POWER.dk - Kolding レビュー

TrustScore 5段階評価の4

Vejlevej 257C, 6000 Kolding, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Jeg syntes at handle i butikken var fin. Men at stå og vente i 40 min. Ved udlevering måske var der det trak lidt ned jeg skulle hente en fryseskab i power i Kolding og vi endte med at stå 9 man og ve... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Dejlig hurtig leveringstid, dog ved man ikke når der står er afsendt fra lager, om det er lager i Danmark eller om varen er på vej fra syd Europa 😏 men det gik hurtigt…

5つ星のうち5の評価

Power, Kolding: Lasse J. gav god, grundig og brugbar information om varen og var samtidig super venlig og professionel. Fremover kører jeg gerne fra Horsens til Kolding, hvis jeg vil købe noget i Pow... もっと見る

企業情報

過去12か月のレビュー数: 32,819

レビューを書く

5つ星のうち4の評価

Det var en ok oplevelse

Det var en ok oplevelse. dog måtte vi ringe for at få oplyst, hvor lang vores ordre var nået. Og da vi endelig skulle have besked var der problemer med jeres IT system.

2026年7月4日

Hej Irene,

Tak for din anmeldelse og for at du deler oplevelsen.

Det er godt at høre, at det samlet set var en ok oplevelse, men det er selvfølgelig ikke optimalt, at I selv måtte ringe for at få en status på ordren, og at der samtidig var udfordringer med IT-systemet.

Vi sætter pris på den slags feedback, fordi den tydeligt viser, hvor oplevelsen kan blive bedre.

5つ星のうち5の評価

Rigtig god service og rigtig god…

Rigtig god service og rigtig god information indtil varen blev udleveret.

2026年7月3日

Hej Tanja,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du oplevede rigtig god service og god information hele vejen frem til udleveringen.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Min oplevelse hos POWER Kolding

Min oplevelse hos POWER Kolding

Jeg besøgte POWER Kolding for at hente en mobiltelefon, men oplevelsen var meget skuffende.

Der var 8-10 kunder i kø, og der var kun én medarbejder ved skranken. I stedet for at betjene de ventende kunder brugte medarbejderen omkring 20 minutter på at stå og snakke, grine og hygge sig med en anden person på et andet sprog end dansk. Ifølge kunden foran mig havde de allerede stået sådan i mindst 10 minutter, før jeg kom.

Jeg forstår ikke, hvorfor der ikke blev kaldt på flere medarbejdere, når køen var så lang. Det burde være en selvfølge at prioritere kunderne frem for privat snak.

Et ældre ægtepar bemærkede også situationen. Efter omkring 20 minutters ventetid sagde jeg, at nu måtte det være nok, og at medarbejderen burde passe sit arbejde. Jeg forventer også, at der tales dansk i kundebetjeningen, så alle kunder kan følge med.

Min kritik handler om den manglende professionalisme og den meget dårlige kundeservice. Når der står 8-10 kunder og venter, forventer jeg, at man betjener kunderne eller tilkalder flere medarbejdere i stedet for at lade køen vokse.

Det var en så dårlig oplevelse, at jeg ikke har tænkt mig at handle i POWER Kolding igen.

2026年7月2日

Hej kunde,

Tak fordi du deler din oplevelse. Det er bestemt ikke den service, man skal møde, når man kommer for at hente et produkt, og jeg forstår godt din frustration over både den lange ventetid og den manglende prioritering af dem, der stod i kø. 😊

Det er heller ikke den professionalisme, vi ønsker at være kendt for, og din feedback om situationen ved skranken i Kolding er allerede sendt videre, så butikken kan gennemgå både bemanding og servicerutiner nærmere. 💬

Vi sætter pris på, at du gjorde opmærksom på forløbet, selv om oplevelsen var meget utilfredsstillende, og vi håber, at vi på et andet tidspunkt får mulighed for at give dig en langt bedre oplevelse. 🤗

Hej Eva,

Tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse og fået god service i POWER Kolding.

