POWER.dk - Rødovre レビュー

TrustScore 5段階評価の4

Rødovre Centrum 90, 2610 Rødovre, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Det tager alt for lang tid at få varen leveret til butikken. Det tog over en uge at få leveret et køreunderlag til en kontorstol. Det var også bøvlet at afhente det. Først skulle man have udleveret en... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Kæmpe anbefaling af POWER Rødovre! Vi købte både en ASKO W3096RW vaskemaskine og en THERMEX design line 8004 90 cm emhætte, og hele oplevelsen har været helt i top. Servicen var fantastisk, le... もっと見る

5つ星のうち5の評価

En helt ordinær, uproblematisk handel. Men det er grotesk, at man efterfølgende modtager en mail med tårevædet taksigelse, fordi man har købt en usb-hub for 148 kr., og at man dertil bliver bedt om at... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Hej Jeres personlige er utrolig nærgående og uforskammet i deres fremtoning når de henvender sig. Hej fortalte den første at jeg undersøgte varen og ville vende tilbage. Den anden var som... もっと見る

企業情報

(3,706)

過去12か月のレビュー数: 33,924

レビューを書く

Ventetid ved kassen

Jeg vidste lige hvad jeg skulle købe!
Så da jeg kom ind i butikken sagde jeg pænt nejtak til hjælp.
Men da jeg gik til kassen for at betale tog det lang tid!
En scan-selv-kasse ville være skønt.

2026年7月7日

Hej Steen Frederiksen,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse i Rødovre.

Det er godt at høre, at du hurtigt fandt det, du skulle bruge, men ventetid ved kassen trækker naturligvis ned i oplevelsen.

Tak også for dit forslag om scan-selv-kasse. Den slags input er værdifuldt og giver et godt billede af, hvad der kan gøre besøget mere smidigt.

5つ星のうち5の評価

God oplevelse og super service

God oplevelse

2026年7月7日

Hej Jens,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en god oplevelse og fik super service i Rødovre.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Dårlig kundeservice

Jeg købte et TV i fredags og under min dankort betaling gik terminalerne ned og jeg måtte betale med MobilePay da ekspedienten mente at min betaling ikke var gået igennem tiltrods for “godkendt” på maskinen.

Nu er jeg så blevet trukket dobbelt og har kontaktet Power.
Ringer først op til kundeservice som så viderestiller mig til en anden kundeservice som så skal sende en mail til den fysiske butik om at kontakte mig med henblik på at få tilbageført mine penge.
Jeg kontaktede Power så snart de åbnede kl 10 og nu er kl 21.30 og jeg er
endnu ikke blevet kontaktet….
Synes det er under ALT kritik at de ikke får bragt dette i orden med det samme og ved 1. kontakt.
De holder på mine penge - det er bare ikke godt nok… og virkelig dårlig service!!!
At de fejler er nu blevet MIT problem.

2026年7月6日

Hej Line,

Tak for din anmeldelse, Line. Det er en meget frustrerende oplevelse at stå med en betaling, der først vises som godkendt, og derefter blive trukket dobbelt uden at få en hurtig afklaring. 😕💬

Din henvendelse er sendt videre til POWER Rødovre, da tilbageførsel af en dobbelt betaling i denne situation håndteres af den fysiske butik. Din feedback om både betalingsforløbet og den manglende opfølgning bliver også taget videre internt, så rutinerne kan blive gennemgået. 😊

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på forløbet. Vi forstår godt, at det ikke er godt nok, når fejlen ender med at blive dit problem. 🤗

5つ星のうち2の評価

Skulle bruge en sd kortlæser

Skulle bruge en sd kortlæser, så tjekkede lager status 10+ i Rødovre. Kører fra Greve til Rødovre og nul stk på lager 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️. Måtte købe et alternativ til en højere pris. Så ikke så mange roser i denne omgang

2026年7月6日

Hej lars,

Tak for din anmeldelse. Det er virkelig en dårlig oplevelse at køre hele vejen fra Greve til Rødovre efter en SD-kortlæser, når lagerstatus viste 10+, og så møde en tom hylde i butikken 😕💬 Det er også forståeligt frustrerende, at du endte med at købe et dyrere alternativ.

