POWER.dk - Næstved レビュー

TrustScore 5段階評価の4

Vestergårdsvej 2, København, Danmark, 4700 Næstved, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

I var gode til at fortælle hvor produkt befandt sig og giver løber besked om hvor i landet det var og forventnings tiden. Personalet havde god service ved afhentning i butikken, kan ikke sætte nogl... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super god service, venligt og tålmodigt personale med god humor, som var meget behjælpelig med at finde det rigtige produkt og få det sat op. Kontra Elgiganten, de havde ikke det produkt jeg spurgte... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Der blev ydet fin service med at overføre data fra gammel til ny telefon men måtte da også betale for det

5つ星のうち1の評価

Jeg kommer i Power målrettet for at købe et sæt Airpods og da jeg skal betale bliver jeg spurgt om jeg vil skifte mobil abonnement og få lidt rabat den vej. Klumret, irriterende og uetisk at blande... もっと見る

企業情報

(3,543)

過去12か月のレビュー数: 33,483

レビューを書く

5つ星のうち3の評価

Der mangler personale i butikken og kun…

Der mangler personale i butikken og kun en i udleveringen den anden var til lang pause vi var fire kunder der måtte vente meget længe.

2026年7月18日

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse og for at du deler oplevelsen fra Næstved.

Det er ikke en god oplevelse at skulle vente længe i udleveringen, især når flere står i kø samtidig. Vi beklager, at besøget føltes unødigt langsomt, og vi sætter pris på, at du gør opmærksom på det.

Din feedback er vigtig, og den giver et klart billede af, hvor oplevelsen ikke levede op til forventningen.

God oplevelse

God, hurtig og kompetent ekspedition

Hej Jørgen,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er skønt at høre, at du havde en god oplevelse med hurtig og kompetent ekspedition i Næstved. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Hej B,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at du igen har fået super venlig service i Næstved. Den slags feedback betyder meget og bliver sat stor pris på. Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Næstved⚡

Fin behandling

Fin behandling

Hej Torben,

Tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at du fik en fin behandling i Næstved. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Næstved⚡

5つ星のうち1の評価

Først fik jeg forkert forklaring på…

Først fik jeg forkert forklaring på hvad ville passe mit behov . Så’ det første TV måtte retur , bestilte nyt og andet TV med højere MHz . Bestilte en pakke med opsætning af TV plus kanaler . Men tv’t var ikke at hente , da de bestilte profesionelle folk skulle hente mit TV , de ansatte havde ikke forstand på at udlevere (i flg jeres sælger )så efter at have fra første dag … 1. Maj 2026 bestilt nyt TV havde jeg stadig ikke den 1 juli fået nyt TV . Jeg lod handlen gå retur , dette er nok bedst for begge parter . Jeg har været meget trist behandling . Gitte B

Hej Gitte,

Tak for din anmeldelse, Gitte B. Det er virkelig en dårlig oplevelse at få forkert vejledning først og derefter vente så længe på et nyt TV og en aftalt opsætning, uden at forløbet fungerede som det skulle. 😔💬

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi forstår godt, at du valgte at lade handlen gå retur efter så lang tid. Din feedback om både rådgivningen, udleveringen og den manglende opfølgning er nu sendt videre til POWER Næstved, så forløbet kan blive gennemgået internt. 😊

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Den slags tilbagemeldinger er vigtige og bliver brugt til at forbedre både service og processer fremadrettet. 🤗

Vildledning af priser

Skal betale for nyt TV. Jeg bliver spurgt om det skal kalibreres, da det ellers ikke vil have pæne farver! Det koster lige 1500 kr. ekstra, men han kan lave et “godt” tilbud på det halve…. Derefter bliver jeg oplyst at det har dårlig lyd, men jeg kan købe en dims til 1000 kr. for at få bedre lyd. Sagde nej tak til det hele, også den ekstra forsikring. Tv’et er fint til mit behov. Havde jeg sagt ja til de 3 ting ville de have kostet mere end selve tv’et.
Tag nu bare den pris et TV koster, og undlad alle de der ekstra tilkøb. I hvert fald bør I undlade at fortælle at det man køber er ringe kvalitet medmindre man tilkøber div. pakker…….
Dårlig oplevelse

Hej Majbit,

Tak for din anmeldelse, Majbit. Det er bestemt ikke den oplevelse, man skal have, når man køber et TV, og jeg forstår godt, at det føles frustrerende, når ekstra tilkøb bliver præsenteret på en måde, så selve produktet kan virke utilstrækkeligt uden dem. 😕💬

