POWER.dk - Skive レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

Østergårdsbakken 16, 7800 Skive, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vi har købt flere ting i den ny power i Skive og de ansatte har fantastisk til hjælpe, vi har os haft nød til returneres noget og de var ingen problem med det, vi vil helt sikkert brug power til all... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Grundig vejledning. Rigtig fin pris som kompensation for noget værre roderi med skift af teleselskab. Som altid smilende og kompetent medarbejder. Har også ved dette køb fået super service

5つ星のうち5の評価

Vi kom ind i går med et ønske om at købe et TV men der var kø og kl bliv enig deres lukke tid men vi bliv mødt af en super sød/venlig medarbejder ved navn Mathias som tog sig god tid til os og en... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Bestilte med click & collect. Men på trods at det så skulle jeg hele butikken rundt og have fat i 3 medarbejdere for at kunne få lov til at betale. Hvor jeg så næstefter kunne køre over på den ande... もっと見る

企業情報

レビューを書く

5つ星のうち3の評価

Varen var fin

Varen var fin.
Men… på ordrebekræftelsen stod der lev 2-5 dage. Alligevel tog det 14 dage før jeg fik det..

2026年6月11日

Hej Annette,

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at varen levede op til forventningerne, selv om leveringstiden var længere end angivet.

Det beklager vi. Når der står 2-5 dages levering, skal forløbet naturligvis også være mere tydeligt, hvis der opstår en forsinkelse.

Vi sætter pris på, at du deler oplevelsen, og vi tager den med videre.

5つ星のうち5の評価

det var en meget kompetent medarbejde…

det var en meget kompetent medarbejde der betjente han viste hvad det drejede om til en lidt ældre mand så det var dejlig, selv min hustru som var med var imponeret af ham

2026年6月16日

Hej Kjeld,

Tusind tak for de flotte ord og for den fine anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at I fik en så kompetent og tryg oplevelse i Skive, og at både du og din hustru gik derfra imponerede.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Fantastisk service

Fantastisk service - helt fra start til slut.
Kan slet ikke anbefale det nok!

2026年6月16日
自発的なレビュー

Hej janni,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er en fornøjelse at læse, at du har haft en fantastisk oplevelse hele vejen fra start til slut. Den slags feedback betyder meget for os i POWER Skive.

5つ星のうち3の評価

Alt for lang ventetid

Alt for lang ventetid

Hej Mus,

Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt at høre, at ventetiden blev for lang, og vi sætter pris på, at du deler din oplevelse.

Din feedback er vigtig, og vi tager den med videre.

Fantastisk service

Fantastisk service. Medarbejdere er altid i godt humør. Jeg elsker at komme i Power.

Hej Lene,

Tusind tak for de flotte ord. Det er en fornøjelse at læse, at stemningen og servicen i Skive gør besøget ekstra godt hver gang.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at se dig igen i POWER Skive.

5つ星のうち1の評価

🔴 Elendig service i Skive-afdelingen

🔴 Elendig service i Skive-afdelingen: 3 måneders mareridt for en reparation Jeg kan på ingen måde anbefale POWER i Skive. Vi indleverede et el-løbehjul til reparation, og det endte med at tage over 3 måneder, før sagen endelig blev afsluttet. Det virkede ærlig talt som om, de bevidst trak tiden ud i håb om, at jeg ville give op undervejs.Kundeservicen og opfølgningen har været direkte pinlig:12 telefonopkald: Jeg har selv måttet rykke for svar hele 12 gange.Brudte løfter: Medarbejderne lovede at ringe tilbage hver evig eneste gang.Kun 3 opkald retur: Ud af de 12 gange blev jeg kun ringet op 3 gange. Resten af tiden blev jeg ignoreret.Når jeg endelig kom igennem til POWERs centrale kundeservice, var medarbejderne i røret flinke nok. Problemet ligger specifikt hos afdelingen i Skive, hvor serviceniveauet og interne arbejdsgange er fuldstændig under lavmålet.Det her bliver absolut sidste gang, jeg lægger så meget som én krone i POWER i Skive. Find et andet sted at købe dit elektronik, hvis du ønsker tryghed efter dit køb!

