POWER.se - Eskilstuna レビュー 2,472

4.4

Albertina Nyströms väg 2, 632 22 Eskilstuna, Brottsta-Lundby, SE

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Fick vänta 3 veckor på ett beslut då min tv var mörk till hälften. Efter jag besökte butiken och fick hjälp av en jättetrevlig flicka som skrev till tillverkaren så gick det snabbt. Jag fick en ny tv... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Var inne för att köpa en IPad, hade en drös gammal elektronik i form av telefoner och surfplattor jag ville lämna in för att använda som del i betalningen. Fick jättebra hjälp av personalen som tålm... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Enbart att vi träffade en herre utanför fick vi reda på att man kunde vi köp av ny få x-antal kr för den gamla. Blev inte upplyst av personalen. Till slut redde det ut sig men utan träff av personen k... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Allt var bra egentligen men såg någon dag senare via mejl att det pågick en större rea och att många av de produkterna inte fanns att beskåda i butiken vilket resulterade att jag bytte laptop när jag... もっと見る

企業情報

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Bra kund bemötande

Hej Kund,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du upplevde ett bra kundbemötande i vår Eskilstuna-butik. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen möjligt, och det är underbart att veta att vi lyckades med det för dig.

Ditt positiva omdöme betyder mycket för oss och vårt team. Det är så roligt att höra när våra kunder är nöjda med servicen de får.

Tack igen för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

Ni är redan bäst

Hej Chiro,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du är så nöjd med din upplevelse hos oss. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen och det är underbart att veta att vi lyckas. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar hela vårt team att fortsätta leverera den kvalitet du förtjänar.

Hi Kiran,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du är så nöjd med både vår servicepersonal och våra produkter i Eskilstuna. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, och det är underbart att veta att vi lyckades med det för dig.

Din positiva feedback betyder mycket för oss och motiverar hela vårt team att fortsätta leverera förstklassig service. Vi hoppas att du kommer att vara lika nöjd med framtida köp hos oss!

Säljaren

Säljaren
Säljaren var mycket kunnig och trevlig, tog sig tid och förklarade olika alternativ.
Nöjd med köpet och priset.

Hej Lena,

Vad roligt att höra att du är så nöjd med både köpet och servicen! Det låter som att vår säljare i Eskilstuna verkligen tog sig tid att hjälpa dig hitta rätt alternativ och ge dig den information du behövde. Vi är glada att både produkten och priset levde upp till dina förväntningar.

5つ星のうち5の評価

Dom gjorde va dom skulle göra

Dom gjorde va dom skulle göra, hjälpa mig att hitta rätt vara.

2026年3月17日

Hej Pär,

Vad kul att höra att vårt team i Eskilstuna kunde hjälpa dig att hitta rätt vara! Det är precis sådan service vi strävar efter att leverera till alla våra kunder. Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss.

Hej Inga,

Vad roligt att höra att du hade en så positiv upplevelse med vår personal i Eskilstuna! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team kunde hjälpa dig på ett trevligt och kunnigt sätt. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen möjligt.

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela dina positiva intryck med oss!

5つ星のうち3の評価

Okunnig personal

Okunnig personal, tog hjälp av kollega.

Hej Anneli,

Tack för din feedback! Vi uppskattar att du tog dig tid att dela dina erfarenheter med oss. Det är tråkigt att höra att du upplevde att personalen inte var tillräckligt kunnig vid ditt besök i Eskilstuna. Vi tar all feedback på allvar och använder den för att förbättra våra tjänster.

Det är bra att personalen sökte hjälp från en kollega när de behövde det, vilket visar att de ville ge dig bästa möjliga service trots utmaningarna. Vi arbetar kontinuerligt med att utbilda vår personal för att säkerställa att alla kunder får den experthjälp de förtjänar.

Professionelle Vänlig och saklig

Vänlig och saklig - hitta lösningar på problemen!

2026年3月16日

Hej Andrejs,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du upplevde vår personal som professionell, vänlig och saklig. Vi strävar alltid efter att hitta de bästa lösningarna för våra kunder, och det är underbart att veta att vi lyckades med det i ditt fall.

Din positiva feedback betyder mycket för oss och motiverar hela vårt team att fortsätta leverera den höga servicenivå som våra kunder förtjänar.