Har aldrig op leve racistisk behandling

Har aldrig op leve racistisk behandling
Jeg kom ind som dansker blive ikke sagt goddag
Da min piger kom ind goddag hvad kan jeg hjælp da mine piger oplyste at de var sammen med mig forsvandt ekspedienten
Det kalder jeg kraftedeme racistisk jeg kom ikke der mere

Igen i igen en rigtig god betjening

Igen i igen en rigtig god betjening

2026年7月2日

Hej Aksel,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er virkelig dejligt at høre, at du igen har haft en rigtig god oplevelse i POWER Kolding. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

5つ星のうち2の評価

Vi fik en meget fin betjening i…

Vi fik en meget fin betjening i butikken i Kolding hvor vi bestilte et løbehjul. Den skulle så komme med GLS tirsdag den 30 juni. Vi fik så en SMS fra GLS at de ikke kunne lever den da vi ikke var hjemme. Jeg skrev til GLS at de godt må aflevere den uden at vi var hjemme. Vi fik så en mail på at de vil levere den næst kommende hverdag. Så får jeg en SMS i dag fra GLS at de ikke må køre med pakken da der er batterier i pakken, så jeg skal selv hente pakken i Horsens. Jeg har 35 km til Horsens.

Hej Lauri,

Tak for din feedback. Det er ærgerligt, at leveringen af løbehjulet endte med så meget usikkerhed, især når I først fik besked om én løsning og derefter blev bedt om selv at hente pakken i Horsens, 35 km væk. Det forstår jeg godt er frustrerende 😊

Din oplevelse med både leveringsforløbet og kommunikationen omkring pakken bliver taget videre internt, så rutinerne kan blive gennemgået nærmere 💬

Din henvendelse er også sendt videre til POWER Kolding, så sagen kan blive vurderet nærmere og du kan få en mere detaljeret tilbagemelding 🤗

God betjening

God betjening
God vaskemaskine

2026年6月30日

Hej Annette,

Tusind tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at du har fået god betjening og er glad for din vaskemaskine.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med POWER Kolding.

5つ星のうち2の評価

Elendigt system til reklamation

Elendigt system til reklamation! Dårlig service!
Vi køber en Ninja 3 i 1 blender. Foodprocessor delen går i stykker, det har intet med maskinen at gøre. Vi får lov til at de bare sender den del der er gået i stykker ind da vi bruger blenderen hver dag. Vi får hold i reklamationen og får afvide vi får en ny. Vi tager ned til butikken og der har man så ikke valgt at ligge en til side så vi kunne få en ny… vi havde afleveret den gamle og spørg så om vi ikke kan beholde den indtil der er en ny… igen fordi vi bruger den hver dag… først får vi et nej og insistere på vi gerne vil have den igen indtil der er en ny. Det viser sig så grunden til vi ikke kunne få den med igen var fordi de allerede havde smidt den i skraldespanden! Før de havde sørget for vi kunne få en ny!
Vi får så afvide de får en sendt hjem til os og de går ud og graver den gamle op så vi kan få den med hjem indtil da.
Da de så kommer på lager igen, sender de aldrig en til os som lovet og vi finder selv ud af de er på lager igen og har ingenting hørt!!
Ender med at lave en click and collect, køre ned til butikken og bede dem om at annullere den der skulle sendes!
Den eneste grund til jeg giver 2 stjerner og ikke kun 1, er den super søde kasseekspedient der hurtig fik annulleret ordren på den vi aldrig fik og sørgede for jeg kunne få en med samme dag!!!
Alt i alt virkelig en dårlig behandling i power i Kolding!! At man ikke tænker længere at sætte en maskine til side når de vælger at tilbyde en erstatning!

2026年6月22日

Hej Kristina,

Tak for din anmeldelse. Det er virkelig ikke en reklamation, der er blevet håndteret, som den burde, og jeg forstår godt frustrationen over både den manglende reservation, den uklare opfølgning og at du selv måtte finde en løsning til sidst. 😊

Det er især ikke i orden, når du først får at vide, at du får en ny, og der derefter hverken bliver lagt en vare til side eller fulgt op som lovet. Vi tager din feedback videre internt, så både håndteringen af reklamationer, reservationsrutiner og kommunikationen fra butikken bliver gennemgået nærmere. 💬

Tak også fordi du nævner den gode oplevelse ved kassen. Det er værdifuldt at få begge dele med, og vi håber, at vi næste gang kan give dig en langt bedre samlet oplevelse. 🤗

5つ星のうち1の評価

Butikken i Kolding havde virkelig dårlig service

Butikken i Kolding havde virkelig dårlig kundeservice med click&collect. Næsten ingen kunder, masser af ledige sælgere, men kun en enkelt medarbejder kunne udlevere den bærbare pc (iflg. to andre ledige sælgere, der hyggesnakkede sammen) - og han var ikke ledig. 20 minutters ventetid i en næsten tom butik med masser af ledige medarbejder, der nægtede at tage over for den manglende kollega! Da jeg endelig skulle have den, så skulle jeg sige nej til telefonabonnementer og andre produkter.

