POWER.dk - Holstebro レビュー

TrustScore 5段階評価の4

Nyholmvej 6, 7500 Holstebro, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Vi købte en vaskemaskine til 4.444 kr., som var sat ned fra omkring 10.000 kr., så umiddelbart var det jo et rigtig godt tilbud. Desværre opstod der efterfølgende en del bøvl, som er lidt for omfatten... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Zenz ovn med 4 støbejerns varmeplader. God billig og meget funktionel,flot design. Den har alt hvad vi behøver Vi glæder os til at lave mange gourmet middage på den, ligeledes bage lækkert 🍞. Bl... もっと見る

5つ星のうち5の評価

God service, sød personale. Er en lille smule utilfreds at de solgte en extra varer der ikke var brug for. Da den allerede var indeholdt i produktet der blev købt. Har været inde i power og tilbag... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Fine produkter til fornuftige priser. Men sælgerne vil meget gerne prøve at sælge dig flere ting. Selvom at man gentagene gange siger, at man gerne vil betale og komme hjem med sine produkter.

企業情報

(2,600)

過去12か月のレビュー数: 33,943

レビューを書く

Fin/dog med et men

Fin, service inde i butik. Hjalp os med det samme. Skulle dog diskutere lidt da vi kom til kasse om at ændre et telefon nr i kunde klub. Og så var prisen ikke rigtig. Men vi fik den til den aftalte pris, som stod på skiltet.

2026年7月12日

Hej Bo,

Tak for din anmeldelse og for de 4 stjerner.

Det er dejligt at høre, at I fik hurtig hjælp i butikken, og at prisen til sidst blev rettet til den aftalte pris på skiltet.

Samtidig er det godt, at du nævner oplevelsen ved kassen, hvor det trak lidt ud med ændringen af telefonnummeret i kundeklubben. Det tager vi med os.

5つ星のうち5の評価

God service, sød personale.

Har været inde i power og tilbage leveret varen uden problemer og fået penge tilbage

2026年7月10日

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om servicen og personalet i Holstebro.

Det er samtidig ærgerligt at høre, at du fik en ekstra vare med, som du ikke havde brug for, fordi den allerede fulgte med produktet. Hvis du ønsker hjælp med den del, kan du kontakte kundeservice på [kundeservice@power.dk](mailto:kundeservice@power.dk) eller via [kontaktformularen](https://www.power.dk/kundeservice/kontakt-os/), så kan de se nærmere på sagen.

havde en god oplevelse og en god service

havde en god oplevelse og en god service

2026年7月9日

Hej Gitte,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner. Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen og servicen i Holstebro var god.

God service i support!

Vi har fået meget god og hjælpsom service af Frederik i support.

2026年7月9日
自発的なレビュー

Hej marie,

Tusind tak for de flotte ord og for at dele din oplevelse fra Holstebro.

Det er dejligt at høre, at I har fået god og hjælpsom service i supporten. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

5つ星のうち2の評価

Vældig meget bøvl ved kassen

Vældig meget bøvl ved kassen, ved køb af et outlet TV! Forkert prissætning fordi jeg ikke købte online, men hvem køber et TV uden at have set det! Sælgeren gjorde så efterfølgende at prisen blev rigtig, men stadig blå blå blå ved kassen, så returnerede dagen efter uden så meget bøvl

2026年7月6日

Hej Henning,

Tak for din anmeldelse. Det er ikke en god oplevelse, når et køb af et outlet-TV ender med forkert prissætning og unødigt bøvl ved kassen, selv efter at prisen blev rettet 😊

Din feedback om både prisforvirringen og forløbet i butikken i Holstebro er taget videre internt, så de relevante rutiner omkring prissætning og ekspedition kan blive gennemgået 💬

Det er dog godt at høre, at returneringen dagen efter forløb mere enkelt. Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på oplevelsen, og vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse en anden gang 🤗

Super

Super god service

2026年7月5日

Hej Hanne,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Det er en fornøjelse at høre, at du har haft en super god oplevelse hos POWER Holstebro.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Hej Henriette,

Tak for de flotte ord. Det glæder os at høre, at du havde en hyggelig oplevelse og mødte kompetent vejledning i Holstebro.

