POWER.se - Linköping レビュー 2,231

Bonnorpsgatan 3, 582 73 Linköping, Tornby, SE

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

5つ星のうち5の評価

Jag fick varan till kampanjpriset som gällde när jag köpte varan även om jag hämtade den senare. Snabb utcheckning. Det enda jag tänkte på är att man brukar få en påse (eller bli erbjuden att köpa en... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Trevlig personal ingen väntan, Han förstod vad jag behövde plockade fram alla tillbehör. Informerade kring skillnad dyr billigare kabel( jag också behövde köps till) vad den levererade o vad jag klara... もっと見る

企業情報

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Ett bra bemötande utav personalen och…

Ett bra bemötande utav personalen och fick den service som jag ville ha.

2026年3月21日

Hej Dan,

Vad kul att höra att du fick ett så bra bemötande av vår personal och den service du ville ha! Det värmer våra hjärtan att veta att vi kunde leverera en positiv upplevelse för dig.

Tack för att du tog dig tid att dela dina tankar med oss.

5つ星のうち5の評価

Duktig säljare i Linköping på Tv även…

Duktig säljare i Linköping på Tv även om jag fick ångra mitt köp pga det var fel på mitt modem.
lämnade tillbaka i Norrköping och det var smidigt.

2026年3月20日

Hej Lars,

Vad roligt att höra att du var nöjd med vår säljare i Linköping och att de kunde hjälpa dig med TV-köpet! Det är också bra att återlämningen i Norrköping gick smidigt för dig när det visade sig vara problem med modemet. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

5つ星のうち5の評価

Jag fick hjälp direkt av en trevlig…

Jag fick hjälp direkt av en trevlig kille.
Han tipsade om en bra rakapparat, eftersom jag inte hade en aning om vilken jag skulle köpa.

2026年3月21日

Hej Monica,

Vad kul att höra att du fick så bra hjälp i vår butik i Linköping! Det låter som att vår medarbetare verkligen tog sig tid att hjälpa dig hitta rätt rakapparat. Vi är glada att du fick den service du förtjänar och att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse!

5つ星のうち5の評価

Mycket trevlig kille som var lätt att…

Mycket trevlig kille som var lätt att förstå när han berättade för en gammal tant

2026年3月20日

Hej Doris,

Vad roligt att höra att du hade en så positiv upplevelse! Det värmer våra hjärtan att veta att vår personal kunde hjälpa dig på ett tydligt och trevligt sätt. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service till alla våra kunder, oavsett ålder eller bakgrund.

Tack för att du tog dig tid att dela din feedback med oss!

Välkomnande petsonal

Vi skulle köpa en fritös, slutade med en Air fryer. Snabbt o enkelt…

2026年3月19日

Hej Jan,

Vad roligt att höra att ni hade en så bra upplevelse i vår butik i Linköping! Det låter som att personalen verkligen hjälpte er att hitta rätt produkt, även om ni kom in för att köpa en fritös och slutade med en Air fryer istället. Det är precis sådan service vi strävar efter att ge våra kunder.

Tack så mycket för era fem stjärnor och för att ni tog er tid att dela er positiva upplevelse med oss!

5つ星のうち4の評価

Snabbt och smidigt

Allting gick snabbt och väldigt smidigt, trevligt bemötande i butiken.

2026年3月16日

Hej Lars,

Tack så mycket för din positiva recension! Det är fantastiskt att höra att allt gick snabbt och smidigt för dig, och att du upplevde ett trevligt bemötande i vår butik i Linköping. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen och det är verkligen glädjande att veta att vi lyckades med det i ditt fall.

5つ星のうち1の評価

Sämst

Har beställt den nya samsung galaxy buds 4 pro, trots att jag beställde och fick beställningsnummer som krävs id kort för att få den och samma dag som jag skulle hämta den fick jag ett påminelse, åkte jag från Motala till Linköping för att hämta den. Då sa personal att någon annan tog din beställning och det var det sista svarta färgen. Det var väldigt dåligt planering från personal och kommer aldrig köpa från Power igen. Kommer även skriva på alla sociala medier och berätta till alla som jag känner.

POWER.se - Linköping からの回答

Tack för din feedback! Vi förstår att det här inte alls blev som tänkt, särskilt när du både fått bekräftelse och dessutom tagit dig hela vägen för att hämta ut din beställning. Då ska den ju självklart finnas kvar och redo, inget annat.

Det du beskriver låter som att något gått riktigt snett i hanteringen, och vi fattar att det blir extra frustrerande när det dessutom var sista exemplaret. Resan i sig gör ju inte direkt saken bättre.

Vill du kontakta vår kundservice så kan vi kanske hjälpa er med önskad produkt ändå. Maila gärna oss på: Kundservice@power.se.

Ha en fin dag, Sofie på POWER!⚡

5つ星のうち5の評価

Blev perfekt omedelbart hjälpt och…

Blev perfekt omedelbart hjälpt och servad!!

2026年3月2日

Hej Rolf,

Vad kul att höra att du fick så bra service och blev hjälpt direkt! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team i Linköping kunde ge dig den hjälp du behövde. Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss.

