POWER.se - Kristianstad レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

Häråkravägen 4, 291 61 Kristianstad, Härlöv-Hedentorp, SE

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Ganska lätt att hitta avdelningen tandborstar. Jag fick snabb en fråga om jag behövde hjälp. Jag svarade att jag tittar lite först. Expediten sa att jag bara kan säga till då kommer han. Problemet... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Trevliga killar som va inhyrda. Elias från Kalmar superduktig, köpte e stegräkne klocka till födelsepresent av honom. Han ska ni va rädda om, mycke mycke duktig. En tv av en annan superduktig Gabriel... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jag har varit på Power och jag har hittat riktigt bra märken, en bra mängd produkter, och det finns också några väldigt bra erbjudanden. Personalen är verkligen trevlig och hjälper mer än gärna till.

5つ星のうち5の評価

Det är alltid trevligt att handla på Power i Kristianstad. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Har handlat några gånger och fått hjälp av en kille som Heter Mikael A (kallar honom för Dansken) som j... もっと見る

企業情報

• Häråkravägen 4, 291 61, Kristianstad, Härlöv-Hedentorp, スウェーデン

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Kristianstad

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

優良

(2,053)

過去12か月のレビュー数: 14,961

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Trevlig och hjälpsam personal.

Trevlig och hjälpsam personal.

Hej lena,

Tack för de fina orden. Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra och att hjälpen på plats uppskattades.

Smidigt

Bra bemötande o snabb hantering

Hej Lars,

Tack för de fina orden!

Härligt att höra att allt gick smidigt, med bra bemötande och snabb hantering.

Väldig väl bemött och hjälpsamma

Väldig väl bemött och hjälpsamma

Hej Annelie,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att bemötandet var så bra och hjälpsamt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

5つ星のうち5の評価

Jag e nöjd med Point märket

Jag e nöjd med Point märket. Har några instrumenter hemma. Mycket bra

2026年4月28日

Hej Yassen,

Tack för de fina orden om Point märket. Det är verkligen roligt att höra att produkterna fungerar så bra hemma hos dig.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

5つ星のうち5の評価

Christian på Power i kristianstad får…

Christian på Power i kristianstad får 11/10 ⭐️

2026年4月20日

Hej Marcus,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att upplevelsen i Kristianstad var så bra och att servicen gjorde så starkt intryck.

Sådan återkoppling uppskattas mycket och betyder mycket för butiken.

mycket bra service!

2026年4月28日

Hej Kristian,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att servicen var mycket bra. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Snabb service

Snabb service, bra kundmottagare

Hej Istvan,

Tack för de fina orden!

Härligt att höra att besöket upplevdes som snabbt och att mottagandet var bra.

5つ星のうち5の評価

Den bästa medarbetaren jag någonsin…

Den bästa medarbetaren jag någonsin haft att göra med. Hon hjälpte mig mycket och var väldigt taktfull.

Hej weam,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att besöket i Kristianstad gav ett så bra intryck och att hjälpen upplevdes som både omtänksam och professionell.

Sådan återkoppling betyder mycket.

5つ星のうち4の評価

Trevlig säljare

Trevlig säljare, men tyvärr fanns TV apparaten ej i butiken så jag får vänta 6 dagar innan jag får den.
Lite missnöjd med detta annars hade ni fått full pott.

2026年4月29日

Hej Christer,

Tack för att du tog dig tid att lämna omdömet.

Det är väldigt roligt att höra att bemötandet i varuhuset var bra.

Samtidigt förstår vi att väntetiden drar ner helhetsupplevelsen när produkten inte fanns på plats direkt.

Vi uppskattar den tydliga återkopplingen och tar den med oss.

5つ星のうち1の評価

Personal har inte koll

Personal håller inte vad de säger, lovar kunder saker som de inte kan hålla. Fruktansvärt irriterande att man ska ligga ut med en hel del pengar för att de ska vara osäkra på varan och/när varan kommer till butiken. Ingen kommunikation mellan personalen. En personal var trevlig och försökte hjälpa till så mycket hen kunde

2026年4月26日

Hej Nellie,

Tack för din återkoppling. Vi beklagar att personalens löften om varan inte höll och att osäkerhet kring leverans och tid skapade irritation, det ska inte behöva vara så. Kul att en anställd ändå gav bra service.

Din beskrivning hjälper oss skärpa rutinerna för bättre pålitlighet framöver.

Felix på POWER! ⚡️

Proffsigt

Proffsigt , kunnigt och trevligt bemötande.

2026年4月29日

Hej Ingmar,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var proffsig, kunnig och trevlig. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Väldigt bra service!

Hej Emma,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd med servicen.

5つ星のうち5の評価

Mycket trevlig och dessutom kunnig…

Mycket trevlig och dessutom kunnig kille som hjälpte oss köpa rätt produkt.
Dessutom bra pris!

Hej Glenn,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att ni fick trevlig och kunnig hjälp och hittade rätt produkt till ett bra pris.

5つ星のうち1の評価

Frågade om priset på tvättmaskin och…

Frågade om priset på tvättmaskin och torktumlare, fick pris på AEG 12100 kr.
Tog försäkring för 1500 kr. Betalade direkt och jag kunde hämta maskinerna veckan efter 24 april, när jag skulle hämta maskinerna sa dom i kassan att det bara var en torktumlare jag köpt. Då sa jag att jag häver köpet, körde till El Giganter och köpte tvättmaskin och torktumlare Samsung för 11900 kr.
Aldrig Power mer
El Giganter alla dagar i veckan.
C J

2026年4月17日

Hej Crister,

Tack så mycket för feedbacken. Det är tråkigt att höra hur det blev med din beställning av tvättmaskin och torktumlare, särskilt när du betalade direkt och väntade på leverans.

Vi tar det här på allvar och kommer jobba med våra rutiner. Tack för att du delar med dig!

Felix på POWER! ⚡️

Bra pris

Bra pris, snabb återkoppling, trevlig personal

2026年4月26日

Hej Åsa,

Tack för de fina orden!

Härligt att höra att du är nöjd med priset, den snabba återkopplingen och bemötandet i butiken.

Enkelt och snabbt

Enkelt och snabbt

2026年4月23日

Hej Aliaksandr,

Tack för de fina orden!

Härligt att höra att allt var enkelt och snabbt.

5つ星のうち3の評価

Tycker inte om att era säljare säger…

Tycker inte om att era säljare säger att "jag har något till dig," och sedan när de får veta att jag har Comviq på min telefon så är jag inte intressant för de längre och jag får INGENTING.

2026年4月16日

Hej Michael,

Det där låter inte som en bra upplevelse, och den typen av bemötande ska kännas tydligt och respektfullt.

Tack för att du delar med dig av det här. Feedback om hur kommunikationen upplevs i varuhuset är viktig och tas vidare internt.

Om du vill att ärendet ska kunna följas upp mer konkret, skicka gärna med så mycket information som möjligt, till exempel tidpunkt, avdelning och omständigheterna kring händelsen.

5つ星のうち3の評価

Bokad produkt fanns inte

Bokad produkt fanns inte. Tjejen i kassan hjälpte till på ett jättebra sätt så att jag fick en likvärdig

2026年4月22日

Hej David,

Tack för att du delar med dig.

Det är tråkigt att den bokade produkten inte fanns på plats, men väldigt roligt att höra att du ändå fick bra hjälp i kassan och en likvärdig lösning.

Den typen av service uppskattas verkligen, och vi tar också med oss återkopplingen om tillgängligheten i butiken.

dukt1g försäljare

2026年4月23日

Hej Jan,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att upplevelsen var så bra.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。