God service

Mycket bra trevlig försäljare. Kunnig

Hej Per,

Tack så mycket för din positiva feedback! Det är fantastiskt att höra att du fick god service och att vår försäljare var både trevlig och kunnig. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

Väldigt hjälpsam personal

Väldigt hjälpsam personal , gjorde så att spendera pengar var roligt. All information som jag behövde kunde han ge mig. Verkligen en positiv upplevelse.

Hej Olofsson,

Vad roligt att höra att du hade en så positiv upplevelse i vår butik i Eskilstuna! Det är fantastiskt att vår personal kunde hjälpa dig på ett så bra sätt och ge dig all information du behövde. Vi är verkligen glada att du kände att det var en rolig upplevelse att handla hos oss.

Tack för att du tog dig tid att dela din feedback med oss!

Hej Lars,

Vad kul att höra att allt fixades till din belåtenhet! Det är precis sådan feedback som gör vår dag. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss.

5つ星のうち5の評価

Helt fantastisk kille (tog tyvärr inte…

Helt fantastisk kille (tog tyvärr inte namnet) som gjorde min dag!!

2026年3月18日

Hej Ulla,

Vad roligt att höra att du hade en så positiv upplevelse! Det värmer våra hjärtan att veta att våra medarbetare kan göra skillnad och verkligen lysa upp kundens dag. Vi är stolta över vårt team och det är fantastiskt att höra sådan positiv feedback.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

Fick snabbt hjälp och vänligt bemötande

Fick snabbt hjälp och vänligt bemötande

Hej Inger,

Vad roligt att höra att du fick snabb hjälp och vänligt bemötande! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team i Eskilstuna kunde ge dig den service du förtjänar. Vi strävar alltid efter att göra varje kundupplevelse så bra som möjligt.

Hej Alice,

Vad roligt att höra att du fick så bra hjälp av vår personal i Eskilstuna! Det är fantastiskt när våra medarbetare kan ge dig rätt vägledning för att hitta den perfekta skrivaren för dina behov. Vi är glada att du fick en så positiv upplevelse hos oss.

5つ星のうち4の評価

Tar för långtid i kassan som oftast är…

Tar för långtid i kassan som oftast är bemmanad med 1 person.

Hej Doris,

Tack för din feedback! Vi förstår att väntetider i kassan kan vara frustrerande, särskilt när det bara finns en person som arbetar där. Din kommentar hjälper oss att förbättra servicen för alla våra kunder.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela dina tankar med oss, och vi kommer att se till att din feedback når rätt personer så att vi kan arbeta med att förbättra kassaupplevelsen i Eskilstuna.

Lätt att prova varan

Lätt att prova varan. Snabb hantering i kassan. Produkten motsvarade förväntningarna.

Hej Bo,

Vad kul att höra att du hade en så bra upplevelse i vår butik i Eskilstuna! Det är fantastiskt att du kunde prova varan enkelt och att hanteringen i kassan gick snabbt. Att produkten motsvarade dina förväntningar är precis vad vi strävar efter.

5つ星のうち5の評価

Lätt att handla på nätet med hämtning i…

Lätt att handla på nätet med hämtning i butik.

Hej Kjell,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Det gläder oss att du tycker att det är smidigt att handla online och hämta i butik. Vi hoppas att du är nöjd med ditt köp och att allt gick enkelt och snabbt.

5つ星のうち5の評価

Duktig försäljare som kunde presentera…

Duktig försäljare som kunde presentera skillnader bra på olika pulsklockor.

2026年3月7日

Hej Eva,

Tack för att du delar med dig av din positiva upplevelse! Det är fantastiskt att höra att du fick tydlig information om skillnaderna mellan pulsklockorna. Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

5つ星のうち5の評価

Vi köpte en vara som vi behövde snabbt…

Vi köpte en vara som vi behövde snabbt och reklamerade samtidigt ett tidigare köp, inget tjafs eller ifrågasättande. Mycket trevlig personal

2026年3月9日

Hej Ingela,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Det gläder oss att höra att allt gick smidigt och att du fick ett trevligt bemötande. Vi uppskattar att du valt POWER och hoppas att du är nöjd med ditt köp.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。