POWER.dk - Skive レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

Østergårdsbakken 16, 7800 Skive, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vi har købt flere ting i den ny power i Skive og de ansatte har fantastisk til hjælpe, vi har os haft nød til returneres noget og de var ingen problem med det, vi vil helt sikkert brug power til all... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Grundig vejledning. Rigtig fin pris som kompensation for noget værre roderi med skift af teleselskab. Som altid smilende og kompetent medarbejder. Har også ved dette køb fået super service

5つ星のうち5の評価

Vi kom ind i går med et ønske om at købe et TV men der var kø og kl bliv enig deres lukke tid men vi bliv mødt af en super sød/venlig medarbejder ved navn Mathias som tog sig god tid til os og en... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Bestilte med click & collect. Men på trods at det så skulle jeg hele butikken rundt og have fat i 3 medarbejdere for at kunne få lov til at betale. Hvor jeg så næstefter kunne køre over på den ande... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 33,197

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Altid hurtig og god betjening.

Altid hurtig og god betjening.

2026年6月4日

Hej Benny,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen har været hurtig og god.

5つ星のうち5の評価

Meget hjælpsom ung mand som vidste hvad…

Meget hjælpsom ung mand som vidste hvad han talte om. God service

2026年6月5日

Hej KAREN,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik god og kompetent service i Skive.

5つ星のうち1の評価

Skod firma

Skod firma. Bestiller pakke til click and collect, og de kommer med et helt andet produkt. Kørte forgæves. Fraråder alt handel med dem

2026年6月3日
自発的なレビュー

10 stjerner herfra

Hurtig og meget venlig betjening.
Vil altid foretrække Power fremfor andre elektronik butikker, pga deres super gode kundeservice og venlige ansatte

2026年6月1日

Hej J.,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik hurtig og meget venlig betjening i Skive, og at kundeserviceoplevelsen gjorde så positivt et indtryk.

Jeg sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Din feedback betyder meget, og jeg er glad for at høre, at POWER er dit foretrukne valg blandt elektronikbutikker.

Det var ok

Det var ok. Flink medarbejder der hurtigt hjalp mig. Købte en robotstøvsuger. De havde dog ikke poser og mopper på lager.

2026年5月29日

Hej Mogens,

Tak for anmeldelsen.

Det er godt at høre, at du hurtigt fik hjælp i butikken, og at oplevelsen samlet set var ok.

Det er samtidig ærgerligt, at poser og mopper ikke var på lager, men vi sætter pris på, at det bliver nævnt.

Fin Online-bestilling - sløvt personale i Skive

Selve onlinebestillingen af et ur forløb med levering til afhentningen i Skive- Power butikken forløb fint. Det samme gjorde advisering, da uret var ankommet og kunne hentes. Det der trækker ned var, at stå i en (næsten tom) Power-butik i Skive op mod lukketid 1. juni 2026 som nr. 3 i kø ved een ekspedient i mobilafdelingen - mens de to-tre andre ledige ekspedienter i butikken holdt sig væk fra mobilområdet og i stedet hyggesnakkede indbyrdes. Efter jeg havde ventet i 12-15 min. kaldte den eneste travle medarbejder i mobilområdet (endelig!) på hjælp hos dem der stod og hyggesnakkede indbyrdes. Nu fik jeg så endeligt hurtigt og effektivt mit bestilte ur udleveret.
Det havde været fint, hvis blot een af de andre ledige medarbejdere af sig selv, var kommet op og hjulpet den eneste der ekspederede i hele butikken.

2026年6月1日

Hej Harder,

Tak for den fine og ærlige anmeldelse.

Det er godt at høre, at onlinebestillingen, leveringen til butikken og adviseringen fungerede som de skulle.

Samtidig er det helt forståeligt, at ventetiden i butikken trak oplevelsen ned, især når der var andre medarbejdere til stede. Tak fordi du beskriver forløbet så konkret. Det giver et klart billede af oplevelsen i Skive.

