企業が回答しました
Väldigt trevliga hjälpsamma killar som tog emot mig direkt när jag gick in in i butiken, frågade om de kunde hjälpa mig Liam var den som fixade med allt runt omkring min beställning. Sen tog hans... もっと見る
企業が回答しました
Jag hade beställt en produkt via Click and Collect. Väl där blev jag hänvisad till Telecom för att hämta mig Smartwatch. Där tog det nästa 30 min innan jag fick min produkt , den var inte undanploc... もっと見る
企業が回答しました
Mycket trevlig, förtroendeingivande och kunnig kille med stort engagemang som lotsade oss till bästa köp! Vi blev supernöjda! Därför kändes det också roligt att handla hos er!
Solåsvägen 4a, 553 03, Jönköping, Jönköpings län, スウェーデン

顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

POWER.se - Jönköping からの回答
För mig är säljaren den viktigaste delen av köpupplevelsen. När man blir bemött på ett trevligt, professionellt och vänligt sätt känner man sig trygg och vill gärna genomföra sitt köp där. Jag är mycket nöjd med mitt köp och vill rikta ett stort tack till säljaren för den utmärkta servicen och det fina bemötandet.

POWER.se - Jönköping からの回答
Proffsiga och lösningsorienterade från början till avslut. Super trevliga på de med.

POWER.se - Jönköping からの回答
Väldigt trevlig säljare som verkligen förklarade på ett bra sätt. Jättenöjd med telefonen.

POWER.se - Jönköping からの回答
Liam var den som fixade med allt runt omkring min beställning. Sen tog hans kollega över betalningen verkligen jättenöjd så kommer handla fler gånger av er.

POWER.se - Jönköping からの回答
Suveränt att man kunde köpa en frys med så kort varsel, bara att beställa och hämta nästa dag!

POWER.se - Jönköping からの回答
Försäljaren var bra sen kontaktade han en ”annan” angående en rabatt. Denna person var mycket pådrivande på ett abonnemang som han tyckte att vi skulle ha. Inget bra kundbemötande från denna person. Första och sista besöket i Jönköping.

POWER.se - Jönköping からの回答
Där tog det nästa 30 min innan jag fick min produkt , den var inte undanplockad så man fick hämta i butik.
Kändes inte så smidigt när man specifikt valt Click and Collect för att det ska gå enkelt.

POWER.se - Jönköping からの回答
Vi kom från elgiganten där vi hade kontakt med en kille som inte hade vsknat på rätt sida, riktigt otrevlig.
Sedan pommer vi yill er och får tag i en kille som är raka motsattsen
Väldigt petdonlig, bra frågor samt väldigt informativ
Riktigt bra kille

POWER.se - Jönköping からの回答
Väl bemött trevlig och hjälpsam personal fick hjälp med det vi behövde super nöjd

POWER.se - Jönköping からの回答
Riktigt bra kunskap om produkterna. Trevlig och väldigt bra service.

POWER.se - Jönköping からの回答
Väldigt trevlig och kunnig personal. Kvinnan som hjälpte mig hade stor kunskap och erfarenhet inom vitvaror. Högsta betyg

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。