Kanon

Allt funkade klockrent

Hej Zvonko,

Vad kul att höra att allt funkade klockrent! Det är fantastiskt att du hade en så bra upplevelse med oss. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din positiva feedback.

Tack för att du valde POWER!

5つ星のうち2の評価

Oprofessionellt bemötande och brist på…

Oprofessionellt bemötande och brist på service
Vi besökte butiken för att titta på en ny surfplatta, men blev mycket besvikna över bemötandet. Personalen stod på avstånd under hela vår jämförelse av utbudet, utan att komma fram och erbjuda hjälp trots att vi var där i cirka 15 minuter. När vi vänligt frågade om de visste pinkoden för de låsta produkterna fick vi endast ett kortfattat svar, utan några vidare frågor eller råd.
När vi sedan frågade om en specifik surfplatta fanns i lager började personalen leta, men först kollade en, sedan en annan och till sist kom en tredje, märkbart irriterad, och tog med sig skylten bakom produkten. Min sexårige son reagerade på personalens inställning och frågade varför de verkade arga på oss.
Det enda leendet vi fick var när personalen försökte sälja oss ett mobilabonnemang. Tyvärr drar detta ner upplevelsen avsevärt, och vi tycker att servicen var långt under förväntan.Det finns bättre alternativ i Linköping

Hej Safet!

Tack så mycket för att ni tog er tid att skriva och berätta om ert besök.
Vi blir glada av att få feedback, även när den är kritisk eftersom det ger oss en chans att förstå hur upplevelsen faktiskt känns ute i butik.

Det låter som att ni inte fick det stöd och den närvaro man ska kunna förvänta sig när man står och jämför produkter och ställer frågor. Vi vill att det ska kännas naturligt att få hjälp, med både vägledning och ett trevligt bemötande inte bara snabba svar.

Vi tar med oss det ni beskriver kring kommunikationen och helhetskänslan.

Ha en fin dag, Sara på POWER!⚡

Hej Simon,

Vad kul att höra att Victor var så proffsig och hjälpsam! Det värmer våra hjärtan att veta att du fick en så bra upplevelse i vår butik i Linköping. Vi är stolta över vårt team och det är fantastiskt att höra när de verkligen gör skillnad för våra kunder.

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss!

5つ星のうち5の評価

Bemötandet och servicen från personalen…

Bemötandet och servicen från personalen var mycket bra

Hej Ronny,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du upplevde så bra bemötande och service från vår personal i Linköping. Vi är stolta över vårt team och deras engagemang för att ge varje kund den bästa möjliga upplevelsen.

5つ星のうち5の評価

Underbar personal 🤗 så hjälpsamma &…

Underbar personal 🤗 så hjälpsamma & hade ett så stort tålamod . Rekommenderar stort power ⭐️

2026年3月16日

Hej Anna,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att personalen i Linköping var så hjälpsam och tålmodig med dig. Vi är stolta över vårt team och det är underbart att veta att de gjorde skillnad för dig. Din rekommendation betyder mycket för oss!

Hej Marie,

Vad roligt att höra att du hade en så positiv upplevelse med vår personal i Linköping! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team kunde hjälpa dig på ett trevligt och kunnigt sätt. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen möjligt.

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela din feedback med oss!

Hej Lennart,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du fick snabb och bra bemötande i kassan i vår Linköping-butik. Vårt team arbetar hårt för att ge alla kunder den bästa möjliga servicen, och det är underbart att veta att vi lyckades med det för dig.

Din positiva feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera den höga servicenivå som våra kunder förtjänar.

Mycket hjälpsam och trevlig personal

Mycket hjälpsam och trevlig personal

Hej Midori,

Vad roligt att höra att du fick så bra hjälp i vår butik i Linköping! Det värmer verkligen att veta att våra medarbetare kunde ge dig en trevlig upplevelse. Tack för att du tog dig tid att dela dina positiva erfarenheter med oss!

Bra pris och service.

2026年3月7日

Hej kund,

Vad kul att höra att du är nöjd med både pris och service! Det värmer verkligen att få sådana fina omdömen. Tack för att du valde att handla hos oss!

Bra service och bemötande

Det tog lite tid innan det fanns en tillgänglig kollega på golvet (kanske fem minuter). Det har jag dock förståelsw för. Personen som hjälpte mig och min mormor var mycket trevlig, hade bra tålamod och var tydlig i att instruera kring service, installation och köp!

Hej Anders,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Det är fantastiskt att höra att du och din mormor fick ett så trevligt bemötande och tydlig hjälp kring service, installation och köp. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva till oss och att du har förståelse för väntetiden.

Bra pris bra bemötande

Bra pris bra bemötande

Hej jörgen,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss enormt att höra att du var nöjd med både priset och bemötandet. Vi kommer att dela din positiva feedback med teamet i Linköping.

Tack för att du valde POWER!

5つ星のうち5の評価

Enastående duktig och trevlig personal…

Enastående duktig och trevlig personal !
Jag fick information om produkten in i minsta detalj !

Hej ViVi O Hasse Söderberg,

Vad kul att höra att du fick så bra hjälp i vår butik i Linköping! Det är fantastiskt att personalen kunde ge dig all information du behövde om produkten. Tack för att du delar med dig av din upplevelse!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。