Det skal være tydeligt, hvad produktet kan i sig selv, og rådgivningen skal opleves som hjælpende og ikke som pres. Din feedback om kalibrering, lydforbedring og ekstra forsikring er derfor sendt videre til varehuset i Næstved, så de kan gennemgå salgsdialogen og deres rutiner nærmere. 😊

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på oplevelsen. Ærlig feedback er vigtig, og vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse en anden gang. 🤗

5つ星のうち5の評価

Fin service fra medarbejderne venlige…

Fin service fra medarbejderne venlige og imødekommende og vidende
Fik hurtigt og nemt ordnet problemet
Virkelig en god oplevelse

Hej Margit,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik venlig, imødekommende og kompetent hjælp, og at problemet blev løst hurtigt og nemt.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din gode oplevelse med POWER Næstved.

Super hjælp

Blev mødt med forståelse og fik den hjælp jeg havde brug for.

Hej Zilja,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du blev mødt med forståelse og fik den hjælp, du havde brug for. Den slags feedback betyder meget for os.

5つ星のうち5の評価

Vi fik en særdeles god betjening

Vi fik en særdeles god betjening af en kompetent medarbejder - uagtet at vi kom 15 minutter før butikken lukkede. Vi fik varen udleveret hurtigt af en meget hjælpsom medarbejder.

Hej Hans,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at I fik en så god oplevelse i Næstved, og at I blev mødt af hjælpsom og kompetent betjening, også lige før lukketid.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele oplevelsen.

Høflig og venlig betjening

Høflig og venlig betjening

Hej Bent,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du har haft en høflig og venlig oplevelse i Næstved. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Hej Allan,

Tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Det er dejligt at høre, at du havde en hurtig, effektiv og god oplevelse i Næstved.

Fantastisk service.

Fantastisk service.

Hej Ulla,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Det er en fornøjelse at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse i Næstved.

5つ星のうち5の評価

Vi fik en god oplevelse med…

Vi fik en god oplevelse med medarbejdere.og en super god service.

2026年7月11日

Hej Jes,

Tusind tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at I fik en god oplevelse i Næstved med super god service og hjælpsomme medarbejdere.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele det.

5つ星のうち4の評価

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition

Hej Brian,

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du havde en hurtig ekspedition i Næstved. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Købt et fryseskab

Købt et fryseskab. Fik at vide den var kommet. Jeg lejer en trailer, finder en ven og køre fra vordingborg til næstved.
Få så at vide at den har fået en bule under transporten og de kunne ikke levere den men vil gerne bestille et nyt. I øvrigt kunne mente jeg skulle have modtaget ebesked om det hvilket ikke er sket.
Som kompensation kunne jeg få 250 kr eller få den leveret. Vælger qt få den leveret. Det er jo til girin med den kompensation delen.

2026年7月9日

Hej Senol,

Tak for din feedback. Det er virkelig en dårlig oplevelse at få besked om afhentning, leje trailer, tage turen fra Vordingborg til Næstved og først dér få at vide, at fryseskabet var blevet beskadiget under transporten 😕💬

Det er heller ikke godt nok, hvis beskeden om problemet ikke nåede frem som den skulle. Når man allerede har planlagt afhentning, skal informationen selvfølgelig være klar og komme i tide.

Jeg kan se, at der blev tilbudt enten 250 kr. i kompensation eller levering af en ny enhed, og at du valgte levering. Din feedback om både afhentningsforløbet, kommunikationen og kompensationen bliver taget videre internt, så rutinerne omkring beskadigede varer og beskeder før afhentning kan blive gennemgået 😊✨🤗

Vi sætter pris på, at du gjorde opmærksom på forløbet, selv om oplevelsen langt fra var som den skulle være.

5つ星のうち5の評価

Mine vare var klar da jeg kom

Mine vare var klar da jeg kom. Det var nemt og hurtigt

Hej Rikke,

Tak for din flotte anmeldelse. Det er skønt at høre, at dine varer var klar ved afhentning, og at det hele var nemt og hurtigt.