Din feedback om den forkerte lagerinformation i Rødovre er taget videre, så butikken kan gennemgå både lagerstatus og rutinerne omkring varetilgængelighed. Den slags skal selvfølgelig være mere præcist, så man kan stole på oplysningerne online 🤗✨

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang.

5つ星のうち5の評価

God servic og dejlig oplevelse ved info…

God servic og dejlig oplevelse ved info og suport.

Hej Mahije,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse. Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med både information og support i Rødovre.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at se dig igen.

Jeg har ikke købt noget

Jeg har ikke købt noget, men får en masse mails om at evaluere købet

Hej Søren,

Tak for din feedback. Det er bestemt ikke en god oplevelse at modtage flere vurderingsmails om et køb, du ikke har foretaget, og jeg forstår godt, at det virker forvirrende 😊

Jeg har ikke kunnet finde et relevant køb på den oplyste reference, og sagen er derfor sendt videre til POWER Rødovre, så de kan gennemgå, hvorfor disse mails bliver sendt ud, og få rettet processen 💬

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Vi tager den slags henvendelser alvorligt og bruger dem også til at gennemgå vores rutiner omkring udsendelse af evalueringer 🤗

5つ星のうち4の評価

God betjening

God betjening

2026年6月30日

Hej Svend,

Tak for de flotte ord og for de 4 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du har fået god betjening i Rødovre. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

2026年7月3日

Hej Annelise,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er en fornøjelse at høre, at du har haft en god oplevelse og fået god service i Rødovre.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

5つ星のうち5の評価

En meget flink og imødekomme sælger!

En meget flink og imødekomme sælger!
Havde bestilt på nettet og alt gik som forventet👍

2026年7月3日

Hej Michael,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik en flink og imødekommende oplevelse i Rødovre, og at din bestilling på nettet gik helt som forventet.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

5つ星のうち5の評価

Det bedst service jeg har fået længe i…

Det bedst service jeg har fået længe i en butik ….tak for det!!

Hej Angela,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du havde så god en oplevelse i Rødovre, og at servicen gjorde indtryk.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Den slags feedback betyder meget.

God og venlig service 👌

God og venlig service 👌
Kan varmt anbefale Rødovre butikken

2026年6月27日

Hej Jacob,

Tusind tak for de flotte ord og den varme anbefaling af POWER Rødovre.

Det er skønt at høre, at du har haft en god oplevelse med venlig service i butikken. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Sløvt.

Edit #2: "specialisten" jeg har ventet i 2 dage på at høre fra kunne fortælle mig at han ikke vidste hvad der var gået galt men han kunne ikke hjælpe mig yderligere.
Useless svindel firma, nu har jeg handlet hos et andet firma og fået alt hvad jeg skulle bruge uden problemer.

Edit: Så i stedet for at hjælpe eller give mig en forklaring er min ordre bare blevet annulleret uden at i giver mig besked om det??
Jeg måtte gå ind og se ordrestatus via den første mail jeg fik fra jer med reservationen. Hvad er det for et scam firma i kører?
Hvis man kunne give mindre end 1 stjerne så havde jeg absolut gjort det.
Jeg arbejder selv i butik og var da blevet fyret hvis jeg havde behandlet vores kunder på den måde.
Scam scam scam...

Jeg forstår ikke hvordan det kan tage over 30 timer at pakke en mobil til click & collect når den står til at være på lager i butikken. Og ingen kundeservice i weekenden så de 30 minutter de påstår det tager at gøre den klar kommer nok til at blive over 4 dage...

2026年7月2日

Hej Rasmus,

Tak for din feedback. Det er ikke den oplevelse, man skal have, når man bestiller click & collect og forventer, at en vare med lagerstatus i butikken er klar hurtigt. 😊

Jeg forstår godt frustrationen over, at der er gået over 30 timer på at pakke en mobil, når forventningen var omkring 30 minutter, og at ventetiden føles endnu længere hen over weekenden. Det er en vigtig tilbagemelding, og vi tager den med videre til gennemgang af både afhentningsprocessen og informationen omkring klargøringstid 💬

Da sagen stadig virker uafsluttet, vil den blive set nærmere på personligt. Du kan også skrive ind med din oprindelige anmeldelse og dine kontaktoplysninger, så sagen kan blive gennemgået ordentligt 🤗

Virkelig god service.

