POWER.se - Kalmar レビュー 2,254

Ölandsleden 3, 393 56 Kalmar, Oxhagen, SE

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

5つ星のうち5の評価

Jag tycker att man ska kunna gå in i en affär utan att man måste få ett SMS om upplevelse mm. OK det var lite hårt svar från mej. Så här kommer min upplevelse. Jag är mycket nöjd med den försäljare... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hej Vi hade bestämt oss för en ny tvättmaskin då vår gamla gått sönder. Tog kontakt med en av säljarna/personal som tydligt visade sitt engagemang och verkligen la ner sin tid på att svara på frågo... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Personalen i kalmar vat topp och lyckades förklara varför man skulle byta leverantör av tele och sänka totalkosnaden med 350 kr/månad för samma produkter som min nuvarande leverantör kunde erbjuda si... もっと見る

企業情報

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Fantastisk säljare och mycket nöjd med…

Fantastisk säljare och mycket nöjd med service samt produkt 👍👍👍

2026年5月14日

Hej Marianne,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du är mycket nöjd med både service och produkt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det betyder mycket för oss.

Allt var Ok...

Perfekr ,allt...

2026年5月9日

Hej Ibrahim,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att allt var perfekt och att upplevelsen blev så bra.

Mycket bra support

Mycket bra support, och extremt smidiga lösningar. 10/10

Hej Olle,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du upplevde supporten som smidig och hjälpsam.

Kalmar

Snabbt och bra

2026年5月13日

Hej Bodil,

Tack för din fina recension.

Vad roligt att höra att upplevelsen var snabb och bra. Det uppskattas verkligen.

Mycket bra service

Mycket bra service

Hej Bodil,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att servicen i Kalmar gav ett så bra intryck. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Nanocell tv

Bra info ang varorna jag köpte och ett trevligt bemötande

2026年5月12日

Hej Mikael,

Tack för de fina orden!

Vad roligt att höra att du fick bra information om produkterna och ett trevligt bemötande i Kalmar.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

5つ星のうち5の評価

Behövde hjälp med min mobil

Behövde hjälp med min mobil.
Detta gjorde personalen snabbt o smidigt.

2026年5月9日

Hej Mats,

Tack för de fina orden! Vad roligt att höra att hjälpen med mobilen gick snabbt och smidigt.

Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

5つ星のうち5の評価

Trevligt bemötande av personalen som…

Trevligt bemötande av personalen som var väldigt hjälpsamma.

Hej Ingrid,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att bemötandet var trevligt och att hjälpen uppskattades. Sådan återkoppling betyder mycket.

Allt gott, Erik at POWER! ⚡

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, fick bra rabatt utan att be om det

2026年5月7日

Hej Lotta,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och en så bra upplevelse i varuhuset.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av detta.

Hej Kurt,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och priserna.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

5つ星のうち5の評価

Mkt kunnig försäljare hjälpte oss att…

Mkt kunnig försäljare hjälpte oss att välja blender

2026年5月4日

Hej Anna-Lena,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att ni fick kunnig hjälp med att välja blender.

Vi uppskattar att ni tog er tid att dela er upplevelse och hoppas att ni blir riktigt nöjda med produkten.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Trevligt bemötande.

2026年5月5日

Hej B,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande i Kalmar. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Bra nöjd personal snälla

Det var jätte bra, bra bemötande. Jag är väldigt nöjd och tacksam

2026年5月4日

Hej Yazan,

Tack för de fina orden.

Det är verkligen roligt att höra att du fick ett så bra bemötande och att du är väldigt nöjd.

5つ星のうち5の評価

Väldigt duktig säljare och en Väldigt…

Väldigt duktig säljare och en Väldigt duktig kundservice som var tillmötesgående

2026年4月27日

Hej kund,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att både hjälpen i butiken och kundservicen upplevdes som tillmötesgående och professionell.

Bra kunskap

Bra kunskap

2026年5月1日

Hej Åke,

Tack för de fina orden om den goda kunskapen. Det är väldigt uppskattat att höra.

5つ星のうち1の評価

Vi var inne i butiken 30-45min och bad…

Vi var inne i butiken 30-45min och bad om hjälp med info på en produkt var och sa till ett par gånger för att få hjälp men ingen kom så blir nog inga fler besök från vår del.

2026年5月2日

Hej Örjan,

Tack för ditt meddelande. Ingen hjälp efter 30-45 min och flera påpekanden är oacceptabelt, vi tar det vidare till butiken.

Tack för att du delar med dig och hoppas att du kan tänka dig att handla hos oss igen så vi kan gottgöra detta!

Felix på POWER! ⚡️

5つ星のうち3の評価

Tjejen som stod i kassan kunde inte…

Tjejen som stod i kassan kunde inte svara på mina frågor, utan stod mest och såg uttråkad ut. Hon hjälpte en kollega in i mellan i köpet också, där hon hade kunnat fråga honom om han kunde svara på mina frågor om produkten som jag skulle köoa. Allmänt lij och ointresserad, tyvärr!
Produkten är helt klart godkänd!

2026年4月30日

Hej Åse,

Tack för att du delar med dig.

Det är tråkigt att bemötandet i kassan inte levde upp till förväntningarna, särskilt när du hade frågor inför ditt köp.

Samtidigt är det glädjande att produkten känns klart godkänd.

Din feedback är värdefull och hjälper oss att bli bättre.

Hej Kjell,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att både priset och bemötandet levde upp till förväntningarna.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。