POWER.se レビュヌ 60,905

TrustScore 5段階評䟡の4

4.2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

4:e köpet pÃ¥ raken dÀr jag inte fÃ¥r ett meddelande att min vara Àr klar för avhÀmtning. Fixa det. SnÀlla, det Àr super irriterande. Och nej inte i skrÀp. Och inte blockerad. Fel i era system. Allt stÀ... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Köpte en sodastrem gaia av sÀljaren Andreas J. Glad i hÃ¥gen hem och öppnade lÃ¥dan och plockade upp denna. Öppnade bakstycket och lyfte upp hÀvarmen dÃ¥ ramlade hissdelen som ska hÃ¥lla flaskan ner till... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag vill verkligen lyfta den fantastiska service jag fick, sÀrskilt frÃ¥n Lucas. Hans bemötande var professionellt, engagerat och mycket hjÀlpsamt frÃ¥n början till slut. Han tog sig tid att förstÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Det var enkelt att bestÀlla online och bestÀmma var jag ville hÀmta mina produkter. Information under hanteringen av bestÀllningen var mycket bra. DÀremot extremt lÃ¥ng vÀntetid i kassan för att hÀnta... もっず芋る

䌁業情報

1. 電子機噚䌚瀟
  2. 電化補品店
  3. 携垯電話販売店
  4. パ゜コンず呚蟺機噚の店
  5. 電子機噚修理店
  6. テレビ販売店

圓該䌁業による蚘述

Sveriges nya hemelektronikkedja! Vi Àr hÀr för att utmana marknaden och Àndra spelreglerna! Vår prisrobot ger dig den råaste dealen.

4.2

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

VÀldigt trevlig SÀljare!

Hej Leif,

Vad roligt att höra att du hade en sÃ¥ positiv upplevelse med vÃ¥r sÀljare i Örebro! Det vÀrmer vÃ¥ra hjÀrtan att veta att vÃ¥rt team kunde ge dig den service du förtjÀnar. Tack för att du tog dig tid att dela din feedback med oss.

Fick hjÀlp med en gång.

Fick hjÀlp med en gång.

Hej Camilla,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det Àr underbart att höra att du fick hjÀlp direkt nÀr du behövde det. Vi Àr stolta över vårt team som arbetar hårt för att ge snabb och effektiv service till alla våra kunder. Din positiva feedback betyder mycket för oss!

Bra försÀljare

2026幎3月18日

Hej Mona,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det glÀder oss enormt att höra att du hade en så bra upplevelse med vår försÀljare i GÀvle. Vi Àr stolta över vårt team och det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela din positiva feedback. Vi hoppas att du kommer att vara nöjd med ditt köp och att vi får se dig igen snart!

5぀星のうち4の評䟡

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, trevlig personal

Hej Seida,

Tack så mycket för din positiva recension! Det vÀrmer våra hjÀrtan att höra att du upplevde ett trevligt bemötande och att vår personal var trevlig. Vi strÀvar alltid efter att ge våra kunder den bÀsta servicen möjligt, och det Àr fantastiskt att veta att vi lyckades med det under ditt besök i Malmö.

Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsÀtta leverera utmÀrkt service till alla våra kunder.

Allt bara bra

Hej Lars,

Vad kul att höra att allt bara var bra! Det vÀrmer våra hjÀrtan att veta att du hade en positiv upplevelse med oss. Tack för att du tog dig tid att dela dina tankar.

Fantastiskt mottagande kunnig personal

Fantastiskt mottagande kunnig personal
🀩🙌

Hej Ingrid,

Vad roligt att höra att du fick ett så fantastiskt mottagande av vår kunniga personal i Luleå! Det vÀrmer våra hjÀrtan att veta att vårt team kunde ge dig en så positiv upplevelse. Tack för att du tog dig tid att dela din feedback med oss.

5぀星のうち4の評䟡

Fick bra och snabb hjÀlp med det jag

Fick bra och snabb hjÀlp med det jag behövde

2026幎3月18日

Hej Helene,

Tack så mycket för din positiva feedback! Det Àr fantastiskt att höra att du fick bra och snabb hjÀlp med det du behövde. Vi strÀvar alltid efter att ge våra kunder den bÀsta servicen möjligt, och det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela din upplevelse.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Fel i era system

4:e köpet på raken dÀr jag inte får ett meddelande att min vara Àr klar för avhÀmtning. Fixa det. SnÀlla, det Àr super irriterande. Och nej inte i skrÀp. Och inte blockerad. Fel i era system. Allt stÀmmer i mitt konto. NÀr jag berÀttar det hÀr i butiken och dom skickar ett meddelande går det fram. I mitt konto dÀr jag ser status stannar den på noll. Det gör det i flera veckor.

Hej Frederik,

Det Àr tråkigt att höra att meddelandena inte kommer fram som de ska.

Du kan kontrollera statusen på din order genom att logga in på ditt MyPOWER-konto på power.se och gå till "Köp" eller "Mina senaste ordrar". DÀr ser du om din vara Àr redo för avhÀmtning.

Se till att din kontaktinformation Àr uppdaterad i dina kontoinstÀllningar för att få meddelanden. Kontrollera också din skrÀppostmapp för eventuella missade meddelanden.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

En specialist kommer att titta nÀrmare på detta och höra av sig inom kort. Vi uppskattar ditt tålamod och din förståelse.

5぀星のうち5の評䟡

Super trevlig personal och fick snabbt

Super trevlig personal och fick snabbt hjÀlp.