Virkelig god service.

Hej Kunde,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner. Det er en fornøjelse at høre, at du har fået virkelig god service i Rødovre. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

5つ星のうち5の評価

At jeg vidste hvad jeg sku købe

At jeg vidste hvad jeg sku købe, og det var et klogt køb, da min pc virkede igen efter 7 mdr, var perfekt! Og jeg er glad tak power is good 👍 Mvh Susan

Hej Susan,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du fandt det rigtige produkt, og at din pc virker igen. Skønt at oplevelsen sad lige i skabet, og tak fordi du delte den med os.

5つ星のうち2の評価

Der er alt for meget pres på at man…

Der er alt for meget pres på at man skal købe alle mulige forsikringer

2026年6月26日

Hej Susan,

Tak for din anmeldelse. Det er ikke den oplevelse, man skal have i butikken, og det er helt forståeligt, at det føles frustrerende, når der bliver lagt for meget pres på at købe ekstra forsikringer. 😊

Din feedback om salgsoplevelsen i Rødovre er allerede sendt videre til butikken, så forløbet kan blive gennemgået nærmere. Vi tager den slags henvendelser alvorligt, fordi rådgivning skal opleves som hjælp og ikke som pres. 💬

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Vi håber, at vi får mulighed for at give en bedre oplevelse en anden gang. 🤗

5つ星のうち4の評価

God service og rådgivning.

God service og rådgivning.

Hej Søren,

Tusind tak for de flotte ord og for de 4 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både service og rådgivning i Rødovre. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Panserglas

God service og vare. Men for meget opsalg

2026年6月28日

Hej Ole,

Tak for din anmeldelse og for at du fremhæver både den gode service og varen.

Det er værdifuldt at høre, at oplevelsen samlet set var god, samtidig med at der blev oplevet for meget opsalg. Den balance er vigtig, og din feedback bliver taget med videre.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse.
Købte "ny" laptop - fabriksforseglingen brudt. Beder om en ny, med intakt fabriksforsegling - dette kan ikke lade sig gøre, da alle har været åbnet for at 'kontrollere' disse? Da jeg kommer hjem ser jeg, at der er oprettet en bruger på laptoppen, og der er registreret en oppetid på 144 dage 22 timer 12 minutter og 22 sekunder.
Jeg returnerer varen og kræver betaling retur - det kommer angiveligt om 3-4 dage.

Har du købt en laptop hos power, kontroller 1. Forsegling på pakken, 2. om der er oprettet en bruger og 3 hvor lang tid laptoppen har været 'oppe'.
Skam jer power, at sælge brugte varer som nye.

Hej Lily Liu,

Tak for din anmeldelse. Det er en meget skuffende oplevelse at modtage en laptop, der blev solgt som ny, men havde brudt fabriksforsegling, en oprettet bruger og tydelige tegn på tidligere brug. 😕💬

Din tilbagemelding om både varens stand og oplevelsen i POWER Rødovre er sendt videre internt, så forløbet og rutinerne omkring kontrol af produkter kan blive gennemgået nærmere. 🤝

Tak fordi du gjorde opmærksom på det. Den slags feedback er vigtig og bliver brugt til at forbedre både varekontrol og oplevelsen i butikken fremadrettet. 😊

En specialist vil se nærmere på dette og kontakte dig snart. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse. 🙏

Hej John,

Det er ikke den oplevelse, man skal have, når man besøger POWER, og vi beklager, at betjeningen i Rødovre blev oplevet som uhøflig og ikke hjælpsom.

Vi tager den slags feedback alvorligt og bruger den til at se nærmere på, hvordan oplevelsen i butikken kan blive bedre.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Rødovre⚡

Hej Irene,

Tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er skønt at høre, at det var super fint og nemt at finde. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Rødovre⚡

Trustpilot エクスペリエンス