自発的なレビュー

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, selvom der var travlt i butikken, blev vi behandlet med overskud og grundig vejledning af den søde personale

2026年6月12日

Hej Edel,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at I havde en rigtig god oplevelse i Skive, og at I fik grundig vejledning, selv om der var travlt i butikken. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Venligheden af medarbejderen

Venligheden af medarbejderen. Hurtig betjening , god service mm.

2026年6月12日

Hej Mohammad,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at du oplevede venlig betjening, hurtig service og en god oplevelse i Skive. Den slags feedback betyder meget og bliver sat stor pris på.

Hej Ulla,

Tusind tak for de flotte ord! Det er dejligt at høre, at du har fået super service af personalet i Skive.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

2026年6月4日

Hej Niels,

Tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du har fået god betjening i POWER Skive. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Venlig og god service

Hej Kate,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du havde en venlig og god oplevelse i POWER Skive.

Fik en god service .

Hej Elsebeth,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du fik en god service i Skive, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Skive⚡

5つ星のうち2の評価

Festival og kassearbejde er dårlig kombination.

Bliver mødt af ekspidient, der slår varen op. Kludrer lidt i det, undskyldning er at han har været til festival. Til sidst går han på lageret for at finde den. Der er ikke nogen, selv om der hjemmesiden står der er >5. Han fortæller at det helt sikkert kommer dagen efter. Han vil få lagt en til side så jeg kan hente næste dag.
Næste eftermiddag kommer jeg og en eksidienten siger de ikke har fået varer endnu pga. problemer med transporten.
Han slår lige varen op igen og det viser sig at varen faktisk har været på lager hele tiden.
Så heldigvis fik jeg vare med 2. gang.
Festival og kassearbejde hører måske ikke sammen.

Hej Dorthe

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan godt forstå, at det har været en frustrerende og forvirrende oplevelse, når du først fik at vide, at varen ikke var på lager, selvom hjemmesiden viste noget andet, og derefter måtte komme tilbage dagen efter uden klare svar. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Jeg er også ked af at høre, at kommunikationen og håndteringen undervejs virkede usikker og upræcis. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere giver korrekt information og skaber tryghed i købsoplevelsen.

Det er dog godt at høre, at du heldigvis fik varen med hjem ved dit andet besøg. Din feedback omkring lagerstyring, kommunikation og kundeservice bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

5つ星のうち5の評価

God betjening af personale der havde…

God betjening af personale der havde tid til at forklare.
Da vi senere på dagen fortrød vores køb, fik byttet uden problemer

2026年6月10日

Hej Suzanne,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at I fik god og grundig hjælp i Skive, og at ombytningen senere på dagen også gik nemt og uden problemer.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele jeres oplevelse.

Top service.

2026年6月10日

Hej Per,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har fået fantastisk service og en god oplevelse i Skive.

5つ星のうち5の評価

Vi fik en venlig og meget professionel…

Vi fik en venlig og meget professionel betjening. Vi skulle købe en pc der skal bruges et tegneprogram på den og straks undersøgte ekspedienten hvad det program krævede. Vi fik en service ud over det forventelige. Det bliver uden tvivl hos Power vi handler fremover!

2026年6月7日

Hej Karina,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at I fik en venlig og professionel betjening, og at der blev taget godt hånd om jeres behov i forbindelse med køb af pc.

Det betyder meget for os, når servicen opleves som noget ud over det forventede.

Vi håber, at den nye pc bliver et rigtig godt match til tegneprogrammet, og vi glæder os til at byde jer velkommen igen.

God betjening

God betjening, venlige og rare medarbejdere.

2026年6月8日

Hej Erik,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at betjeningen blev mødt med venlighed og imødekommenhed.

5つ星のうち5の評価

Bestildte 2 nye Galaxy telefoner hos…

Bestildte 2 nye Galaxy telefoner hos Power , som lå klar da vi skulle afhente dem .

2026年6月8日

Hej Ole,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at de nye Galaxy telefoner lå klar til afhentning som forventet.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

5つ星のうち4の評価

Hej Bo,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at du fik kompetent vejledning og god betjening i Skive.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

God hurtig betjening.

God hurtig betjening.

2026年6月2日

Hej Tage,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik god og hurtig betjening.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。