Hej Vibeke,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Holstebro, og at du mødte en dygtig og behjælpelig sælger. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

God oplevelse

God menneske. Han har hjulpet mig med min indkøbe og han tilbyder noget produkter. Han har god forståelse af produkterne og var hurtig nok til at finde information på arbejdscomputer i butikken. Samme med en god tone og klar til at tage hånd om mine behov. Tilfredse!

2026年6月21日

Hej der,

Tak for den flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse fra Holstebro.

Det er dejligt at høre, at du fik god hjælp, tydelig vejledning og en god oplevelse i butikken. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver den gode tone, produktkendskabet og hjælpen med at finde den rigtige løsning.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive det.

Hurtigt og god betjening

god betjening

Hej Bendt,

Tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at du fik hurtig og god betjening i Holstebro. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Venlig personale i butikken

Venlighed service i hele butikken

Hej Lisbeth,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Holstebro, og at både venlighed og service gjorde et positivt indtryk i hele butikken.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

5つ星のうち5の評価

Super flink medarbejder som ydede en…

Super flink medarbejder som ydede en perfekt service

2026年6月28日

Hej Bent,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er skønt at høre, at du fik perfekt service og blev mødt af en super flink medarbejder i Holstebro. Den slags feedback betyder meget.

5つ星のうち5の評価

God vejledning ved køb af nyt TV.

God vejledning ved køb af nyt TV.
Venlig og høflig service.

Hej Hans,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du fik god vejledning ved køb af nyt TV, og at servicen blev oplevet som venlig og høflig.

5つ星のうち3の評価

Jeg have købt en vare online til Click…

Jeg have købt en vare online til Click & Collect i butikken men da jeg kom for at hente den kunne butikken ikke finde varen og måtte konkludere at de nok var kommet til at sælge den til en anden kunde og at alt af tilsvarende varer var udsolgt. Medarbejderen ved kassen var dog løsningsorienteret og fandt en af butikkens egne varer, som jeg fik til samme pris.

2026年6月28日

Hej Louise,

Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt, at varen ikke var klar til afhentning som forventet, men det er godt at høre, at medarbejderen i Holstebro fandt en løsningsorienteret løsning, så du kunne få en tilsvarende vare til samme pris.

Vi sætter pris på, at du både fremhæver udfordringen og den gode hjælp i butikken. Den slags feedback er værdifuld.

Det var mega flinke

Det var mega flinke, god stemning, hygge

2026年6月27日

Hej Sarah,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er skønt at høre, at besøget i Holstebro bød på god stemning, hygge og en rigtig god oplevelse. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Hej Vibeke,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik en sød og kompetent betjening, og at du havde en god oplevelse i Holstebro. Den slags feedback betyder meget for os.

5つ星のうち5の評価

Den er meget god og den køre helt…

Den er meget god og den køre helt fantastisk

2026年6月23日

Hej Mille,

Tusind tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at den er meget god og kører helt fantastisk.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

5つ星のうち5の評価

Mega stor service hos personalet

Mega stor service hos personalet - derfor vælger vi ofte Power

2026年6月25日

Hej Christina,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Det er virkelig dejligt at høre, at servicen i Holstebro har gjort så godt et indtryk, og at det er en af grundene til, at I ofte vælger POWER. Den slags feedback betyder meget.

5つ星のうち5の評価

Fik god tilbud på en pakke med cover og…

Fik god tilbud på en pakke med cover og panser glass, samt montering. Så er meget tilfreds.

2026年6月25日

Hej Misha,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik en god pakke med cover, panserglas og montering, og at du er meget tilfreds med oplevelsen i Holstebro.

5つ星のうち5の評価

God ovn til prisen, super levering !!!

Zenz ovn med 4 støbejerns varmeplader.
God billig og meget funktionel,flot design.
Den har alt hvad vi behøver
Blev leveret og monteret af 2 flinke og kompetente montører.
De kom til aftalt tid, tog endda den gamle ovn med, super service ⭐⭐⭐

2026年6月24日

Hej Finn,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det er skønt at høre, at ovnen lever op til forventningerne, og at både levering, montering og afhentning af den gamle ovn gik så godt.

Det lyder som en rigtig god oplevelse hele vejen igennem, og vi håber, den kommer til at danne rammen om mange gode middage og masser af lækkert bagværk.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。