POWER.se - Uppsala レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

Bolandsgatan 16, 753 23 Uppsala, Boländerna, SE

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Mycket bra ute i affären men sedan när kaffebryggaren skulle bytas efter några dagar ,eftersom den inte motsvarade förväntningarna , blev det väldigt dålig stämning och grinigt bemötande av mannen i... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Det är väldigt trevligt när säljaren är ärlig, tydlig och respektfull (inte överdrivet påstridig). Då blir hela upplevelsen jättebra och man kommer gärna tillbaka. Fortsätt så! Det var väldigt tydligt... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Min gamla mor behövde ny mobiltelefon. Jag fick direkt hjälp av en kunnig och trevlig personal. Han försökte inte pracka på mig som kund något onödigt flashit utan gav precis vad jag beskrev att mamm... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hej Den unga damen som betjänade oss var väldigt kunnig och saklig när det gärde vårt val av kyl och frys. Desutom har hon haft vilja att visa oss även dom andra artiklar va var intresserade för... もっと見る

企業情報

• Bolandsgatan 16, 753 23, Uppsala, Boländerna, スウェーデン

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Uppsala

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

優良

(2,118)

過去12か月のレビュー数: 14,909

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Mycket trevlig och tillmötesgående…

Mycket trevlig och tillmötesgående personal, både säljaren och vid kassan och varuutlämningen!

Hej Kerstin,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett så trevligt bemötande hela vägen, från säljare till kassa och varuutlämning.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse i Uppsala. Sådan återkoppling betyder mycket.

Power-Uppsala

Snabb och bra

Hej Owjan,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att du hade en snabb och bra upplevelse hos POWER Uppsala.

5つ星のうち3の評価

Bemaning hade svårt med kontant…

Bemaning hade svårt med kontant betalning/beräkning. Annars var de kunniga och trevliga. Tog tid tills man fick hjälp.
Samma mobil på comviq kostar 10 tusen mindre med airpods och abonemang, bra datorer dock

Hej Almustafa,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Det är värdefullt att höra att du upplevde personalen som kunnig och trevlig, även om väntetiden och hanteringen av kontant betalning inte motsvarade förväntningarna.

Vi tar också med oss din synpunkt om prisbilden.

Snabb service samt bemötande

Snabb service samt bemötande

Hej Tomas,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde snabb service och ett bra bemötande i Uppsala.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Uppsala⚡

Jätte bra kunniga och hjälpsamma

Jätte bra kunniga och hjälpsamma

Hej ellert,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde hjälpen som kunnig och hjälpsam.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

5つ星のうち5の評価

Fick snabb hjälp av trevlig personal…

Fick snabb hjälp av trevlig personal som uppmärksammade oss och såg att vi behövde hjälp. Köpte en sportklocka till ungefär halva priset och den fanns både för visning och på lager.

2026年7月22日

Hej Håkan,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick snabb hjälp av trevlig personal och att ni hittade rätt sportklocka direkt, både för visning och på lager.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse i Uppsala.

Det var jätte bra

2026年7月24日

Hej Hesham,

Tack för de fina orden och för ditt omdöme. Det är väldigt roligt att höra att du hade en så bra upplevelse hos POWER Uppsala.

Mycket trevlig säljare

Mycket trevlig säljare

Hej Affe,

Tack för din fina recension. Det är väldigt roligt att höra att du fick ett så trevligt bemötande i Uppsala, och vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

5つ星のうち5の評価

Duktig och kunnig kille som hjälpte mig, är så nöjd.

Duktig och kunnig kille som hjälpte mig, väldigt nöjd.

2026年7月24日

Hej Ritva,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att höra att du fick kunnig hjälp i Uppsala och att du är så nöjd med upplevelsen.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av detta.

5つ星のうち4の評価

Personalen i butiken var mycket…

Personalen i butiken var mycket kompetent och trevliga.
Det som förtar lite av den positiva upplevelsen var att kylskåpet var skadat.
Transportbolaget hade registrerat att varan var skadad vid utleverans från Power.
De påtalade problemet för oss.
Kundservice var bra att ha att göra med.

Nu har det snart gått en vecka sedan vi anmälde första skadan och tre dagar sedan vi kompletterade skadeanmälan.

Nedre dörrgångjärn sönderslaget samt tryckskada i dörren. Behov att byta dörr eller kylskåp.

Vi inväntar svar från kundservice, vi får se hur det påverkar omdömet

2026年7月9日

Hej Lars,

Tack för att du delar med dig. Det är väldigt fint att höra att bemötandet i butiken och kontakten med kundservice har varit bra.

Samtidigt förstår jag att det drar ner helhetsintrycket när kylskåpet kom fram skadat, särskilt när ni redan har anmält det och väntar på besked. Vi hoppas att ni får en lösning så snart som möjligt kring den skadade dörren och gångjärnet.

Tack också för att ni tog er tid att beskriva upplevelsen så tydligt. Den typen av återkoppling är värdefull.

Hej Yvonne,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt och hjälpsamt bemötande i Uppsala.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Bra service

Bra service

2026年7月22日

Hej Ali,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra service i Uppsala.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Uppmärksam personal

2026年7月20日

Hej Eva,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde personalen som uppmärksam.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse i Uppsala. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Uppsala⚡

Säljaren var super

Säljaren var super ! Och kunde det han prata om

2026年7月21日

Hej kund,

Tack för din fina recension! Det är verkligen roligt att höra att du fick så bra hjälp och att bemötandet kändes kunnigt och tryggt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse hos POWER Uppsala.

5つ星のうち5の評価

Personalen var väldigt snälla och…

Personalen var väldigt snälla och hjälpsamma. Och jag fick en bra produkt.

2026年7月18日

Hej Daniel,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och hittade en produkt som du är nöjd med.

5つ星のうち3の評価

Inget

Bra till en början sen hittar dom inte varorna

2026年7月16日

Hej Daniel,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Det låter som att starten kändes bra, men att det sedan blev frustrerande när varorna inte kunde hittas. Det är förståeligt att det påverkar helhetsintrycket.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna omdömet, eftersom sådan återkoppling är viktig.

Hej Marfat,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde personalen som trevlig.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att få välkomna dig igen.

Personal var hjälpsam och vänliga

Personal var hjälpsam och vänliga

2026年7月11日

Hej Mohammad,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att höra att du upplevde personalen som hjälpsam och vänlig i Uppsala.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Trvligt mottagande

Trvligt mottagande, mkt bra info som blev mitt köp!

2026年7月17日

Hej Lars-Olof,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt mottagande och bra information som hjälpte dig i ditt köp.

Kanonsäljare

2026年7月14日

Hej Mika,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du hade en så bra upplevelse hos POWER Uppsala och att hjälpen du fick uppskattades.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ditt omdöme. Sådant betyder mycket för butiken.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。