Hej Bjarne,

Tak fordi du deler oplevelsen.

Det lyder som en rigtig dårlig afhentning i Kolding, især når du ventede 20 minutter i en næsten tom butik og samtidig blev mødt med ekstra salgssnak ved udleveringen. Det er forståeligt, at det gav et dårligt indtryk. 😊

Click & collect skal naturligvis opleves mere smidigt end det, du beskriver, og det er ærgerligt, at servicen ikke levede op til forventningen. Din tilbagemelding er vigtig, fordi den tydeligt peger på både ventetiden ved afhentning og oplevelsen i butikken som det, der ikke fungerede. 💬

Tak fordi du tog dig tid til at gøre opmærksom på det. 🤗

5つ星のうち1の評価

Ekspedienten vidste intet om det…

Ekspedienten vidste intet om det produkt vi købte og kom derfor hjem uden batteri som var meget vigtigt
Da vi kom igen for at købe det, havde i det ikke på lager. Vi købte det derfor direkte igennem leverandøren.
Havde vi vidst det, var selve soundboksen også blevet købt direkte ved leverandøren. Desværre en skidt POWER købsoplevelse

Hej Karen-Marie,

Karen-Marie, tak fordi du deler din oplevelse. Det er virkelig ærgerligt at høre, at I ikke fik den vejledning, I havde brug for omkring produktet, og at det vigtige batteri heller ikke var på lager, da I kom tilbage 😕💬

Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og jeg forstår godt, at det har påvirket hele købet negativt. Din feedback om både produktkendskab i butikken og lageroplevelsen er taget videre internt, så butikken kan gennemgå forløbet nærmere og bruge det til at forbedre servicen fremover.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Vi håber, at vi får mulighed for at give jer en bedre oplevelse en anden gang 🤗✨😊

5つ星のうち1の評価

Jeg er desværre meget utilfreds med…

Jeg er desværre meget utilfreds med både produktet og kundeservicen hos Power i Kolding.

For det første oplever jeg, at kundeservicen ikke lytter til kunden. Jeg har flere gange gjort det klart, at jeg ønskede, at min PC skulle sendes til reparation eller nærmere undersøgelse hos producenten, men medarbejderne valgte i stedet selv at teste den i butikken. Det var ikke den løsning, jeg bad om.

Derudover gjorde jeg tydeligt opmærksom på, at jeg ønskede at ophæve købet, da jeg mener, at jeg har ret til det efter de mange fejl og reklamationer. Alligevel oplevede jeg, at min henvendelse blev afvist uden reel vilje til at hjælpe eller undersøge mine rettigheder nærmere.

Da jeg købte computeren, fik jeg at vide af sælgeren, at den uden problemer kunne bruges til både gaming og streaming samtidig. Det var en afgørende grund til, at jeg valgte netop denne model. Virkeligheden er desværre en helt anden. Computeren bliver hurtigt overbelastet, den hakker og lagger – selv ved lave grafikindstillinger, og endda uden at jeg streamer. Samtidig markedsføres den som en "HD Gaming"-computer, hvilket efter min oplevelse ikke stemmer overens med dens faktiske ydeevne.

Jeg føler mig derfor både vildledt af markedsføringen og fejlinformeret af sælgeren om, hvad computeren reelt kan præstere.

Det mest frustrerende er dog kundeservicen i Kolding. Jeg har flere gange oplevet en nedladende og arrogant attitude, hvor jeg sad tilbage med følelsen af, at medarbejdernes holdning var: "Vi har ret – du har ikke."

Jeg har været forbi butikken 4-5 gange med den samme computer, og den er endnu ikke ét år gammel. Jeg synes ikke, det er rimeligt, at jeg skal bruge tid og penge på benzin for konstant at aflevere den igen og igen.

På nuværende tidspunkt ønsker jeg blot, at sagen bliver afsluttet. Jeg ønsker at få købet ophævet og mine penge tilbage, da produktet ikke lever op til det, jeg blev lovet, eller de forventninger, man med rimelighed kan have til en gaming-PC i denne prisklasse.

Hej Carsten,

Det lyder som et meget frustrerende forløb, især når du har været forbi flere gange med den samme computer og ikke har oplevet at blive lyttet til.

Vi beklager oplevelsen i Kolding. Din feedback om både produktet, kommunikationen og håndteringen i butikken er vigtig.