Det er en katastrofe

Opdatering:

Jeg mener ifølge GDPR, så skal jeg aktivt lave et tilvalg FØR i må dele mit telefonnummer og andre oplysninger, med for mit vedkommende, uvedkommende 3. parter. Hvis jeg giver mit telefon nummer, uden at blive forklaret præcis hvad det bliver brugt til, så er det en klar overtrædelse af GDPR, når i uden mit explicitte samtykke træffer valg på mine vegne om hvordan mine persondata benyttes i forbindelse med mit kundeforhold hos jer. Jeg forventer intet mindre end en officiel undskyldning fra jeres virksomhed. Det kan godt være at det er "en lille fejl", men for mit vedkommende, der er det en krænkelse som jeg er blevet godt tosset over. Jeg håber ikke at der er noget at misforstå.

Oprindelig tekst:

Det er en katastrofe, at når man bliver oprettet i jeres systemer direkte af sælgerne, at de ikke samtidig gør opmærksom på at ens telefon nummer bliver brugt til andet end at lægge kvitteringer op imod. Det var først da jeg skulle betale oppe ved kasse og jeg spurgte om hvordan mit telefonnummer ville blive brugt i jeres systemer, at jeg fik at vide at jeg selv manuelt skulle gå ind og slå fra at i må dele mit telefonnummer med tredjeparter og benytte det til promoveringer og kontakte mig. Gu må i ej, og jeg er ikke blevet gjort opmærksom på hvordan i benytter mine persondata FØR i opretter mig i systemet. Det er dybt utilstedelig. Jeg forbeholder mig retten til på forhånd at få dette at vide FØR mit nummer bliver kædet sammen med jeres systemer. Jeg ved ikke om det er direkte lovbrud, men det er dybt problematisk, og jeg overvejede faktisk om jeg skulle tage sagen op med forbrugerombudsmanden eventuelt andre myndigheder.

Dernæst, det er så fint at jeres sælger kan vise mig hen til jeres eksterne harddiske, men at vedkommende ikke kender forskellen på en HDD og en SSD, til et niveau hvor man er nødt til at forklare manden at en HDD er en harddisk med skiver imens at en SSD er et solid state drev som er chipbaseret. Jeg bad om en ekstern HDD på 12tb+, hvilket i af en eller anden årsag ikke sælger? Almindelige skiveharddiske er ganske nødvendige til langtidslagring når man ikke vil benytte cloud storage. Og 1tb til 3-4 gange prisen gb for gb er simpelthen for tåbeligt, og det giver IKKE den samme sikkerhed i tilfælde af en solstorm eller EMP. Det kan brænde chipsettet af på en SSD. HDD er langt mere modstandsdygtige overfor den slags. Gider i ikke godt have et udvalg af store Western digital eksterne harddiske på 12tb + så man kan lagre sine data direkte i hjemmet sikkert.

2026年7月12日

Hej Henrik,

Tak fordi du deler oplevelsen. Det er ikke i orden, hvis oplysninger om brugen af dit telefonnummer og dine persondata ikke blev gjort tydelige, før du blev oprettet i systemet, og jeg forstår godt, at det opleves som meget problematisk. 💬😊

Det er også ærgerligt at høre, at vejledningen i butikken ikke levede op til det, du med rimelighed kunne forvente, når du specifikt spurgte efter en ekstern HDD og måtte forklare forskellen selv. Den del af din feedback om både information ved oprettelse og produktkendskab i butikken bliver taget videre internt, så vi kan gennemgå både informationsrutiner og rådgivning i Næstved. 🤗

Jeg kan ikke bekræfte noget om lovgivning eller et kommende udvalg af 12 TB+ eksterne harddiske, men din tilbagemelding om behovet for større HDD-løsninger til lokal lagring er noteret. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. ✨

5つ星のうち5の評価

Altid personlig og fin service.

Altid personlig og fin service.

2026年7月12日

Hej Arne,

Tusind tak for de flotte ord. Det er en fornøjelse at høre, at du altid oplever personlig og fin service i Næstved.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

5つ星のうち2の評価

Hej Thomas,

Tak for din anmeldelse. Det er virkelig ærgerligt, at du fik udleveret det forkerte produkt i Næstved, og det forstår jeg godt er frustrerende 🥲

Butikken i Næstved er blevet gjort opmærksom på sagen, så de kan gennemgå forløbet omkring udleveringen 💬

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Din feedback bliver taget med videre, så vi kan forbedre oplevelsen fremover 😊✨

En specialist vil kigge nærmere på dette og kontakte dig snart. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse 🙏

Et godt sted at handle

Gode priser og godt personale

2026年7月13日

Hej Andreas,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Næstved, og at både priserne og personalet gjorde et godt indtryk.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。