Säljaren va trevlig, artig och hade humor! Hatar dryga snäsiga säljare med denna va precis motsatsen till det som sagt! Vi krånglade tyvärr lite men han va lika trevlig ändå !! Återkommer absolut o... もっと見る
企業が回答しました
När jag gick in i lokalen, som jag aldrig besökt förut, pågick ngn verksamhet som liknade uppackning/inventering? Gick runt och tittade….sökte Ipads… Till slut blev jag upptäckt och fick mkt bra hj... もっと見る
企業が回答しました
Den säljaren som sålde diskmaskinen var en av de bättre jag stött på. Hon gjorde en profilanalys på mig inom några sekunder och sen körde hon bara på. Bra säljargument, kunnig, inlyssnande och ödmjuk.... もっと見る
Marieberg Säljarevägen 10C, 70236, Örebro, Örebro län, スウェーデン
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jag var med min dotter på Power vid Marieberg i Örebro idag för att köpa en laddare till min dotters mobiltelefon. Gick in i butiken och såg en säljare som pratade med sina killkompisar högt i butiken. De tjoade och skrattade högt. Hade säkert väldigt trevligt tillsammans. Påminde lite om en fritidsgård. Fick ingen kontakt med säljaren så vi gick till väggen där laddarna var. Valde en laddare som vi trodde passade mobiltelefonen och gick för att betala. Säljaren vid kassan berättade att laddaren inte passade till mobiltelefonen och hänvisade oss tillbaka till väggen med alla olika laddare. Vi gick tillbaka dit och kollade men var osäkra på vilken som passade. Försökte återigen få ögonkontakt med säljaren som fortfarande pratar högt och glatt med sina killkompisar utan framgång. Till slut lämnade vi butiken utan någon laddare. Vi gick direkt till Elgiganten vid Marieberg som ligger ett stenkast från Power och där fick vi kontakt med säljaren direkt och han hjälpte oss att visa vilken laddare som passade mobiltelefonen. Vi köpte laddaren och fick ett mycket professionellt bemötande.
Bra bemötande och service samt att lurarna är bättre än jag trodde , så tummen upp för power

POWER.se - Örebro からの回答
Gjorde en click n collect, hade gått över trettio minuter för å packa Crimson desert till PS5. Frågade ena kassörskan om hon kunde kolla ordernumret om den va klar eller inte, hon säger att det absolut inte går att få ut spelet idag och att jag måste vänta tills dagen efter och att ingen får ut de idag osv.. 3 minuter senare får jag smset om att de är klart att hämta ut spelet och går där med till andra kassörskan som står bredvid, då får jag det direkt utan konstigheter.

POWER.se - Örebro からの回答
Köpte en POINT ismaskin, den gick sönder efter 3 dagar, på en lördag! Kundtjänst på nätet sa att vi skulle kontakta servicetekniker på måndag. Vi ringde och fick svar att dom e fast servar vitvaror. Ringde butiken som sa att vi skulle komma in med den för bedömning. Bedömningen var att det ska skickas en ny. Nu står vi och väntar på att den skickas till butiken, vilket kan ta 2-5 vardagar. Jippie. För att butiken inte har dessa i lager. Ska bli kul att se hur många dagar den nya maskinen håller innan den brakar.
Uppdaterat 5 dagar senare: tror ni power skickat beställningen på den nya maskinen då? Neeej! Så nu får jag vänta ytterligare. Helt sjukt.

POWER.se - Örebro からの回答
Hade varit fem om jag hade fått en större rabbat, alla var jätte trevliga
Mycket trevlig och kunnig personal som faktiskt inte ville pressa mig att köpa något jag inte ville ha.

POWER.se - Örebro からの回答
Kände oss väl omhändertagna och fick en fantastisk service

POWER.se - Örebro からの回答
Den sociala kompetensen som jag värdesätter väldigt mycket. Den fanns hos er. Ja, för mig betyder den allt. Fin service dessutom.

POWER.se - Örebro からの回答
Ni fråga om jag behövde hjälp och jag sa nej, så fick mysa runt och kolla lite. Sen hittade jag grejer och och fick riktigt fin hjälp! Ni hade fått 5stjärnor men ni tar inte American Express som betalning och de drog ner erat betyg.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。