POWER.se - Norrköping レビュー 2,590

4.3

Koppargatan 30, 602 23 Norrköping, Enebymo, SE

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Insåg alltför sent att inte bara jag ville ha ett par airpads PRO 3. Helt slut i Linköping. Till min lycka så jag i lager i Norrköping. Så jag reserverade click&collect. 30 min senare ett sms verifie... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Hej, Jag har köpt en scooter från er och ärligt talat är jag inte nöjd med den, eftersom jag inte kan hålla en konstant hastighet. Det är ansträngande och gör ont i fingret. Tack.

5つ星のうち5の評価

Tänkte handla på Elgiganten men fick ingen hjälp och enkvinna i personalen sjukt otrevlig ..drog till Power istället och la mina stålar där ..supertrevligt bemötande, bra service och allt det där 👍

企業情報

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Allt bara bra

2026年3月21日

Hej Lars,

Vad kul att höra att allt bara var bra! Det värmer våra hjärtan att veta att du hade en positiv upplevelse med oss. Tack för att du tog dig tid att dela dina tankar.

5つ星のうち5の評価

Säljare informativ och ville inte bara…

Säljare informativ och ville inte bara sälja på mig den dyraste varan utan den bästa för mitt användningsområde, vilket uppskattas mycket.

Hej Eva,

Vad roligt att höra att du hade en så bra upplevelse i vår butik i Norrköping! Det är fantastiskt att vår säljare tog sig tid att verkligen förstå dina behov och rekommendera den produkt som passar bäst för dig, istället för att bara fokusera på det dyraste alternativet. Det är precis den typ av service vi strävar efter att erbjuda alla våra kunder.

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss!

Kunnig säljare med bra bemötande,

Kunnig säljare med bra bemötande,

2026年3月19日

Hej Mats,

Vad roligt att höra att du fick så bra service från vår säljare i Norrköping! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team kunde ge dig den kunskap och det bemötande du förtjänar. Vi är stolta över våra medarbetare som verkligen bryr sig om att hjälpa våra kunder på bästa sätt.

Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss!

Snabbt och bra

Snabbt och bra

2026年3月20日

Hej Nils,

Tack så mycket för din positiva recension! Det är fantastiskt att höra att du upplevde vår service som snabb och bra. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss.

5つ星のうち1の評価

Våffeljärnet jag beställde var trasigt

Våffeljärnet jag beställde var trasigt. Jag har lämnat tillbaka det och väntar på ett nytt som kommer om någon vecka.

Hej Carina!

Aj aj, trasigt från början är aldrig kul, vi förstår det! Skönt att du redan lämnat tillbaka det och att ett nytt är på väg, då ser vi fram emot bättre tider. Vi hoppas att nästa våffeljärn gör dig helt nöjd och att våfflorna blir magiska. Ibland kan tekniken spela oss ett spratt, men snart blir det smooth igen.

Tack för att du tog dig tid att meddela, det betyder mycket. Snart är det dags för härliga våfflor igen!😉

Ha en fin dag,
Ebba på POWER!⚡

5つ星のうち2の評価

Tack.

Hej Nahir,

Vi tackar för din feedback och att du delar med dig av din upplevelse! Vi förstår att det inte är kul när hastigheten inte känns stabil och fingret blir trött, det kan verkligen ta bort lite av glädjen. Scootrar är ju tänkta att vara smidiga och roliga, så vi håller med om att det blir frustrerande när det känns ansträngande.

Vi uppskattar att du berättar, för det hjälper oss att se vad folk stöter på. Ibland kan små justeringar på styret eller mjukvara göra att det blir bättre, även om det inte alltid är magiskt. Vi vill också säga att det är helt normalt att det tar en stund att vänja sig vid en ny scooter. Vi hoppas att du ändå kan hitta stunder där det känns smidigt och kul. Att kunna köra utan ansträngning är ju poängen, och vi tycker det är synd att det inte klickade helt från start. Tack igen för att du hörde av dig, det betyder mycket!

Ha en fin dag,
Ebba på POWER!⚡

Jag fick hjälp av Bella och Filip

Jag fick hjälp av Bella och Filip, som var både mycket professionella och kunniga. Från första bemötandet till dess att vi fick våra varor präglades hela upplevelsen av hög servicekänsla, kompetens och professionalism.

Vi kommer definitivt att handla hos dem igen!

Hej A.S,

Vad roligt att höra att du fick så bra hjälp! Det låter som att du hade en riktigt positiv upplevelse med vårt team. Vi är glada att servicen och kompetensen uppskattades så mycket.

Tack för att du tog dig tid att dela din feedback med oss!

Enkelt

Enkelt, bara att hämta i kassan :)

2026年3月18日

Hej Peter,

Vad kul att höra att allt gick så smidigt för dig! Det är precis så vi vill att det ska vara när du handlar hos oss. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

De 2 männen bland datorerna var dunder

De 2 männen bland datorerna var dunder, hjälpte mig massor och gav ett förtroendeingivande intryck! Alla stjärnor till dem

Hej Karin,

Vad roligt att höra att våra medarbetare vid datoravdelningen kunde hjälpa dig så bra! Det är fantastiskt när vårt team kan ge ett förtroendeingivande intryck och verkligen hjälpa till. Vi uppskattar verkligen din positiva feedback.