2026幎3月20日

Hej Sabah,

Vad roligt att höra att du hade en så positiv upplevelse i vår butik i Barkarby! Det vÀrmer våra hjÀrtan att veta att vår personal kunde hjÀlpa dig snabbt och på ett trevligt sÀtt. Vi strÀvar alltid efter att ge våra kunder den bÀsta servicen möjligt.

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela din feedback med oss. Det betyder verkligen mycket för oss och vårt team.

Trevlig och kunnig personal

Trevlig och kunnig personal, brett sortiment med bra priser

2026幎3月20日

Hej Marija,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det vÀrmer våra hjÀrtan att höra att du upplevde vår personal som trevlig och kunnig. Vi arbetar hårt för att erbjuda både ett brett sortiment och bra priser, så det Àr underbart att veta att vi lyckades med det under ditt besök i Högsbo.

Din feedback betyder mycket för oss och motiverar hela teamet att fortsÀtta leverera den bÀsta möjliga servicen.

Toppen sÀljare snabb leverans

Hej kund,

Vad roligt att höra att du Àr nöjd med både vår sÀljare och den snabba leveransen! Det vÀrmer våra hjÀrtan att veta att vi kunde leverera en så bra upplevelse för dig. Tack för att du tog dig tid att dela din positiva feedback med oss.

Alla de bÀsta, Erik pÃ¥ POWER! ⚡

5぀星のうち5の評䟡

SÃ¥ bra o trevlig kunnig personal

Så bra o trevlig kunnig personal. Mycket nöjd

Hej Marianne,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det vÀrmer våra hjÀrtan att höra att du var så nöjd med vår personal i BÀckebol. Vi Àr stolta över vårt team och deras kunskap och vÀnlighet. Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse!

5぀星のうち1の評䟡

Gjorde en click n collect bestÀllning

Gjorde en click n collect bestÀllning fick orderbekrÀftelsen, varan var klar för upphÀngning. Har kört hemifrån, en bil resa på 40 min enkelresa . NÀr jag var vÀl inne på butiken hittar inte personalen varan som var reserverad för mig gick runt med plocksedeln i handen. Fick vÀnta ca 45 min. Fick till sist veta om att de inte hittar varan och lovar mig ringa . På vÀg hem ser jag att ordern Àr annullerad. Har tagit kontakt med kundservice men fick inte hjÀlp dÀrifrån. Riktigt oseriöst

2026幎3月24日
自発的なレビュヌ

Bra service

Jag Àr nöjd med mitt köp.

Hej Sahira,

Vad kul att höra att du Àr nöjd med ditt köp och att du upplevde bra service! Det vÀrmer våra hjÀrtan att veta att vi kunde leverera en positiv upplevelse för dig. Tack för att du tog dig tid att dela din feedback med oss.

5぀星のうち1の評䟡

Jag kom in i butiken och letade lÀnge

Jag kom in i butiken och letade lÀnge efter AirPods. Till slut hittade jag en som jag frågade som sa att de finns bakom kassan.
Jag stÀllde mig i kassan och fick vÀnta ca 5 minuter innan en personal kom och hjÀlpte mig. Jag fick bra hjÀlp av personalen i kassan med frågorna jag hade.

Bra kund bemötande

Hej Kund,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det vÀrmer våra hjÀrtan att höra att du upplevde ett bra kundbemötande i vår Eskilstuna-butik. Vi strÀvar alltid efter att ge våra kunder den bÀsta servicen möjligt, och det Àr underbart att veta att vi lyckades med det för dig.

Ditt positiva omdöme betyder mycket för oss och vårt team. Det Àr så roligt att höra nÀr våra kunder Àr nöjda med servicen de får.

Tack igen för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

Kan inte svara på det

Kan inte svara på det, köpte inte något dyrt.

Hej kund,

Tack för din feedback! Det Àr bra att höra att du inte behövde göra något stort köp. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela dina tankar med oss.

Alla våra kunder Àr viktiga för oss, oavsett storleken på köpet. Vi hoppas att din upplevelse med oss var positiv och att produkten fungerar bra för dig.

5぀星のうち3の評䟡

Dyrare butik Àn var jag brukar köpa

Dyrare butik Àn var jag brukar köpa från, ibland har ni billigt.

Hej Arto,

Tack för din feedback! Vi förstår att priset Àr viktigt för dig och vi arbetar stÀndigt för att erbjuda konkurrenskraftiga priser. Vår Prisrobot skannar marknaden var 15:e minut för att sÀkerstÀlla att våra priser Àr uppdaterade och konkurrenskraftiga.

Vi uppskattar att du ibland hittar bra erbjudanden hos oss och hoppas att du kommer att fortsÀtta att kolla in våra priser framöver. Vårt mål Àr alltid att ge dig bÀsta möjliga vÀrde på elektronik och vitvaror.

5぀星のうち5の評䟡

SÀljare informativ och ville inte bara

SÀljare informativ och ville inte bara sÀlja på mig den dyraste varan utan den bÀsta för mitt anvÀndningsområde, vilket uppskattas mycket.

Hej Eva,

Vad roligt att höra att du hade en så bra upplevelse i vår butik i Norrköping! Det Àr fantastiskt att vår sÀljare tog sig tid att verkligen förstå dina behov och rekommendera den produkt som passar bÀst för dig, istÀllet för att bara fokusera på det dyraste alternativet. Det Àr precis den typ av service vi strÀvar efter att erbjuda alla våra kunder.

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。