Jeg kan ikke bekræfte en ophævelse af købet her. Hvis købet er foretaget i butik, skal en afbestilling håndteres i butikken med kvittering eller ordrenummer. Hvis købet er foretaget online, kan ordren kun annulleres gennem din MyPOWER-konto, så længe den ikke er afsendt.

Hvis du vil, må du gerne skrive, om købet blev lavet i butik eller online, og hvad du konkret har fået oplyst om afslaget. Så kan jeg hjælpe med at gøre næste skridt mere tydeligt.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Kolding⚡

En specialist vil se nærmere på dette og kontakte dig snart. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse.

Tolmodig

Kunne ikke huske koden til betalingskort. Medarbejderen var yderst tolmodig med mig. 👍

Hej Kunde,

Tusind tak for de flotte 5 stjerner og for at dele din oplevelse fra POWER Kolding. Det er dejligt at høre, at du blev mødt med tålmodighed og god hjælp i butikken.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive det.

En fin betjening

En fin betjening

Hej Bent,

Tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at du fik en fin betjening i Kolding. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Købet gik hurtigt og nemt 😄

Købet gik hurtigt og nemt 😄

Hej Stefan,

Tak for de flotte ord! Det er skønt at høre, at købet gik hurtigt og nemt, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Bekræfter I reservationer

Bekræfter I reservationer, selvom varen ikke er på lager? I burde i så fald afvise reservationen, så man ikke kører forgæves. Jeg går ud fra, at I har fundet varen frem og kontrolleret lageret, inden I bekræftede reservationen – ellers giver bekræftelsen jo ikke mening?

Jeg har ingen besked fået omkring lagermangler. Det eneste jeg har fået er mail og sms med bekræftelse af reservationen og at den kan hentes i butikken

2026年6月28日

Hej Jennifer,

Tak for din anmeldelse. Det er forståeligt, at det er frustrerende at få en bekræftelse, hvis varen alligevel ikke er tilgængelig.

Ved Click & Collect kan du få besked, så snart ordren kan afhentes, men der kan også opstå lagermangler. I de tilfælde informerer butikken via SMS, og hvis du efterfølgende modtager en automatisk afhentningsmeddelelse, skal den besked ignoreres, da den ikke altid afspejler den aktuelle status.

Hvis du vil, må du gerne dele, om du modtog en SMS om lagerproblemer, før du kørte til butikken. Det vil gøre det lettere at forstå forløbet.

5つ星のうち5の評価

Ekstraordinær god og venlig service

Meget venlig medarbejder som selv opsøgte os i butikken for at spørge hvad han kunne hjælpe med. Efter vi havde forelagt ham vores ærinde tog det ham, et splitsekund at finde den rigtige varer på systemet og også alternative løsninger blev foreslået. Handlet tog alt i alt mindre end 5 minutter og vi fik det vi kom efter plus ekstraordinær god service.

2026年6月28日

Hej Steen,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse fra POWER Kolding.

Det er virkelig dejligt at høre, at I blev mødt med venlig og effektiv hjælp, og at besøget både var hurtigt og gav jer gode løsningsforslag undervejs. Den slags service sætter vi stor pris på at høre om.

Ekspedienten lyttede

Ekspedienten lyttede, afkodede mine behov, undersøgte de mulige løsninger sammen med mig, og gjorde det let at trykke køb

2026年6月26日

Hej Benedikte,

Tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du blev mødt med god rådgivning, og at hele processen føltes nem og overskuelig. Den slags oplevelser er præcis det, vi gerne vil give i butikken.

Súper servís :) #1

Súper servís :) #1
Meget bedre en El Giganten

2026年6月25日

Hej Silvia,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Det er en fornøjelse at læse, at du havde en så god oplevelse hos POWER Kolding, og at servicen gjorde indtryk.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

5つ星のうち3の評価

Lovede at ringe igen angående…

Lovede at ringe igen angående monteringssæt og salttragt og brugsanvisning til demo opvaskemaskine men ringede aldrig

2026年6月25日

Hej Flemming,

Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt, at du ikke blev ringet op som aftalt, og at du stadig mangler svar om monteringssæt, salttragt og brugsanvisning til opvaskemaskinen.

Hvis du stadig mangler delene eller informationen, kan du kontakte kundeservice på 70 33 80 80 eller skrive til [kundeservice@power.dk](mailto:kundeservice@power.dk). Du kan også bruge chatten [her](https://www.power.dk/kundeservice/kontakt-os/).

Hav gerne dit ordrenummer eller telefonnummeret fra kvitteringen klar, så kan de hurtigere finde sagen.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。