Bra och kunnig säljare.

Bra och kunnig säljare.

Hej Hans,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Det är alltid roligt att höra att du är nöjd med bemötandet och kunskapen hos oss. Vi hoppas att du fortsätter att trivas med dina besök på POWER.

Smidigt och bra valuta

Hej Peter,

Tack för att du delar med dig av din positiva upplevelse! Det gläder oss att du tycker att det är smidigt och att du får bra valuta hos oss. Vi hoppas att du fortsätter att vara nöjd med dina köp och att du hittar allt du behöver på POWER.se.

Bra hjälp

Bra hjälp, då det inte fanns!

2026年3月14日

Hej kund,

Vad roligt att höra att du fick bra hjälp hos oss! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Välkommen tillbaka när du behöver oss igen.

5つ星のうち1の評価

Ej nöjd med installationen av…

Ej nöjd med installationen av diskmaskinen,pratade med personal på power,ännu ingen åtgärd.

2026年3月9日

Hej Stefan,

Tack för din feedback. Det är tråkigt att höra att installationen av din diskmaskin inte levde upp till dina förväntningar.

Vi beklagar att du inte fått någon återkoppling trots att du varit i kontakt med oss tidigare. Så ska det självklart inte gå till. Vi vill gärna reda ut vad som hänt och hjälpa dig vidare, tveka inte att kontakta oss igen så ser vi till att ditt ärende tas om hand.

Hoppas vi får chansen att göra detta rätt för dig!

Allt gott!
Erika på POWER!⚡

Snabbt och lagom merförsäljning

Snabbt och lagom merförsäljning

Hej Johannes,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Det är fantastiskt att höra att allt gick snabbt och att merförsäljningen kändes lagom. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, bra produkt

Hej Sven,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Det är fantastiskt att höra att du är nöjd med bemötandet och produkten. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Kunniga och hjälpande

Ett trevligt och bra bemötande från kunniga expediter som verkligen kunde sina saker och ville hjälpa kunden!

Hej Börje,

Vad roligt att höra att du fick ett så bra bemötande i vår butik i Norrköping! Det är precis sådan service vi strävar efter att ge våra kunder. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

5つ星のうち1の評価

Norrköping har verkligen behandlat mig…

Norrköping har verkligen behandlat mig väl.
Men min damsugare fungerar inte forfrande :(
jag har nu mailet till Norrköping och hoppas få det löst.
det jobbiga är att jag inte vill eller har tid att mecka med detta.
Men denna gång är det för mycket pengar att bara ha en fin produkt som vi gärna vill använda inte fungerar.
vi lämna in den pga att dambehållaren inte fungerar.
Det säger verkstaden att den gör.
Jag har skickat filmer.
Sedan finner dom att vattentanken inte fungerar som den ska pga av då att vi använt ett rengöringsmedel. Vilket jag tar på mig såklart. Dock har jag köpt det på Power och då köpt det till just denna maskin. Alltså produktens märke på golvrengöringsmedlet. Men tydligen så ska det doseras englit något speciellt. som jag då inte fick till mig eller kanske inte hörde. Här är det ord mot ord och mer än 1 år sedan jag köpte det. Så den får jag ta på mig, för jag har inga bevis.
Nu fick jag tillbaka damsugaren efter att också ha stått för frakten vilket jag köper även om jag hade gjort annorlunda mot mina kunder. Men jag är inte power så förstår det.
men nu tyvärr fungerar den inte igen :(
Den står bara och roterar. :( jag maila Norrköping och jag upplever att jag verkligen får hjälp från er och hoppas vi löser detta. Ville dela min del av det så ni vet.
Vill bara ha en fungerande produkt.
Kanske lite rörigt skrivet men iallafall.

2026年3月9日

Hejsan Carl,

Tack ska du ha för att du delar med dig av din upplevelse. Det uppskattar vi verkligen.
Det är också väldigt kul att läsa att du känner dig väl bemött och att du upplever att du får bra hjälp.

Samtidigt förstår vi helt att det känns frustrerande när en produkt fortfarande inte fungerar som den ska efter allt du redan har gjort. Ingen vill behöva lägga extra tid på sådant när tanken från början bara var att kunna använda produkten i vardagen. Om du vill är du varmt välkommen att kontakta oss via kundservice@power.se eller besöka valfri butik så kan vi hjälpa dig vidare direkt.

Ha en fin dag, Sara på POWER!⚡

Topp top

2026年3月8日

Hej Nq,

Vad kul att höra att du fick ett så bra bemötande hos oss i Norrköping! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team kunde ge dig den service och hjälp du förtjänade. Vi är stolta över våra medarbetare som verkligen bryr sig om att ge varje kund en positiv upplevelse.

Tack för att du valde POWER och för att du tog dig tid att dela din upplevelse!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。