev からの回答
Blev betjent af en kompetent og venlig medarbejder. Tog sig god tid selvom fyraften nærmede sig.

POWER.dk - Haderslev からの回答
Hvis ekspeditricen havde været sød og smilende havde det givet 5 stjerner. Hun virkede sur, ikke særlig serviceminded, ingen smil, nærmest irriteret over at jeg kun havde fået en mail, hvor der stod “klar til afhentning” og ikke en sms.
Derfor kunne hun ikke med sikkerhed sige, om vare var ankommet, hvilket den heldigvis var.
Ellers et godt sted at handle

POWER.dk - Haderslev からの回答
Er rigtig glad for at der er kommet en power i den by jeg bor i, så man ikke skal til en anden by.
Som altid når jeg/vi er i power, så er der altid glade, smilende imødekommende og hjælpsomme sælger som kommer hen for at hjælpe sine kunder.

POWER.dk - Haderslev からの回答
Virkeligt dårligt click and collect system. Dårlig oplevelse, personalet kan ikke finde ud af det. Vil anbefale at handle ved en rigtig netbutik som har styr på deres lager.

POWER.dk - Haderslev からの回答
Svær at finde en kompetent medarbejder.
Irriterende forsøg på at sælge OkStrøm .
For høj pris på det jeg fik købt.

POWER.dk - Haderslev からの回答
God og kompetent rådgivning.
Okay pris. Måtte dog hente varen i en anden af deres butikker, da den var udsolgt. Ellers god oplevelse.

POWER.dk - Haderslev からの回答
Jeg havde brug for support, og jeg må sige, at det var professionelt. Tak, mine bedste anbefalinger til kompetente, meget imødekommende og hjælpsomme ansatte.

POWER.dk - Haderslev からの回答
Silas gjorde et godt stykke arbejde og han var i mødekommen og flink

POWER.dk - Haderslev からの回答
Ja, men jeg fik hurtigt den hjælp, jeg skulle bruge og de var søde, da jeg måtte indrømme, at jeg havde skældt ud på et forkert grundlag, da jeg troede, der manglede noget i pakken. - Jeg havde ikke set ordentligt efter. et lille pip måske fordi der ikke er en brugsanvisning på dansk i pakken, men vist norsk. Men jeg bruger så den, der er "på nettet"

POWER.dk - Haderslev からの回答
Efter en del problemer med at aflevere brugt tlf i bytte med en ny- gik det ok herfra - kan anbefale at du handler her- dygtig kompetent chef / leder/ ansat og ny medarbejder der gjorde sit bedste for mig

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。