Det er dog positivt, at udleveringen til sidst gik hurtigt og effektivt.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele både det, der fungerede godt, og det, der kunne have været bedre. All the best, Erik at POWER! ⚡

Flink ung sælger

Kom for at købe en bærbar på tilbud, fik også et alternativ tilbud. Men holde os til de oprindelige tilbud fra avisen. Takkede pænt nej tak til en masse ekstra køb. Hurtigt og en go oplevelse

2026年5月31日

Hej Allan,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var hurtig og god, og at der blev givet plads til at vælge det tilbud, der passede bedst.

5つ星のうち3の評価

I har for lidt personale på.Det kan jo…

I har for lidt personale på.Det kan jo ikke passe at man skal vente 15 minutter for at hente en ordre er bestilt på click og coklekt

2026年5月31日

Hej Ole,

Tak for anmeldelsen og for at dele oplevelsen.

Det er ærgerligt at høre, at afhentningen ikke oplevedes smidig, når ordren allerede var bestilt som Click & Collect.

Vi sætter pris på den konkrete feedback om ventetiden i butikken.

Hej Gunnar,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Skive var god, og at personalet blev oplevet som venlige og hjælpsomme.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

5つ星のうち5の評価

Silas i power i Skive er for vild

Silas i power i Skive er for vild! Han behovsafdækkede os på rekordtid og fandt præcis det fjernsyn vi skulle bruge og lavede en super pris da jeg uhøfligt brokkede mig over prisen. Sindsygt dygtig medarbejder!

2026年5月30日
自発的なレビュー

Hej Kristian,

Tusind tak for de flotte ord og for den fantastiske anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik hurtig og skarp hjælp i Skive, og at du gik derfra med præcis det fjernsyn, du havde brug for.

Altid god service 👌

2026年5月28日

Hej Jesper,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen altid er god, og at servicen lever op til forventningerne.

Sælgeren

Var godt tilfreds med sælgeren

2026年5月24日

Hej Erik,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig godt at høre, at oplevelsen var så positiv, og at der var tilfredshed med hjælpen i butikken.

5つ星のうち5の評価

God betjening og service af Morten i…

God betjening og service af Morten i hvidevareafdelingen i Power Skive, en butik der er fyldt med søde og venlige medarbejdere.

En fornøjelse at besøge butikken og jeg kommer igen👌🏽

Hej Torben,

Tusind tak for de flotte ord og den fine anmeldelse.

Det er en fornøjelse at læse, at besøget i Skive var så godt, og at servicen i hvidevareafdelingen gjorde et særligt godt indtryk.

Det sætter vi stor pris på, og det er dejligt at høre, at butikken var et sted, du havde lyst til at besøge igen.

Stor hjælpsomhed

Hej Jens,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du oplevede stor hjælpsomhed.

Fremragende service

Fremragende service. Og super høflig betjening

Hej Rasmus,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var fremragende, og at betjeningen blev oplevet som super høflig.

god betjening og hjælp

god betjening og hjælp
Stor tak til Rasmus

2026年5月22日

Hej Jette,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at du har fået god betjening og hjælp i Skive.

Go service i butikken.

2026年5月20日

Hej Krista,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i butikken var god.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Fik hvad jeg kom efter

Fik hvad jeg kom efter, venlig og god betjening

2026年5月20日

Hej Susanne,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at du fik det, du kom efter.

En rigtig god oplevelse

Købte en IPhone hos Power i Skive og fik en virkelig god betjening (ved desværre ikke hvad han hed - men en ung mørkhåret fyr). Han var virkelig serviceminded. Ham skal I være glade for!

2026年5月23日

Hej Hanne,

Tusind tak for de flotte ord og for at du delte din oplevelse fra Skive.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik en så god betjening ved dit køb af iPhone, og at oplevelsen gjorde et positivt indtryk.

Den slags feedback betyder meget, og det er skønt at høre, når servicen sidder lige i skabet.

Jeg fik en god service

Jeg fik en god service, flinke unge mennesker

2026年5月19日

Hej Kaj,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at servicen blev leveret på en venlig måde.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。